Følg One Decision her:

Casper Blom

Casper Blom er noget særligt. Sjældent møder man en så inspirerende og erfaren ung foredragsholder - og det indenfor både business og foredrag. Han lyser enhver scene op med sit fantastiske drive og troen på, at alt kan lade sig gøre - hvis man vil det nok. Oplev et spændende og tankevækkende foredrag med Casper Blom om at udleve iværksætterdrømmen.

Trods sine blot 30 år har han allerede mange års iværksættererfaring. Som 12-årig startede Casper sin første webshop, BilligeGolfbolde.dk. Siden hen er det blevet til mange flere virksomheder inden for en række områder. Han er blandt andet medejer af SOUNDBOKS, Chili Security, Copyright Agent samt flere andre selskaber. Han er desuden medstifter af iværksætter bootcampen Seedster i Marbella.

Casper er i dag CEO og partner i Reshopper, som er Danmarks største cirkulære platform for brugt børnetøj med over 250.000 brugere i Danmark.

I dette foredrag med Casper Blom fortæller han om, hvordan man når sine mål og hvad der skal til undervejs. Casper elsker at inspirere andre mennesker til at gå efter det, man drømmer om. Hans motto er ”Just F*ing Do it”!

Se andre inspirerende foredragsholdere 

 

Forespørg på Casper Blom

Foredrag du kan booke

“Just f*ing do it!”

Casper elsker at inspirere andre mennesker. Derfor holder han foredrag med det formål at motivere til at gå efter det, man drømmer om. Vi tør godt love, at et foredrag med Casper Blom giver anledning til masser af smil, grin og ikke mindst inspiration til, hvordan vi kan blive bedre til at tænke ud af boksen. Jo ældre vi bliver, jo mere begrænsede lader de fleste af os til at blive i vores måde at tænke og agere på. Men ikke Casper Blom. Han ser muligheder.

Hør den medrivende og underholdende historie om, hvordan han som blot 12-årig startede sit første iværksættereventyr ud af mange. Caspers første webshop solgte brugte golfbolde, en idé som endte med at blive en millionforretning. Han formåede både at klare skolen og iværksætteriet sideløbende. Casper fortæller om både opture, nedture, lange nætter og sjove oplevelser  – lige fra idéen opstod, og til han på et tidspunkt valgte at sælge BilligeGolfbolde.dk for at kaste sig ud i flere iværksættereventyr.

I dag er Casper CEO og partner i Reshopper. Her bruger han den erfaring omkring cirkulær økonomi, der netop var startskuddet til hans iværksætterkarriere. I stedet for brugte golfbolde handler det om brugt børneudstyr. Reshopper er Danmarks største cirkulære platform for brugt børnetøj og legetøj med over 250.000 brugere i Danmark – og ambitionerne er meget større. Hør Caspers tanker om at skabe den perfekte brugeroplevelse anno 2023 med en kombination af app, hjemmeside, ehandel og butikker og strategien for vækst for platformen.

Casper opfordrer i sit foredrag til at turde tænke ud af boksen, Han deler sine bedste råd til nye iværksættere, og det hele er pakket ind i lærerige og underholdende cases, som giver stof til eftertanke.

Foredraget er oplagt til uddannelsesinstitutioner, iværksætterfora, netværksgrupper, erhvervsarrangementer, konferencer mv.

Se video(er) om Casper Blom
Arrow


”Casper tryllebandt 600 unge mennesker med sit indlevende og nærværende foredrag i Hedensted.

Et foredrag der gik rent ind hos både de unge og deres forældre.”

Anders Killmann Petersen
Erhvervschef, Hedensted Erhverv
”Casper leverede et både underholdende og inspirerende foredrag om hans iværksætterrejse.

Han giver mange gode idéer og tips vedrørende startups; særligt til de unge.”

Per Hein
Centerleder, Slagteriet Udviklingspark Vejle
"Vi er super meget tilfredse med foredraget af Casper Blom. Han var 200% på fra start til slut. En inspirerende ung og frisk mand, humoristisk og formåede af have kontakt med publikum hele vejen igennem. Derudover var han også imødekommende, behagelig, sød og venlig at tale med som person.

Virkede til at være en person med krudt i numsen, men dog med begge ben på jorden. Desuden var man ikke i tvivl om, at han elsker og er meget taknemlig for sin mor og farfar ;)

Han vil til enhver tid få vores bedste anbefaling."

Jóngerð Lundsbjerg
Secretary, Representation of the Faroes in Copenhagen


"Tak for et godt og inspirerende indlæg af Casper Blom. Det var godt, positivt, brugbart og især forståeligt i øjenhøjde for vores deltagere.
Casper er tilsyneladende en helt almindelig ung mand, som bare ville noget med sin virksomhed – og hvis man kæmper og gir den gas så er der muligheder – store muligheder."

Stig Bøgh
Chefkonsulent, Erhverv & Vækst – Nyborg Kommune

Andre foredragsholdere

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!