Følg One Decision her:

Taler til gå hjem-møde

Taler til gå hjem-møde

Find en fremragende taler til gå-hjem møde, konference, generalforsamling, temadag mv., der gør indtryk og som sikrer en fælles følelse af ”shit det var godt!”

Vi har adskillige profiler, som er eksperter i at få tilhørerne op i energiniveau med både grin og skarpe indspark til arbejdslivet.

 

Gå hjem med masser af nye indtryk og god energi

Vi hjælper dig med at finde den perfekte taler til gå hjem-møde og andre events.
Her er et lille udvalg:

 

Innovation, kreativitet og skæve vinkler

Flemming Dybbøl udfordrer med glimt i øjet og højt humør de gængse opfattelser af ”hvad man kan og ikke kan”. Han skubber til kreativiteten og giver han sit underholdende bud på, hvordan man holder fokus på innovation, motivation og arbejdsglæde i en foranderlig tid. Flemming Dybbøls foredrag er underholdende, fagligt velfunderede, skarpe og fyldte med både provokationer, skæve vinkler og højt humør.

 

Underholdning og faglighed i perfekt afstemt form

Jens Romundstad er manden, mestrer både underholdning og faglighed på højt niveau. Han kan få folk til at græde af grin, når han folder sig ud på en scene med lige dele selvironi, anekdoter fra sin alsidige rejse fra tv-verdenen til topposter i dansk erhvervsliv, og skarpe kommentarer til aktuelle emner.
Få Jens’ bud på, hvordan virksomheder bedst arbejder med ansvarlighed og bæredygtighed – og får det koblet til bundlinjen.

 

Styrk arbejdsglæden med humor på højt plan

Rune Green er blandt Danmarks allersjoveste foredragsholdere, og han har noget at have det i!
Han har mere end 30 års erfaring som foredragsholder og humorist, og han har forsket i humor og arbejdsglæde.
Med Rune er der fokus på de små ting i hverdagen, der gør en verden til forskel, og han binder sit foredrag elegant sammen med jokes, finurlige anekdoter og faglige input, der kan tages direkte med hjem og bruges!

 

Skub til status quo og få energien i vejret

Lars Matjeka er en fantastisk dygtig og overbevisende taler. Uden præsentation eller hjælpemidler formår han at italesætte aktuelle emner i arbejdslivet som kun få kan.
Lars har en lang erhvervskarriere bag sig og mere end 20 års ledelseserfaring. Han bruger sin indsigt og sine erfaringer til at udfordre status quo, vise en ny retning og skabe grobund for refleksion for både ledere og medarbejdere.
Lars løfter energien i rummet, sætter tankerne i gang og viser både sårbarhed og ærlighed i sin fortælling.

 

 

Kontakt os for mere information

Kontakt os og få sparring til det rigtige valg af taler til gå hjem-møde til dit event.

Fotokredit: Erhvervsforum Holstebro

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!