Følg One Decision her:

Christina Nørby Ibsen

Christina Nørby Ibsen - eller bare “Ibsen” - har oplevet en kæmpe livskrise. Hendes mand gennem 30 år havde en anden. En kvinde, der stod hende meget nær, og de skulle have et barn sammen. Christinas eksmand er en offentlig person, så hele Danmark kunne følge med i medierne, da Ibsens verden brast sammen fra den ene dag til den anden.

Hvordan kommer man igennem de ting i livet, der føles totalt uoverskuelige? Det har Ibsen undersøgt - både på egen krop og i samtaler med andre, der har oplevet skelsættende kriser.

Oplev hendes gribende foredrag om, når livet pludselig tager en drejning, og hvad man skal stille op.

 

Forespørg på Christina Nørby Ibsen

Foredrag du kan booke

“MED FØDDERNE SKRØBELIGT PLANTET”

Christina Nørby Ibsen er skuespiller og sygeplejerske. Hun står bag podcasten “For altid forandret”, hvor hun interviewer andre, der har oplevet en livskrise. Hun er forfatter til bogen “Med fødderne skrøbeligt plantet”, der udkom i oktober 2022.

Foredraget tager udgangspunkt i hendes stærke, personlige fortælling om sin livskrise. For Christinas vedkommende var det bruddet med sin eksmand og bedraget af en nær veninde, der sendte hende ud i sit livs krise. Hun har kæmpet med sorg, angst, ensomhed, identitetstab og mistet livslyst. Men hun har også oplevet, at nye følelser som kreativitet, glæde og kærlighed er dukket frem igen efter at have været slukket længe.

Alle oplever en krise i deres liv på et eller andet tidspunkt. Bliv klogere på, hvad man kan gøre for en person i en svær krise, eller få gode råd og inspiration til at finde en vej gennem de kriser, som livet byder på.

Christina er en fantastisk, hjertevarm og humoristisk fortæller. Hun trækker på sine egne erfaringer, sorger og glæder, og med et glimt i øjet formår hun at skabe en intens og god atmosfære.

Foredraget er oplagt til foreninger, aftenskoler, uddannelsesinstitutioner, temadage om sorg og krise mv.

 

Se pressebilleder af Christina Nørby Ibsen
Arrow
Christina var en meget nærværende og inspirerende fortæller.
Hende fortælling var ærlig, overraskende og på samme tid mulig at spejle sig selv i.
Publikum var glade og syntes, de fik noget brugbart med hjem. Der var rig mulighed for at stille spørgsmål af enhver art efter foredraget.

Camilla Sevelsted,
Bizz Up

Andre foredragsholdere

Pernille og Christina Rosendahl

Pernille og Christina Rosendahl

Om at vende det svære til noget positivt

Læs mere
Jimmy Jørgensen

Jimmy Jørgensen

Om den vilde tid og om at bryde den sociale arv

Læs mere
Jesper Vollmer

Jesper Vollmer

Fra Kongehus til iværksætterliv

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!