Følg One Decision her:

Anne Stampe Olesen

Anne Stampe Olesen er investor og medstifter af Nordic Female Founders, som arbejder for at styrke kvinder og kvinders position i dansk erhverv. I sine år som COO i Freeway-koncernen arbejdede hun tæt sammen med Mia Wagner, og i 2020 stiftede de sammen Nordic Female Founders. Hun er desuden ny løvinde i den nye sæson af Løvens Hule, der vises i starten af 2023.

Anne brænder for startups, og hun har gennem sine år i branchen talt med mere end 500 af slagsen. Det er hende, der sammen med Mia Wagner afgør, hvor der skal investeres, og hvordan virksomhederne skal skaleres. Det er især B2C e-com markedet, hun har arbejder med. Hun er kendt for sin store faglighed særligt inden for pre-seed investeringer, herunder pitch, finansieringsformer, værdiansættelser, due diligence, efterfølgende afrapportering mm. Hun elsker struktur, hvor hun mener 80% af energien i succesfulde virksomheder skal ligge, og de resterende 20% skal være i kreativitet og forretningsudvikling.

Et foredrag med Anne Stampe Olesen sprudler af god energi og en masse værdifuld information. Hun har om nogen fingeren på pulsen på dansk iværksætteri, og hvad der trender.

Hendes mantra er: Det er ikke de store, som vinder over de små. Det er de hurtige, som vinder over de langsomme.

Forespørg på Anne Stampe Olesen

Foredrag du kan booke

Med Anne Stampe Olesen som foredragsholder får man et indblik i de nyeste forbrugertrends- og data, og hvad hun vurderer ud fra, når hun griber en investering eller lader være. Anne formår at formidle i et letforståeligt sprog med charmerende rødder i det jyske. Hun krydrer sine foredrag med historier fra sin karriere, herunder hvordan det står til med ligestilling inden for iværksætteri i Danmark, og hvad hun mener, der skal gøres for at skabe bedre forudsætninger for kvindelige iværksættere – uden at gå på kompromis med hverken moderskab eller værdier. Desuden er Anne aktiv som frivillig i flere lokale foreninger, fordi det er vigtigt for hende at støtte op om deres vigtige rolle i samfundet.

Anne er en meget kompetent og charmerende taler, der elsker at guide og lære fra sig, og er derfor oplagt som foredragsholder til konferencer, virksomhedsnetværk, organisationer, foreninger, uddannelsesinstitutioner, innovationsseminarer osv.

Se pressebilleder af Anne Stampe Olesen
Arrow
Vi havde fornøjelsen af at få et foredrag af Anne Stampe, som åbent og ærligt fortalte om op- og nedture på sin vej til, hvor hun er i dag. Anne var god til at inddrage publikum og fortalte med stor entusiasme omkring overvejelser og karriereskridt. Det, der gør Annes historie særligt interessant er, at hun har prøvet mange forskellige ting, og selvom hun har nogle klare mærkesager, er hun i stand til at se tingene fra andres perspektiv og heller ikke bleg for at udfordre hendes lyttere. Det var meget inspirerende for både os og medlemmerne i vores erhvervsnetværk.
Nicolai Sabro Hansen, Decision Makers Club, decisionmakers.dk

Andre foredragsholdere

Flemming Dybbøl

Flemming Dybbøl

Rock'n'roll leadership

Læs mere
Mia Wagner & Johannes Langkilde

Mia Wagner & Johannes Langkilde

TV-duo om danmarks største iværksættere

Læs mere
Christina Nørby Ibsen

Christina Nørby Ibsen

Skuespiller og sygeplejerske om livskrise og sorg

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!