Følg One Decision her:

Brian Sørensen

Brian Sørensen grundlagde CULT i forældrenes garage nord for Århus i 1998.

Han drev Crazy Daisy M/F Broen i Aarhus Havn og havde bemærket, at gæsterne blev trætte og gik hjem kl. 04.00. Diskoteket lukkede midlertid først kl. 06.00, og dermed gik en sjettedel af omsætningen tabt den sidste time.

Det er meget omsætning at miste, så Brian satte sig for at udvikle en drinksmikser med koffein, som kunne få folk til at blive lidt længere på diskoteket. CULT Energy Activator var en realitet.

Brandet udviklede sig kraftigt igennem årene og fik distributører i en lang række lande rundt om i verden. Efter både op- og nedture blev CULT solgt i 2018 til Royal Unibrew for 350 mio. kr.

Som foredragsholder er Brian nærværende og udfordrende, og han har en god portion humor i forhold til både sig selv og til sit publikum.

Forespørg på Brian Sørensen

Foredrag du kan booke

Om at udfordre det ordinære

Når Brian Sørensen fortæller historien om opbygningen af CULT, deler han såvel fiaskoer som sejre. Ikke mindst fortæller han om at udfordre det ordinære – at gøre ting anderledes end alle andre og overvinde forhindringer for dermed at opnå succes.

Hør om konceptet der var så genialt, at det adskillige gange blev udfordret af virksomheder, som ikke før var set som værende direkte konkurrenter. Hvad gør man så? Man bliver da bare en succes alligevel! Spørgsmålet er hvordan?

Brians iværksættereventyr kunne være endt alt andet end godt, for han løb ind i masser af udfordringer undervejs. Heldigvis evner han at udfordre det ordinære – fx at dykke ned i love og paragraffer som ingen mening giver og så finde en vej rundt om.

Det drejer sig om at turde tænke ud af boksen og eksekvere, og det ved Brian om nogen, hvordan man gør. Han fandt fx på de populære CULT-piger, der i dag stadig en stor del af CULTs branding. Det, som skulle være en brandslukning, endte dermed med at give en enorm bonus.

Foredraget giver noget at tænke over og masser af smil undervejs, og det er ikke tilfældigt, at Brians motto er: “Den største glæde i livet er at gøre det, som andre har fortalt dig, ikke kunne lade sig gøre.”

Andre foredragsholdere

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidt

En tidligere statsministers liv i dansk politik

Læs mere
Casper Blom

Casper Blom

Iværksætter som 12-årig. "Just f*ing do it"

Læs mere
Mia Wagner

Mia Wagner

Direktør og løvinde i Løvens Hule

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!