Følg One Decision her:

Casper Blom

Casper Blom er noget særligt. Sjældent har vi oplevet en så ung foredragsholder være så inspirerende og erfaren - og det indenfor både business og foredrag.

Som 12-årig startede Casper Blom som iværksætter med salg af golfbolde. Siden da har han begivet sig ud i en masse nye iværksættereventyr, og er blandt andet investor i SOUNDBOKS, stifter af Kids Group og medstifter af iværksætter bootcampen Seedster. I dag er Casper direktør og partner i Reshopper. Han bruger desuden en del af sin tid på at afholde foredrag rundt om i landet - både for skoler, virksomheder, netværk mv.

Vi tør godt love, at et foredrag med Casper giver anledning til masser af smil, grin og ikke mindst inspiration til, hvordan vi kan blive bedre til at tænke ud af boksen. Jo ældre vi bliver, jo mere begrænsede lader de fleste af os til at blive i vores måde at tænke og agere på. Men ikke Casper Blom. Han ser muligheder. Et tankevækkende, inspirerende og positivt foredrag.

Hvert år tager Casper rundt på skoler i hele landet på Iværksætterturen for at sætte mere iværksætteri på skoleskemaet.

Læs mere om Iværksætterturen her.  

Forespørg på Casper Blom

Foredrag du kan booke

“Just f*ing do it!”

Casper elsker at inspirere andre mennesker, og derfor holder han foredrag med det formål at motivere til at gå efter det, man drømmer om.

Hør den medrivende og underholdende historie om hvordan han som blot 12-årig startede sit første iværksættereventyr ud af mange.

Caspers første webshop solgte brugte golfbolde, en idé som endte med at blive en millionforretning. Han formåede både at klare skolen og iværksætteriet sideløbende.

Casper fortæller hele historien – om både opture, nedture, lange nætter og sjove oplevelser  – lige fra idéen opstod, og til han på et tidspunkt valgte at sælge BilligeGolfbolde.dk for at kaste sig ud i flere iværksættereventyr.

Det er et sjovt og inspirerende foredrag, som i den grad inspirerer til at turde tænke ud af boksen, uanset om man selv har en iværksætter i maven, eller der er andre mål, man ønsker at opnå.

Foredraget byder også på gode råd til nye iværksættere, og det hele er pakket ind i sjove cases, som gør fortællingen let og levende.

Læs mere om Iværksætterturen her.

 

“Det du ikke kan lære i skolen” – med Casper Blom og Anders Hofman

Kan man blive en succesrig iværksætter som 12-årig? Og kan man lave en ironman på Antarktis?

Svaret er JA! I hvert fald hvis du spørger Casper Blom og Anders Hofman. Den ene er besat af golfbolde og gode forretninger. Den anden af is og intervaller. Sammen udgør de den vildeste duo.

Casper Blom og Anders Hofman har sat endnu et mål. Denne gang et fælles mål: De vil udbrede budskabet om, at det er muligt at opnå det, man drømmer om – også selvom alle andre siger, at det er umuligt.

Til deres fælles foredrag fortæller de deres historier og om det mindset, det kræver, når man skal udleve sin drøm. Kort sagt: Alt det du ikke lærer i skolen. Duoen deler deres erfaringer om, hvordan de har nået nogle af deres mål, selvom vejene har været vidt forskellige. I skolen lærer man at gå én vej, men ifølge Anders og Casper er der mange flere muligheder.

Forvent et motiverende oplæg og kom hjem med fornyet energi. Det er et friskt spark bagi, som inspirerer til at løbe endnu hurtigere efter mål og drømme.

 

”Casper tryllebandt 600 unge mennesker med sit indlevende og nærværende foredrag i Hedensted.

Et foredrag der gik rent ind hos både de unge og deres forældre.”

Anders Killmann Petersen
Erhvervschef, Hedensted Erhverv
”Casper leverede et både underholdende og inspirerende foredrag om hans iværksætterrejse.

Han giver mange gode idéer og tips vedrørende startups; særligt til de unge.”

Per Hein
Centerleder, Slagteriet Udviklingspark Vejle
"Vi er super meget tilfredse med foredraget af Casper Blom. Han var 200% på fra start til slut. En inspirerende ung og frisk mand, humoristisk og formåede af have kontakt med publikum hele vejen igennem. Derudover var han også imødekommende, behagelig, sød og venlig at tale med som person.

Virkede til at være en person med krudt i numsen, men dog med begge ben på jorden. Desuden var man ikke i tvivl om, at han elsker og er meget taknemlig for sin mor og farfar ;)

Han vil til enhver tid få vores bedste anbefaling."

Jóngerð Lundsbjerg
Secretary, Representation of the Faroes in Copenhagen

Andre foredragsholdere

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Peter Michael Oxholm Zigler

Peter Michael Oxholm Zigler

Innovation og digitalisering

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!