Følg One Decision her:

Skab væredygtige organisationer

Skab væredygtige organisationer

Dygtige ledere er vejen frem for at mindske stress hos medarbejdere og at skabe “væredygtige organisationer”. Men hvilke personlige egenskaber er der brug for hos lederne? Og hvordan bliver du som leder bedre til at arbejde med trivsel? Hvordan skaber vi arbejdspladser, hvor medarbejderne tør komme med deres problemer?

Lars Sander Matjeka har gennem sin lange lederkarriere oplevet, hvilke konsekvenser forskellige ledelsesformer og mangel på fokus på trivsel har for medarbejderne.

Som tidligere direktør i blandt andet Aller Media har han også selv måtte sande vigtigheden af at turde mærke efter, og dermed også erkende, at vi skal finde vores egen balance i hverdagen.


Ingen kan det hele, og alle har brug for balance, hvis korthuset ikke skal vælte.

I følge Lars må vi sætte tempoet ned, ændre prioriteter, afskaffe egodrevne miljøer og flytte blikket fra ydre forventninger til indre ønsker. Vi må insistere på organisationer, hvor der er plads til hele mennesker. Og hvor det mærkbare og målbare går hånd i hånd. 🤝

Væredygtige organisationer skaber bæredygtige resultater, og i sit foredrag kommer Lars med bud på, hvad der skal til – godt krydret med anekdoter fra sit eget virke.

▶ Bliv inspireret af Lars Matjeka i hans foredrag om væredygtighed, personlige værdier og energi.

▶ Lars tilbyder også 1:1 rådgivning og sparring med ledere.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!