Følg One Decision her:

Stærke nyheder på foredragsscenen

Stærke nyheder på foredragsscenen

Vi er glade for at kunne præsentere disse 4 stærke og inspirerende kvinder på foredragsscenen

Deres baggrund er vidt forskellig, men styrke og power er en fællesnævner for dem alle. 

Søstrene Pernille og Christina Rosendahl har begge opnået stor succes som hhv. sangerinde og filminstruktør, og derudover er de i den grad stærke mønsterbrydere.

Bag facaden gemmer sig nemlig en hård opvækst, som de dog har formået at vende til noget positivt. De fortæller åbenhjertigt og ærligt om at vokse op i en dysfunktionel familie og om, hvordan man forvandler sig fra at være offer til at blive et stærkt og handlekraftigt menneske. De fleste mennesker har været igennem noget svært og kan blive inspireret af søstrenes måde, hvorpå de vælger at vende det negative til noget positivt.

Læs mere om søstrene Rosendahls foredrag her. 


Gitte Salling 
er en kvinde med med masser af energi og en Pippi-agtig ”det kan jeg sagtens”-attitude. Som blot 16-årig startede Gitte sin første lille forretning, og hun er altid gået benhårdt efter at opnå sine drømme og mål.

Gittes budskab er, at vi selv har ansvaret for at gøre noget ved det, hvis vi er utilfredse med noget. Hun inspirerer til, hvordan man kan ændre sit mind set og giver et boost til hverdagen. Oplagt som et løft i forhold til arbejdsglæde og energi.

 

Se flere inspirerende foredragsholdere her. 

 

Kontakt os her hvis vi skal hjælpe dig med at finde den helt rette foredragsholder til dit arrangement. Vi svarer altid hurtigt. 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!