Følg One Decision her:

Christian Arnstedt

Christian Arnstedt er co-founder og CEO i Blazar Capital. Han er også kendt som løve i DR's populære iværksætterprogram ”Løvens Hule".

Christian Arnstedt har gjort kometkarriere. Allerede i en ung alder dyrkede Christian elitesport og var målrettet. Han tog den hurtige vej ved at tage en uddannelse fra London School of Economics på rekordtid, hvilket førte ham til at blive én af de yngste junior partnere i det anerkendte konsulenthus McKinsey nogensinde. Han har også været udnævnt til et af de største unge erhvervstalenter i Forbes Magazine.
I 2017 startede han virksomheden Blazar Capital, der bygger internationale B2C forretninger og brands.

Et foredrag med Christian Arnstedt byder på masser af værdifuld viden omkring at lancere og drive en succesfuld virksomhed. Hvad kræver det egentlig? Og hvad skal der til for at lykkes? Og hvordan spotter han en god idé?

Bliv inspireret af hans store viden inden for eksempelvis e-commerce, ledelse, innovation, AI og data.

Christian er en fantastisk formidler, der formår at møde sit publikum i øjenhøjde. Han er tålmodig, sympatisk og sætter god tid af til at besvare spørgsmål. Et foredrag med Christian Arnstedt er oplagt til konferencer, erhvervsnetværk, innovationsfora, temadage mv.

Se andre spændende foredragsholdere inden for ledelse.

 

Forespørg på Christian Arnstedt

Foredrag du kan booke

Christian målretter sine foredrag og afsætter tid til at sætte sig ind i målgruppen samt forventningsafstemmer med kunden, således at foredraget bliver så relevant som muligt for deltagerne. Når du booker Christian Arnstedt til foredrag, står vi inde for, at du vil få et af de bedste foredrag, som vil skabe værdi til din forretning.

Du kan booke disse foredrag med Christian Arnstedt:

 

Forbered din virksomhed til fremtiden gennem AI og data

Det er NU, du skal i gang med at bruge AI og data i din virksomhed – hvis du gerne vil være en del af fremtiden!

Christian Arnstedt bruger data og AI i alle sine virksomheder på dagligt basis. Det er altafgørende for at kunne træffe bedre forretningsbeslutninger i de virksomheder, som han arbejder med.

I dette foredrag får du lærerigt indblik i, hvordan du kommer i gang med at bruge AI. Det virker for mange som en stor elefant at spise. Hvad gør du? Hvilke værktøjer skal du bruge? Hvem skal lære at bruge AI værktøjer? Og hvordan kan AI hjælpe med at effektivisere forretningen – og forbedre bundlinjen?

Christian viser konkrete eksempler på, hvilke AI værktøjer, han bruger i sine virksomheder, hvorfor de virker, og hvordan AI hjælper dig i hverdagen.

For Christian er der ingen tvivl: Alle virksomheder kommer til at bruge AI som en naturlig del af driften i fremtiden.

 

Ledelse og Motivation

Christian kommer ind på sine erfaringer med ledelse både gennem årene i McKinsey, men også i form at sit ejerskab og sin involvering i mange nye virksomheder. Christian taler om, hvordan du motiverer og fastholder dine medarbejdere, samt hvordan han oplever, at man bygger et stærkt team. Foredraget er bygget på konkrete eksempler og ti observationer, som Christian har gjort sig om ledelse og motivation.

 

Værktøjskassen 101: Sådan skaber du en virksomhed i en verden af nye forretningsmodeller

Vi lever i en verden af disruption, hvor brugen af ny teknologi ændrer markedssituationen markant. Derfor ser vi også mange nye forretningsmodeller. Med sin store viden om iværksætteri og forretningsmodeller, og hvad der skal til for at opnå succes, deler Christian sine bedste råd til danske iværksættere og dansk erhvervsliv.

Christian Arnstedt har arbejdet med mange start-ups og større virksomheder gennem både sin tid i McKinsey, sine investeringer i Løvens Hule og sin virksomhed Blazar Capital, der opbygger og opkøber brands og koncepter. Få Christians bud på hvilke nye forretningsmodeller, vi skal forberede os på – og hvordan vi kommer til at drive forretningen anderledes.

