Følg One Decision her:

Christian Arnstedt

Christian Arnstedt, Co-Founder og CEO Blazar Capital

Christian Arnstedt har de fleste danskere lært at kende fra DR’s populære iværksætterprogram ”Løvens Hule”.

Men Christian var allerede før tv et anerkendt navn i erhvervslivet, da han efter en flot karriere ved McKinsey startede Blazar Capital, en virksomhed som bygger internationale B2C forretninger.

Trods en meget travl kalender går Christian på scenen, når tiden tillader det, og her deler han gerne ud af sin viden indenfor entreprenørskab. Hvordan man lancerer et projekt/en virksomhed succesfuldt, sine tanker omkring innovation og ikke mindst hvordan han spotter en god idé.

 

Forespørg på Christian Arnstedt

Foredrag du kan booke

Christian Arnstedt har gjort kometkarriere. Allerede i en ung alder dyrkede Christian elitesport og var målrettet. Han tog den hurtige vej ved at tage en uddannelse fra London School of Economics på rekordtid, hvilket førte ham til at blive én af de yngste junior partnere i det anerkendte konsulenthus McKinsey nogensinde. Noget af en bedrift.

Christian er desuden sprunget ind som ny løve i DRs populære iværksætterprogram ”Løvens Hule”, som den yngste nogensinde. Han har fundet sig godt tilrette i stolen og kom godt fra start med en række markante investeringer.

Vi oplever en generel interesse i spørgsmål omkring bundlinje opmålt imod Sustainability. Christian Arnstedt har et mindset at bundlinje og Sustainability ikke er to modsætninger, tværtimod. Han mener at de brands som tænker og inkorporerer Sustainability ind i deres virksomheds DNA kommer til at være blandt de stærkeste brands i fremtiden, hvilket også er reflekteret i Blazar Capitals egne virksomheders DNA.

Når du booker Christian Arnstedt til foredrag, så står vi inde for, at du vil få et af de bedste foredrag, som vil skabe værdi til din forretning.

Christian målretter sine foredrag og afsætter tid til at sætte sig ind i målgruppen samt forventningsafstemmer med kunden, således at foredraget bliver så relevant som muligt for deltagerne.

Med sin solide erhvervserfaring, så kan du booke Christian Arnstedt til at holde foredrag om fx:

– Entreprenørskab, og hvad det kræver at bygge en virksomhed?
– Hvordan Christian ser på og med hvilket framework han mener, man kan se på en god ide?
– Step by step proces til hvad Christian mener, der skal til at lancere et projekt/en virksomhed succesfuldt.
– Tanker omkring innovation, og hvad der vil virke for at lykkedes.
– Case eksempler på nye virksomheder, der har gjort det godt, og hvorfor de er lykkedes?

“Bundlinje og Sustainability går hånd i hånd”

Hør Christian Arnstedts tanker om at brands, som tænker og inkorporerer ”sustainability” ind i deres virksomheds DNA, der iflg. Christian kommer til at være blandt de stærkeste brands i fremtiden. Christian kommer med case-eksempler fra sin egen portefølje i Blazar Capital, og fortæller hvordan han har arbejdet med bæredygtighed.

Bundlinje opmålt imod sustainablity er ifølge Christian ikke nødvendigvis to modsætninger, tværtimod.

I Christians egen DNA er der, udover at brænde for bæredygtige og skalerbare virksomheder og e-handel, også en stor portion innovation.

 

Christian Arnstedt levede helt op til det oplæg, vi havde aftalt. Han er dygtig og meget kompetent og ved, hvad han taler om.
Han er meget venlig, rar og god at arbejde sammen med.

Inge Heissel Lindal, Business Viborg

Andre foredragsholdere

Lars Matjeka

Lars Matjeka

Udfordrer de klassiske ledelsesformer

Læs mere
Jon Andersen

Jon Andersen

Oplev Jon Andersen – stifter og strategisk direktør i STATE – i et motiverende og humoristisk foredrag.

Læs mere
Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidt

En tidligere statsministers liv i dansk politik

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!