Følg One Decision her:

Spotlight: Louise Reumert

Spotlight: Louise Reumert

Louise Reumert er en rutineret vært, moderator og interviewer med mange års erfaring fra DR inden for både radio og TV. Desuden afholder hun workshops i præsentationsteknik, pitchtræning og medietræning.

I denne udgave af nyhedsbrevet Spotlight stiller vi denne gang skarpt på Louise Reumert. Her kan du læse om hendes baggrund som journalist, og hvorfor hun elsker at være moderator og underviser!

Som erfaren live-tv-journalist kender hun alt til total tilstedeværelse, timing, til at binde emnerne sammen og holde fast i vinklen. Derfor er hun også en meget kompetent profil som moderator på større konferencer, temadage, paneldebatter, internationale events mv.

Louise formår at få komplekse emner ned i øjenhøjde og skabe en tillidsfuld stemning blandt alle. Hun er meget grundig i sin research og kan løfte alle typer moderatoropgaver.

I sine forskellige workshops hjælper hun ledere og medarbejdere med at stå stærkt i interviewsituationer, taler, præsentationer mv.Det kan også handle om at “pitche” en idé eller sin virksomhed over for investorer eller til en konkurrence.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!