I dette foredrag sætter han fokus på processen for, hvordan man bygger en virksomhed. Han fortæller om, hvordan han vurderer en forretningsmodel og en potentiel investering. Han kommer også ind på nye måder at markedsføre sig på, og hvilke kanaler der er relevante at bruge, samt hvordan man skiller sig ud i forhold til konkurrenterne.

 

Få succes med e-commerce og internationalisering af dit salg

Christian Arnstedt arbejder til daglig i sin virksomhed Blazar Capital med en stor portefølje af danske og internationale brands, der drives som e-commerce virksomheder i Danmark og udlandet. Hans fokus er især på, hvordan man arbejder målrettet med at optimere salgs- og markedsføringsstrategier. Hør Christian fortælle om de vigtigste værktøjer inden for e-commerce, hvordan brugen af sociale medier og influencers har betydning for købsmønstre, og hvordan man vælger de rigtige og relevante salgskanaler for sin virksomhed. Han kommer også ind på, hvordan du kan arbejde med at tage din virksomhed til udlandet. Et inspirerende foredrag med den kendte løve og iværksætter med masser af konkrete eksempler og konkrete takeaways.

 

 

"Christian Arnstedt levede helt op til det oplæg, vi havde aftalt. Han er dygtig og meget kompetent og ved, hvad han taler om.
Han er meget venlig, rar og god at arbejde sammen med."

Inge Heissel Lindal, Business Viborg

____________________________________________________
"Christian Arnstedt leverede en indlevende præsentation af et emne, der optager den brede befolkning i dag. Hele præsentationen blev leveret professionelt og i stor respekt for emnet. Christian var involverende og kan ikke få roser nok for sin helt igennem sublime fremlæggelse. Alle deltagere meldte positivt tilbage på oplægget omkring sustainability, og Christian kan varmt anbefales."

Christian Mikkelsen, Apport Systems A/S

____________________________________________________
"Christian er en dygtig formidler, og jeg tror og håber, at mange af leverandørerne følte sig set og hørt med hans pointer.
Han leverede et godt oplæg med god energi, der så tingene lidt fra den anden side af bordet. Fin levendegørelse af klimaudfordringer i en mere kommerciel kontekst, og det var inspirerende at få perspektivering på virkeligheden også uden for DK. Han var velforberedt med relevante pointer og styr på tallene. Det var også interessant at høre om en erhvervsmands tanker om grønne investeringer."

Anja Vang Blessing, IKA
____________________________________________________
"Christian var utrolig behagelig og nede på jorden. Selve oplægget var upåklageligt, og Christian gav sig tid til spørgsmål fra publikum. Derudover tog Christian sig tid til at blive efterfølgende og svare på eventuelle spørgsmål, som folk sad inde med. Det var en oplevelse ud over det sædvanlige og forventelige."

Nicolai Christian Petersen, KPI Communications A/S

____________________________________________________
"Vi bookede Christian Arnstedt til en erhvervskonference for vores lokale virksomheder, hvor temaet var ”Mellem business og bæredygtighed”. Christian var på som vores keynote speaker med et oplæg om ”Sustainability og Bundlinje”. Oplægget var rigtig godt, han kom både ind på den brændende platform og kom med konkrete forslag til, hvordan man som virksomhed kan gribe sin bæredygtige omstilling an. Han var velforberedt, superprofessionel og uhøjtidelig på en god måde, og tog sig god tid til spørgsmål fra salen og i en efterfølgende dialog med deltagerne."

Malene Højbjerg, Skanderborg Kommune

____________________________________________________
"Der var stor tilfredshed med foredraget. Christian er enormt vidende, skarp og samtidig empatisk. Foredraget giver et godt indblik i, hvordan Christian ser fremtidens virksomheder – og ikke mindst forbrugere."

Kenneth Mayland, KENMAY Ledernetværk

____________________________________________________

Andre foredragsholdere

Lars Matjeka

Lars Matjeka

Skab positiv forandring i arbejdslivet

Læs mere
Jon Andersen

Jon Andersen

Stifter og strategisk direktør i STATE

Læs mere
Morten Larsen

Morten Larsen

Internet pioneer og stifter af Hungry.dk

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!