Følg One Decision her:

Christina Nørby Ibsen

Christina Nørby Ibsen er sygeplejerske, skuespiller og vært på den populære podcast “For altid forandret”, der handler om livskriser. Ibsen oplevede selv en stor livskrise, da hun helt uventet skulle skilles. Hendes eksmand er en offentlig person, så hele Danmark kunne følge med i medierne, da Ibsens verden brast sammen fra den ene dag til den anden.

Hvordan kommer man igennem de ting i livet, der føles totalt uoverskuelige? Det har Ibsen undersøgt. Både på egen krop og i samtaler med andre, der har oplevet en livskrise. Et foredrag med Christina Nørby Ibsen er fyldt med inspiration til, hvad du kan gøre, når livet pludselig tager en uventet drejning.

Med både humor og stort nærvær tager hun sit publikum med på en tankevækkende rejse om, hvad der skal til for at rejse sig efter en krise. Det handler om at tage ansvar for sit eget liv, også selvom det er en kamp, der kræver små skridt ad gangen. Måske skal man ned ad en anden vej, end man troede?

"Ibsen" er en fantastisk hjertevarm og humoristisk fortæller. Hun trækker på sine egne og andres erfaringer, sorger og glæder. Med et glimt i øjet formår hun at skabe en intens og god atmosfære.

Et foredrag med Christina Nørby Ibsen er oplagt til foreninger, uddannelsesinstitutioner, temadage i virksomheder, aftenskoler, mv.

Lyt til podcasten Foredragsholderne med Christina Nørby Ibsen.

 

SÆT FOKUS PÅ MENTAL SUNDHED MED CHRISTINA NØRBY IBSEN

I forbindelse med Danmarks Mentale Sundhedsdag i uge 41 kan du booke et foredrag med Christina Nørby Ibsen til din arbejdsplads. Du har mulighed for at søge tilskud på 10.000 kr. gennem Vellivforeningen. Kontakt os i dag og hør mere.

Find andre foredragsholdere, der taler om trivsel.

 

Forespørg på Christina Nørby Ibsen

Foredrag du kan booke

“MED FØDDERNE SKRØBELIGT PLANTET”

Christina Nørby Ibsen er skuespiller og sygeplejerske. Hun står bag podcasten “For altid forandret”, hvor hun interviewer andre, der har oplevet en livskrise. Hun er forfatter til bogen “Med fødderne skrøbeligt plantet”, og medforfatter til bogen ”Kunsten at skifte spor”.

Foredraget tager udgangspunkt i hendes stærke personlige fortælling om sin livskrise. For Christinas vedkommende var det en skilsmisse, der kom helt uventet. Hun har kæmpet med sorg, angst, ensomhed, identitetstab og mistet livslyst. Men hun har også oplevet, at nye følelser som kreativitet, glæde og kærlighed er dukket frem igen efter at have været slukket længe.

Alle oplever en krise i deres liv på et eller andet tidspunkt. Bliv klogere på, hvad man kan gøre for en person i en svær krise, eller få gode råd og inspiration til at finde en vej gennem de kriser, som livet byder på.

Der er masser af humor, optimisme og motivation i foredraget, hvor Christina Nørby Ibsen med både vid og bid deler sine perspektiver på tilværelsen og det ansvar, vi har for vores eget liv og lykke.

 

Arbejdsglæde og trivsel i sundhedssektoren

Christina har de sidste 11 år arbejdet som sygeplejerske, og hun er også tillidsrepræsentant. Hun har et stort kendskab til det sundhedsfaglige miljø, både blandt personale og patienter. Hver dag møder hun sårbare sjæle, der har brug for stort nærvær. Og hun ser også, hvordan hendes kolleger kæmper mod stress og sygemeldinger. Hvordan bevarer man optimisme og glæde i et miljø, hvor der er sorg og sygdom omkring én? Bliv inspireret af Christinas perspektiver på arbejdsliv og arbejdsglæde.

Se pressebilleder af Christina Nørby Ibsen
Arrow
Christina var en meget nærværende og inspirerende fortæller.
Hende fortælling var ærlig, overraskende og på samme tid mulig at spejle sig selv i.
Publikum var glade og syntes, de fik noget brugbart med hjem. Der var rig mulighed for at stille spørgsmål af enhver art efter foredraget.

Camilla Sevelsted,
Bizz Up

Andre foredragsholdere

Jimmy Jørgensen

Jimmy Jørgensen

Om den vilde tid og om at bryde den sociale arv

Læs mere
Jesper Vollmer

Jesper Vollmer

Fra Kongehus til iværksætterliv

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!