Følg One Decision her:

Christian Arnstedt

Christian Arnstedt, Co-Founder og CEO Blazar Capital

De fleste danskere har lært Christian Arnstedt at kende fra DR’s populære iværksætterprogram ”Løvens Hule”, hvor han gennem flere sæsoner har foretaget markante investeringer. Han har i årevis været et anerkendt navn i erhvervslivet, da han efter en flot karriere ved McKinsey startede Blazar Capital, en virksomhed som bygger internationale B2C forretninger.

Trods en meget travl kalender går Christian på scenen, når tiden tillader det, og her deler han gerne ud af sin viden inden for entreprenørskab: Hvordan lancerer man et projekt/en virksomhed succesfuldt, bæredygtighed, innovation og ikke mindst, hvordan han spotter en god idé.

 

Forespørg på Christian Arnstedt

Foredrag du kan booke

Christian Arnstedt har gjort kometkarriere. Allerede i en ung alder dyrkede Christian elitesport og var målrettet. Han tog den hurtige vej ved at tage en uddannelse fra London School of Economics på rekordtid, hvilket førte ham til at blive én af de yngste junior partnere i det anerkendte konsulenthus McKinsey nogensinde. Noget af en bedrift. I dag er han co-founder og CEO i selskabet Blazar Capital og løve i DR’s populære iværksætterprogram ”Løvens Hule”. Christian er en fantastisk formidler, der formår at møde sit publikum i øjenhøjde. Han er tålmodig, sympatisk og sætter god tid af til at besvare spørgsmål.

Et foredrag med Christian Arnstedt byder på masser af værdifuld viden omkring at drive en succesfuld virksomhed. Christian målretter sine foredrag og afsætter tid til at sætte sig ind i målgruppen samt forventningsafstemmer med kunden, således at foredraget bliver så relevant som muligt for deltagerne. Når du booker Christian Arnstedt til foredrag, så står vi inde for, at du vil få et af de bedste foredrag, som vil skabe værdi til din forretning.

Du kan booke disse foredrag med Christian Arnstedt:

Bundlinje og Sustainability går hånd i hånd

Christian Arnstedt har det mindset, at bundlinje og sustainability ikke er to modsætninger, tværtimod. Han mener, at de brands, som tænker og inkorporerer sustainability i deres virksomheds DNA, kommer til at være blandt de stærkeste brands i fremtiden. Dette er også tydeligt i Blazar Capitals egne virksomheders DNA. Christian kommer med case-eksempler fra sin egen portefølje i Blazar Capital og fortæller, hvordan han har arbejdet med bæredygtighed.

I Christians egen DNA er der, udover at brænde for bæredygtige og skalerbare virksomheder og e-handel, også en stor portion innovation.

Ledelse og Motivation

Christian kommer ind på sine erfaringer med ledelse både gennem årene i McKinsey, men også i form at sit ejerskab og sin involvering i mange nye virksomheder. Christian taler om, hvordan du motiverer og fastholder dine medarbejdere, samt hvordan han oplever, at man bygger et stærkt team. Foredraget er bygget på konkrete eksempler og ti observationer, som Christian har gjort sig om ledelse og motivation.

Værktøjskassen 101: Hvordan skaber du en virksomhed og vurderer en mulig forretningsmodel (Iværksætteri og nye måder for markedsføring)

Christian Arnstedt har arbejdet med mange start-ups og større virksomheder gennem både sin tid i McKinsey, sine investeringer i Løvens Hule og sin virksomhed Blazar Capital, der opbygger og opkøber brands og koncepter. Med sin store viden om iværksætteri og forretningsmodeller, og hvad der skal til for at opnå succes, deler Christian sine bedste råd til danske iværksættere og dansk erhvervsliv. Han sætter fokus på processen for, hvordan man bygger en virksomhed, og hvordan man vurderer en forretningsmodel. Han kommer også ind på nye måder at markedsføre sig på, og hvilke kanaler der er relevante at bruge, samt hvordan man skiller sig ud i forhold til konkurrenterne.

