Følg One Decision her:

Søg tilskud: Få 10.000 kr. til foredrag

Søg tilskud: Få 10.000 kr. til foredrag

Alle danske arbejdspladser kan søge tilskud til foredrag.

I forbindelse med Danmarks Mentale Sundhedsdag kan der søges tilskud på op til 10.000 kr.

Få øget trivsel og et bedre arbejdsmiljø med nogle af de absolut bedste foredrag om mental sundhed. Formålet er at gøre det lettere at tale om fx stress, angst og depression på arbejdspladsen.

Foredrag er en nem måde at lære om mental sundhed på og giver et boost til hverdagen:

Humor og arbejdsglæde – med Rune Green

Det bedste (og sjoveste) foredrag om trivsel og arbejdsglæde og om hvordan I får et godt og humoristisk arbejdsmiljø.

Et sjov hverdag giver gladere medarbejdere og øget trivsel, men hvordan bliver man endnu bedre til at være humoristisk? Og hvordan skaber vi en god ”humor-relation” samt et godt arbejdsmiljø?

Styrk arbejdsglæden og de gode relationer på arbejdspladsen med dette foredrag, hvor vores kloge og sjove humorspecialist Rune Green sætter fokus på, hvad humor betyder, når du vil styrke dine relationer til kollegaer, kunder, patienter etc.

Læs mere om Rune Green og hans foredrag her.

Drop det destruktive drama på jobbet – med Tony Evald Clausen

Få indsigt i hvordan dropper dramaet og sikrer en sund stemning imellem kolleger på arbejdspladsen.

Hovedkilden til stress, frustration og mistrivsel på arbejdspladsen er dårligt psykisk arbejdsmiljø, som kan være præget af  passiv aggressivitet, sladder, usagte interne konflikter og offermentalitet.

Opdag hvordan I aktivt sikrer den mentale sundhed for individet og gruppen ved hjælp af direkte, ærlig og konstruktiv kommunikation.

Tony Evald Clausen er adfærdsekspert og ved alt om kommunikation, adfærd, konfliktforebyggelse og meget mere. Han giver indsigt og værktøjer til at komme unødige konflikter og spændinger til livs.

Læs mere om Tony Evald Clausen og hans foredrag her.

Kommunikation.. I god tone og stil – med Anette Baunhøj

Ikke sjældent er der små, uheldige kommentarer i et team, eller også er det blevet virksomhedskulturen og den måde, alle kommunikerer på. Det kan virke som småting, men ofte har det store konsekvenser.

Sæt fokus på vigtigheden af at have mod til at sætte grænser, at være ordentlig (både overfor andre og sig selv) og tage ansvar (også for egne fejl).

Hør også hvorfor det er vigtigt at udvise respekt for andres meninger og forholde sig til om der er fordomme, mønstre eller anden adfærd, som spænder ben i kommunikationen.

Anette Baunhøj har mange års erfaring fra erhvervslivet og stor erfaring med ledelse og kommunikation samt med at få mennesker og teams til at fungere optimalt.

Læs mere om Anette Baunhøj og hendes foredrag her. 

100 km manden – med Leif Carlsen

Bliv inspireret af en sand fortælling om hvor galt det kan gå, hvis ikke du tager dig selv og din livsstil alvorligt.

Fortællingen handler om Leif Carlsen, som havde travlt med alt andet end at passe på sig selv. I stedet bildte han sig selv ind, at det hele var fantastisk og ignorerede ALLE de røde lamper.

Værst af alt: Leif stod i spidsen for en high-performance arbejdskultur, som aldrig fik tid til at restituere. Et skidt udgangspunkt for arbejdsmiljøet og for medarbejdernes mentale sundhed. .

Hør Leif Carlsens inspirerende historie om, hvordan har fik hanket op i sig selv, sin energi og sin mentale balance – og endte med at løbe 100 km i træk! Han er eksemplet på, at ALT KAN LADE SIG GØRE – hvis man selv kan mobilisere den nødvendige vilje.

Læs mere om Leif Carlsen og hans foredrag her.

Praktisk info

– Frist for ansøgning: Sidste frist for at søge er 1. september 2019.

– Afholdelsesdato: Foredraget skal gerne afholdes torsdag den 10. oktober 2019, som er Danmarks Mentale Sundhedsdag, eller blot i den uge (uge 41: Den 7/10-11/10 2019).

Kontakt os her for at få mere info eller booke foredrag

Søg om tilskud til foredrag og læs mere om Danmarks Mentale Sundhedsdag her

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!