Følg One Decision her:

Birgitte Hjort Sørensen

Birgitte Hjort Sørensen er skuespiller og har haft en række markante hovedroller i både film, TV-serier og på teater. Hun fik sit store gennembrud som skuespiller i tv-serien "Borgen", der også blev et kæmpe hit i udlandet.

I sit foredrag fortæller Birgitte om sin karriere og de skelsættende valg, hun har stået overfor. Hun har prøvet at spille sammen med de største stjerner i Hollywood og været omgivet af managers og agenter. Men hun har også oplevet stor ensomhed, kontroltab og tvivl.

Birgittes historie omkranser emner som trivsel, arbejdsglæde og motivation: At sætte sig et mål i sit arbejdsliv, være modig, håndtere usunde arbejdsmiljøer og lære at optimere vilkårene for sig selv.

Birgitte er en fantastisk talentfuld formidler, der formår at begejstre og inspirere sit publikum med sine ærlige betragtninger om karriere og livsvalg - og hun inviterer meget gerne til dialog og spørgsmål.

Et foredrag med Birgitte Hjort Sørensen er oplagt til medarbejderdage, konferencer, erhvervsnetværk, temadage i virksomheder, foreninger mv. Hun kan også bookes som keynote speaker på engelsk.

AKTUELT: Åbent foredrag i Køge d. 6. juni 2024.

 

Forespørg på Birgitte Hjort Sørensen

Foredrag du kan booke

Jagter du den rigtige drøm?

Skab et arbejdsliv, der giver dig styrke og glæde

Birgitte Hjort Sørensen fik sit store gennembrud som skuespiller i rollen som Katrine Fønsmark i “Borgen”, der også blev et kæmpe hit i udlandet. Hun har haft en række markante hovedroller i både film, TV-serier og på teater, blandt andet i internationale produktioner som Game of Thrones.

I sit foredrag fortæller Birgitte om sin karriere og de skelsættende valg, hun har stået over for. Hun er en af de få danske skuespillerinder, der har slået sit navn fast i Hollywood. Men hun har også oplevet stor ensomhed, kontroltab og tvivl.

For hvad er succes, og hvem skal definere det? Er man en fiasko, hvis man ikke lander “de gode” opgaver hele tiden? Og hvad gør jagten på succes og anerkendelse ved os?

En stor del af danskernes identitet handler om arbejde. Nogle gange har vi så travlt med at jagte en drøm (et bedre job, en forfremmelse, mere i løn mv.), at vi ikke stopper op og mærker efter, om vi rent faktisk trives i det, vi laver.

Efter flere år i udlandet besluttede Birgitte at tage kontrollen tilbage over sit eget liv. Hun ville ud af sårbarheden, når der i perioder var stille med opgaver. Hun begyndte at undersøge mulighederne for at starte på et studie for at tilføre et ekstra ben til sin karriere. Og beslutningen om at vende tilbage til Danmark gav hende både styrke, ro og et nyt fokus i sit liv.

Få indspark til at finde motivationen, glæden og modet til at tage ansvar i dit arbejdsliv i dette inspirerende foredrag med Birgitte Hjort Sørensen. Glæd dig til en uforglemmelig foredragsoplevelse!

Foredraget kan vinkles i forskellige retninger, f.eks. om at være fremmed i et nyt land, om samarbejde og arbejdsglæde, og om at balancere karriere og familieliv.

Andre foredragsholdere

Jimmy Jørgensen

Jimmy Jørgensen

Om den vilde tid og om at bryde den sociale arv

Læs mere
Paprika Steen

Paprika Steen

Humor og kommunikation

Læs mere
Lars Brygmann

Lars Brygmann

Prisbelønnet skuespiller

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!