Få succes med e-commerce og internationalisering af dit salg

Christian Arnstedt arbejder til daglig i sin virksomhed Blazar Capital med en stor portefølje af danske og internationale brands, der drives som e-commerce virksomheder i Danmark og udlandet. Hans fokus er især på, hvordan man arbejder målrettet med at optimere salgs- og markedsføringsstrategier. Hør Christian fortælle om de vigtigste værktøjer inden for e-commerce, hvordan brugen af sociale medier og influencers har betydning for købsmønstre, og hvordan man vælger de rigtige og relevante salgskanaler for sin virksomhed. Han kommer også ind på, hvordan du kan arbejde med at tage din virksomhed til udlandet. Et inspirerende foredrag med den kendte løve og iværksætter med masser af konkrete eksempler og konkrete takeaways.

 

"Christian Arnstedt levede helt op til det oplæg, vi havde aftalt. Han er dygtig og meget kompetent og ved, hvad han taler om.
Han er meget venlig, rar og god at arbejde sammen med."

Inge Heissel Lindal, Business Viborg

____________________________________________________
"Christian Arnstedt leverede en indlevende præsentation af et emne, der optager den brede befolkning i dag. Hele præsentationen blev leveret professionelt og i stor respekt for emnet. Christian var involverende og kan ikke få roser nok for sin helt igennem sublime fremlæggelse. Alle deltagere meldte positivt tilbage på oplægget omkring sustainability, og Christian kan varmt anbefales."

Christian Mikkelsen, Apport Systems A/S

____________________________________________________
"Christian er en dygtig formidler, og jeg tror og håber, at mange af leverandørerne følte sig set og hørt med hans pointer.
Han leverede et godt oplæg med god energi, der så tingene lidt fra den anden side af bordet. Fin levendegørelse af klimaudfordringer i en mere kommerciel kontekst, og det var inspirerende at få perspektivering på virkeligheden også uden for DK. Han var velforberedt med relevante pointer og styr på tallene. Det var også interessant at høre om en erhvervsmands tanker om grønne investeringer."

Anja Vang Blessing, IKA
____________________________________________________


"Christian var utrolig behagelig og nede på jorden. Selve oplægget var upåklageligt, og Christian gav sig tid til spørgsmål fra publikum. Derudover tog Christian sig tid til at blive efterfølgende og svare på eventuelle spørgsmål, som folk sad inde med. Det var en oplevelse ud over det sædvanlige og forventelige."

Nicolai Christian Petersen, KPI Communications A/S

____________________________________________________


"Vi bookede Christian Arnstedt til en erhvervskonference for vores lokale virksomheder, hvor temaet var ”Mellem business og bæredygtighed”. Christian var på som vores keynote speaker med et oplæg om ”Sustainability og Bundlinje”. Oplægget var rigtig godt, han kom både ind på den brændende platform og kom med konkrete forslag til, hvordan man som virksomhed kan gribe sin bæredygtige omstilling an. Han var velforberedt, superprofessionel og uhøjtidelig på en god måde, og tog sig god tid til spørgsmål fra salen og i en efterfølgende dialog med deltagerne."

Malene Højbjerg, Skanderborg Kommune

____________________________________________________


"Der var stor tilfredshed med foredraget. Christian er enormt vidende, skarp og samtidig empatisk. Foredraget giver et godt indblik i, hvordan Christian ser fremtidens virksomheder – og ikke mindst forbrugere."

Kenneth Mayland, KENMAY Ledernetværk

____________________________________________________

Andre foredragsholdere

Lars Matjeka

Lars Matjeka

Skab positiv forandring i arbejdslivet

Læs mere
Jon Andersen

Jon Andersen

Stifter og strategisk direktør i STATE

Læs mere
Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidt

En tidligere statsministers liv i dansk politik

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!