Følg One Decision her:

Få 10.000 kr. til foredrag

Få 10.000 kr. til foredrag

Alle danske arbejdspladser kan søge tilskud til foredrag.

Hele 500 arbejdspladser bliver tilgodeset med tilskud på op til 10.000 kr. til foredrag med trivsel og arbejdsmiljø som overordnet tema.

Vinklen kan være fx arbejdsglæde, stress, kommunikation eller forandringer. Tilskuddet tildeles i forbindelse med Danmarks Mentale Sundhedsdag, og det overordnede formål er at gøre det lettere at tale om trivsel og håndtere udfordringer. Foredrag er en nem og god måde at lære om trivsel og mental sundhed i arbejdslivet på og giver et boost til hverdagen.

Vi bidrager til det vigtige tema med nogle af de absolut bedste foredrag, og du kan se vores bedste anbefalinger nedenfor. Vi hjælper naturligvis også, hvis du har ønsker til en anden vinkel eller foredragsholder end dem, du kan se nedenfor.

Se praktisk info vedr. afholdelsestidspunkt, ansøgningsfrist mv. nederst på siden.

 

“Humor og arbejdsglæde” – med Rune Green

Øget trivsel og arbejdsglæde ved hjælp af humor – med Rune Green

Det bedste (og sjoveste) foredrag om trivsel og arbejdsglæde og om hvordan I får et godt og humoristisk arbejdsmiljø.

Et sjov hverdag giver gladere medarbejdere og øget trivsel, men hvordan bliver man endnu bedre til at være humoristisk? Og hvordan skaber vi en god ”humor-relation” samt et godt arbejdsmiljø?

Styrk arbejdsglæden og de gode relationer på arbejdspladsen med dette foredrag, hvor vores kloge og sjove humorspecialist Rune Green sætter fokus på, hvad humor betyder, når du vil styrke dine relationer til kollegaer, kunder, patienter etc.

Læs mere om Rune Green og hans foredrag her.

 

“Sådan kommer du og din organisation igennem forandringens smerte” – med Tony Evald Clausen

De fleste foretrækker til enhver tid status quo og gode, gamle vaner. Det er nemlig meget nemmere at være menneske, når vores dovne hjerner kun skal gå derhen, hvor de har været før.

Men hjulene drejer hurtigt, verden er i konstant forandring, og du og din organisation skal som minimum følge med – og allerhelst trives i mange og store forandringer.

På 60 minutter giver adfærdsekspert Tony Evald Clausen jer indsigt i, hvorfor forandring er virkelig besværlig. Ikke mindst fortæller han, hvordan I kan ændre jeres mindset og adfærd for at gennemføre forandringer alligevel – både som individ og som organisation.

Læs mere om Tony Evald Clausen og hans foredrag her.

Tony Evald Clausen

Adfærdseksperten giver input til forandringer, kommunikation og personligt lederskab – med Tony Evald Clausen

 

“Styrk jeres kommunikation – nedbryd offermentaliteten!” – med Tony Evald Clausen

Få indsigt i hvordan I sikrer en sund stemning mellem kolleger, høj trivsel og konstruktiv kommunikation.

Hovedkilden til stress, frustration og mistrivsel på arbejdspladsen er dårligt psykisk arbejdsmiljø, som kan være præget af  passiv aggressivitet, sladder, usagte interne konflikter og offermentalitet.

Opdag hvordan I aktivt sikrer den mentale sundhed for individet og gruppen ved hjælp af direkte, ærlig og konstruktiv kommunikation.

Tony Evald Clausen er adfærdsekspert og ved alt om kommunikation, adfærd, konfliktforebyggelse og meget mere. Han giver indsigt og værktøjer til at komme unødige konflikter og spændinger til livs.

Læs mere om Tony Evald Clausen og hans foredrag her.

 

“Post Corona: Personligt lederskab i en usikker tid” – med Tony Evald Clausen

Trækker Corona lange skygger på din arbejdsplads? Måske har I mistet gode kolleger, økonomien er forringet, og usikkerheden forøget.

Ledelsen kan gøre deres for at styre organisationen sikkert igennem krisen. Men det er den enkelte medarbejder, der hver dag skal møde op og navigere igennem et forandret landskab og al den usikkerhed, det bringer.

Tony Evald Clausen deler i dette foredrag rundhåndet ud af sine bedste råd til, hvordan vi tager personligt lederskab i tiden efter Corona.

Få indsigt i menneskets psyke i krisetider og tiden efter. Bliv inspireret til, hvordan du vælger aldrig at være et offer for omstændighederne, men derimod at stå i dig selv med rank ryg og gå til verden med din nye viden om, hvordan du kan gå glad på arbejde, trods usikre omstændigheder! Valget er dit.

Læs mere om Tony Evald Clausen og hans foredrag her.

 

“100 km manden” – med Leif Carlsen

Energiboost, foredrag og workshops indenfor salg og ledelse

Hør hvordan det er muligt at hanke op i sig selv, sin energi og sin mentale balance – med Leif Carlsen

Bliv inspireret af en sand fortælling om hvor galt det kan gå, hvis ikke du tager dig selv og din livsstil alvorligt.

Fortællingen handler om Leif Carlsen, som havde travlt med alt andet end at passe på sig selv. I stedet bildte han sig selv ind, at det hele var fantastisk og ignorerede ALLE de røde lamper.

Værst af alt: Leif stod i spidsen for en high-performance arbejdskultur, som aldrig fik tid til at restituere. Et skidt udgangspunkt for arbejdsmiljøet og for medarbejdernes mentale sundhed. .

Hør Leif Carlsens inspirerende historie om, hvordan har fik hanket op i sig selv, sin energi og sin mentale balance – og endte med at løbe 100 km i træk! Han er eksemplet på, at ALT KAN LADE SIG GØRE – hvis man selv kan mobilisere den nødvendige vilje.

Læs mere om Leif Carlsen og hans foredrag her.

 

Praktisk info

De 10.000 kr. skal gå til et event, som skaber samtale og læring om mental sundhed i arbejdslivet, og det skal foregå i regi af arbejdspladsen. Et event må både være sjovt eller alvorligt – eller begge dele. Det er det vigtigste at vide, når der sendes ansøgninger til Danmarks Mentale Sundhedsdag.

Et event skal helst foregå på selve Danmarks Mentale Sundhedsdag den 8. oktober. Men hvis det passer bedst en anden dag i uge 41, så er det i orden at søge om penge til et event, der foregår en af de andre dage i den uge.

Frist for ansøgning: Sidste frist for at søge tilskud er den 28. august 2020. De 500 udvalgte events får besked i løbet af uge 37.

Afholdelsesdato: Foredraget skal gerne afholdes torsdag den 8. oktober 2020, som er Danmarks Mentale Sundhedsdag, men det er også muligt at afholde det en anden dag i uge 41, dvs. i perioden 5/10-11/10 2020).

Søg om tilskud til foredrag og læs mere om Danmarks Mentale Sundhedsdag her

 

Kontakt os her for at få mere info eller booke foredrag

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!