Følg One Decision her:

Stærke kvinder på foredragsscenen

Stærke kvinder på foredragsscenen

De er meget forskellige, og det er deres foredrag også. Fælles for dem er, at de er fantastiske formidlere, der virkelig formår at sætte tanker i gang hos publikum.

Mød tre nye stærke kvinder på foredragsscenen: iværksætter Anne Stampe Olesen, skuespiller og sygeplejerske Christina Nørby Ibsen og journalist Julie Lindegaard.

 

Skab din egen dagsorden i medierne med Julie Lindegaard

Er medierne ven eller fjende? Hvordan kan virksomheder opnå mere synlighed i pressen? Og hvorfor er det vigtigt at tænke medierne ind i sit brand?
Bliv klædt på til at finde de gode historier, sætte din egen dagsorden i medierne og skabe synlige resultater i selskab med den erfarne journalist og forfatter Julie Lindegaard. Hun har en baggrund som bl.a. radiovært i DR og kommunikations- og salgschef på Odense Teater, og har mere end 20 års erfaring med kommunikation, medier og PR. Hun er forfatter til bogen “Bliv synlig i medierne”.

Et foredrag med Julie Lindegaard byder på en masse værdifuld viden omkring de muligheder, der findes for at styrke sin professionelle kommunikation. Hun er en erfaren og humoristisk foredragsholder, der kan holde publikum fanget med humor, alvor og skarpe pointer.
Få inspiration, gode råd og konkrete værktøjer, som du kan implementere omgående i dit arbejde.

Foredraget er oplagt for erhvervsledere, i erhvervsnetværk og på konferencer.

Læs mere om Julie Lindegaard.

Oplev Christina Nørby Ibsen tale om livskriser

Christina Nørby Ibsen – eller bare “Ibsen” – har oplevet en kæmpe livskrise. Hendes mand gennem 30 år havde en anden. En kvinde, der stod hende meget nær, og de skulle have et barn sammen. Christinas eksmand er en offentlig person, så hele Danmark kunne følge med i medierne, da Ibsens verden brast sammen fra den ene dag til den anden.

Hvordan kommer man igennem de ting i livet, der føles totalt uoverskuelige? Det har Ibsen undersøgt – både på egen krop og i samtaler med andre, der har oplevet skelsættende kriser. Hun har også skrevet bogen “Med fødderne skrøbeligt plantet”, der udkom i oktober 2022.

Oplev hendes gribende og ærlige foredrag om, når livet pludselig tager en drejning, og hvad man skal stille op. Der er mulighed for at opleve foredraget i Jylland i november – billet kan købes her: https://bizzup.nemtilmeld.dk/54/
Foredraget er oplagt til foreninger, aftenskoler, uddannelsesinstitutioner, personaleforeninger, temadage om sorg og krise mv.

Læs mere om Christina Nørby Ibsen.

 

Bliv klogere på iværksætteri med Anne Stampe Olesen

Anne Stampe Olesen har om nogen fingeren på pulsen på dansk iværksætteri, og hvad der trender. Hun er co-founder – sammen med Mia Wagner – af Nordic Female Founders, som arbejder for at styrke kvinder og kvinders position i dansk erhverv. Hun brænder for start-ups, og hun har gennem sine år i branchen talt med mere end 500 af slagsen. Hun er kendt for sin store faglighed særligt inden for pre-seed investeringer, herunder pitch, finansieringsformer, værdiansættelser, due diligence, efterfølgende afrapportering mm.

I Annes foredrag får man et indblik i de nyeste forbrugertrends- og data, og hun fortæller om sin rejse som iværksætter og medstifter af Nordic Female Founders. Hun formidler med sprudlende energi og er oplagt som foredragsholder til konferencer, virksomhedsnetværk, organisationer, foreninger, uddannelsesinstitutioner, innovationsseminarer osv.

Læs mere om Anne Stampe Olesen.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!