Følg One Decision her:

Anders Hofman

Anders Hofman har en mission: At inspirere til at gøre op med begrænsende overbevisninger, så vi kan opnå vores mål - og meget mere til.

Som de fleste andre har Anders igennem tiden sat mange begrænsninger for sig selv, men begrænsninger kan også sættes af fx vores relationer eller samfundet. Anders fik selv konstant at vide, at han ikke kunne blive professionel fodboldspiller, men på et tidspunkt tog han valget om, at han kunne opnå lige præcis det, han satte sig for.

Han har derfor besluttet sig for at gøre noget, som ingen andre har gjort: At gennemføre en ironman på Antarktis. Dermed blev Project Iceman født.

Anders udfordrer opfattelsen af, hvad der er muligt. Og hvad sker der, hvis vi som individ eller organisation tør udfordre os selv og gå benhårdt efter vores mål - små som store?

Han er en ydmyg men selvsikker foredragsholder, som fylder rummet med positiv energi. Anders formidler sine budskaber på en afslappet og indbydende facon og møder sit publikum i øjenhøjde.

Forespørg på Anders Hofman

Foredrag du kan booke

Se flere inspirerende foredragsholdere indenfor forskellige emner her.

Project Iceman – fra drøm til virkelighed

Project Iceman er den ultimative udfordring: En ironman på Antarktis hvilket ingen endnu har gjort. Anders Hofmans foredrag handler imidlertid om meget mere end den ekstreme udfordring, han står overfor med Project Iceman. Formålet med projektet går nemlig langt ud over Anders selv, for han vil bevise, at vi ved at droppe begrænsende overbevisninger er i stand til meget mere, end vi tror.

Ofte er vi fokuserede på at søge andre menneskers accept og lader os begrænse af andres meninger om, hvad vi er i stand til. Det har Anders prøvet på egen krop, men i dag inspirerer han til at tænke udenfor normen og droppe overbevisninger om, hvad “man” kan eller bør. Det drejer sig om at lytte til os selv og at tro på os selv, for selvom andre måske ikke ser vores fulde potentiale, må vi selv tro på vores ekstraordinære potentiale – og jage det.

Det er dét, Anders vil vise med Project Iceman: At der ikke er nogen begrænsninger. At han, en ganske almindelig fyr, kan opnå en ekstraordinær drøm. Rejsen mod målet kræver dedikation, passion og en enorm tro på sig selv ikke mindst.

Det er et inspirerende foredrag om at sætte mål, bryde grænser og forblive motiveret, indtil målet er nået. Et af nøgleordene er mindset!

Foredraget tager udgangspunkt i Anders’ egen inspirerende historie. Han fortæller om at gøre det, der aldrig er blevet gjort før og forklarer, hvad det reelt betyder, at begrænsninger blot er opfattelser.

Hør også hvordan vi bryder grænser og vi gør det urealistiske realistisk. Anders giver desuden sine synspunkter på motivation og på, hvorfor vi ikke skal være bange for at mislykkes og tage risici. Han kommer også omkring, hvad der skal til for at gøre, hvad ingen andre har gjort, hvilke valg og prioriteringer skal der tages.

Foredraget er oplagt til alle organisationer, der ønsker, at deres medarbejdere skal gå efter og nå de mål, der er sat.

Anders vinkler gerne sine foredrag efter ønske.

 

“Det du ikke kan lære i skolen” – foredrag med Anders Hofman og Casper Blom

Kan man blive en succesrig iværksætter som 12-årig? Og kan man lave en ironman på Antarktis?

Svaret er JA! I hvert fald hvis du spørger Casper Blom og Anders Hofman. Den ene er besat af golfbolde og gode forretninger. Den anden af is og intervaller. Sammen udgør de den vildeste duo.

Anders Hofman og Casper Blom har sat endnu et mål. Denne gang et fælles mål: De vil udbrede budskabet om, at det er muligt at opnå sine drømme – også selvom alle andre siger, at det er umuligt.

Til deres fælles foredrag fortæller de deres historier og om det mindset, det kræver, når man skal udleve sin drøm. Kort sagt: Alt det du ikke lærer i skolen. Duoen deler deres erfaringer om, hvordan de har nået nogle af deres mål, selvom vejene har været vidt forskellige. I skolen lærer man at gå én vej, men ifølge Anders og Casper er der mange flere muligheder.

Forvent et motiverende oplæg og kom hjem med fornyet energi. Det er et friskt spark bagi, som inspirerer til at løbe endnu hurtigere efter mål og drømme.

 

Anders ”The Iceman” delivered a highly engaging and motivational speech with concrete actions to our sales-, marketing- & customer success teams to take on and utilize in their private and business life.

Anders talked about finding inspiration, goal setting and how to prepare for a challenge, which all of us can adapt to our own lives. Truly inspirational presentation and journey.

Ville Tuokila
Vice president - Northern Europe,
Siteimprove

Andre foredragsholdere

Gitte Salling

Gitte Salling

Energi, power og passion

Læs mere
Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!