Følg One Decision her:

Charlotte Bircow

Charlotte Bircow formår med sin evige tro på livet og dets herligheder virkelig at inspirere sine deltagere til efterfølgende proaktiv adfærd. Hendes foredrag giver stof til eftertanke og deltagerne går aldrig hjem uden brugbare guldkorn, som kan benyttes både på arbejde og i privatlivet.

Charlotte Bircow har flere iværksættersucceser bag sig. Senest ”Active by Charlotte” som er en cremeserie til alle, der elsker at dyrke motion og som gerne vil passe godt på sig selv.

Hun har udgivet 7 bøger og er ambassadør for Kræftens Bekæmpelse og for Børn, Unge og Sorg.

Charlotte kan udover foredrag bookes til aktive hele og halve dage, hvor hendes inspiration kan bakkes op af fysisk udfoldelse, og som Breaker/Energizer eller konferencier.

Udover mange praktiske erfaringer bygger hendes samlede viden også på en HA/HD i erhvervsøkonomi, og hun er NLP master samt NLC Lifecoach level 3 fra C.H.E.K. Institute San Diego.

Hør mere om Charlotte Bircow

Vi svarer altid hurtigt!

Foredrag du kan booke

“Sådan skaber du medvind, selv i den strideste modvind”

I dette autentiske foredrag oplever deltagerne en række af de metoder og tricks, som Charlotte har benyttet hele livet igennem til at blive et lykkeligt og stærkt menneske. Følg hendes personlige historie gennem livets op- og nedture. Et liv hvor hun konstant har sværget til en proaktiv adfærd frem for en reaktiv. Hvor hun konstant har fokuseret på løsningen frem for problemet.

“Energi, glæde og overskud i en travl hverdag”

Vi har alle sammen susende travlt og mange dage går med, at vi kun lige når dét, vi skal nå. I dette foredrag giver Charlotte dig inspiration og en masse værktøjer til hvordan et travlt arbejdsliv kan forenes med ro, fordybelse, energi og overskud. Få mere energi, livsglæde og overskud ind i din hverdag og dit arbejdsliv, og forlæng måske endda din dag med et par timer. Glæd dig til et humoristisk, inspirerende foredrag og gå hjem med en håndfuld værktøjer til en positiv og sund livsstil.

"D. 3. oktober 2014 havde vi besøg af Charlotte Bircow på Klitrosen i Slettestrand. Det var en skøn skøn oplevelse. For det første fordi Charlotte var meget nærværende og nede på jorden, hun gik rundt til samtlige gæster (ca. 100 personer) og gav hånd. Og for det andet fordi det var et foredrag med alvorlige pointer som blev leveret på en delikat måde uden løftede pegefingre og godt krydret med lidt "træning", der gav anledning til mange grin.

Charlotte Bircow er for det første autentisk og leverer et "ægte" og spændende foredrag, der giver stof til eftertanke. Hun er i øvrigt et utrolig sødt og rart menneske, hun kom i god tid, havde ikke travlt med at skulle af sted igen, signerede bøger og tog sig tid til dem, der gerne ville tale med hende. Hun var desuden auktionarius på to kunstværker og sørgede for en sjov auktion og for at vi fik samlet lidt penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Tak til Malene von Kiær for god formidling og altid hurtig med svar og gode inputs. Vi booker med 100% sikkerhed en anden foredragsholder hos Malene igen."

Rikke Ejsenhardt Muus
Hoteldirektør, Klitrosen

Andre foredragsholdere

Lars Jørgensen

Lars Jørgensen

Ledelse, motivation og talentudvikling

Læs mere
Gitte Salling

Gitte Salling

Om energi, power og passion

Læs mere
Rune Green

Rune Green

Humor og arbejdsglæde

Læs mere
Leif Carlsen

Leif Carlsen

Energiboost, salg og ledelse

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!