Følg One Decision her:

Casper Blom

Casper Blom er noget særligt. Sjældent har vi oplevet en så ung foredragsholder være så inspirerende og erfaren - og det indenfor både business og foredrag.

Som 12-årig startede Casper Blom som iværksætter, og siden har det bare taget fart. I dag bruger Casper en stor del af sin tid på at afholde foredrag rundt om i landet - både for skoler, virksomheder, netværk mv.

Vi tør godt love, at et foredrag med Casper giver anledning til masser af smil, grin og ikke mindst inspiration til, hvordan vi kan blive bedre til at tænke ud af boksen. Jo ældre vi bliver, jo mere begrænsede lader de fleste af os til at blive i vores måde at tænke og agere på. Men ikke Casper Blom. Han ser muligheder. Et tankevækkende, inspirerende og positivt foredrag.

Hvert år tager Casper rundt på skoler i hele landet på Iværksætterturen for at sætte mere iværksætteri på skoleskemaet.

Oplev Casper Blom & Anders Hofman - København 9. januar 2020
Foredrag for unge: "Det du ikke lærer i skolen". Læs mere her. 

Hør mere om Casper Blom

Vi svarer altid hurtigt!

Foredrag du kan booke

Just fucking do it!

Casper elsker at inspirere andre mennesker, og han holder derfor foredrag for at motivere til at gå efter det, man drømmer om.

Hør ham fortælle den medrivende historien om, hvordan han som blot 12-årig startede sit første iværksættereventyr ud af mange.

Hans første webshop solgte brugte golfbolde, en idé som endte med at blive en millionforretning. Han formåede både at klare skolen og iværksætteriet sideløbende.

Casper fortæller hele historien – om både opture, nedture, lange nætter og sjove oplevelser  – lige fra idéen opstod, og til han på et tidspunkt valgte at sælge BilligeGolfbolde.dk for at kaste sig ud i flere iværksættereventyr.

Det er et sjovt og inspirerende foredrag, som i den grad inspirerer til at turde tænke ud af boksen, uanset om man selv har en iværksætter i maven, eller der er andre mål, man ønsker at opnå.

Foredraget byder også på gode råd til nye iværksættere, og det hele er pakket ind i sjove cases, som gør fortællingen let og levende.

Læs mere om Iværksætterturen her.

 

Åbent foredrag for unge – 9. januar 2020: “Det du ikke lærer i skolen”

Den ene er besat af golfbolde og gode forretninger. Den anden af is og intervaller. Sammen udgør de den vildeste duo.

Casper Blom og Anders Hofman har sat endnu et mål. Denne gang et fælles mål: De vil udbrede budskabet om, at det er muligt at opnå det, man drømmer om – også selvom alle andre siger, at det er umuligt.

Derfor kan de opleves til et foredrag den 9. januar i København, hvor de fortæller deres historier og om det mindset, det kræver, når man skal udleve sin drøm. Kort sagt: Alt det du ikke lærer i skolen.

Læs mere her om det inspirerende foredrag og køb din billet. 

”Casper tryllebandt 600 unge mennesker med sit indlevende og nærværende foredrag i Hedensted.

Et foredrag der gik rent ind hos både de unge og deres forældre.”

Anders Killmann Petersen
Erhvervschef, Hedensted Erhverv
”Casper leverede et både underholdende og inspirerende foredrag om hans iværksætterrejse.

Han giver mange gode idéer og tips vedrørende startups; særligt til de unge.”

Per Hein
Centerleder, Slagteriet Udviklingspark Vejle
"Vi er super meget tilfredse med foredraget af Casper Blom. Han var 200% på fra start til slut. En inspirerende ung og frisk mand, humoristisk og formåede af have kontakt med publikum hele vejen igennem. Derudover var han også imødekommende, behagelig, sød og venlig at tale med som person.

Virkede til at være en person med krudt i numsen, men dog med begge ben på jorden. Desuden var man ikke i tvivl om, at han elsker og er meget taknemlig for sin mor og farfar ;)

Han vil til enhver tid få vores bedste anbefaling."

Jóngerð Lundsbjerg
Secretary, Representation of the Faroes in Copenhagen

Andre foredragsholdere

Anders Hofman

Anders Hofman

Project Iceman - fra drøm til virkelighed

Læs mere
Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Mia Wagner

Mia Wagner

Direktør og løvinde i Løvens Hule

Læs mere
Peter Michael Oxholm Zigler

Peter Michael Oxholm Zigler

Innovation og digitalisering

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!