Følg One Decision her:

Ebbe Sand

Ebbe Sand er kendt som hele Danmarks angriber. Han er en ambitiøs, talentfuld og utrolig inspirerende person, som har opnået masser af succes, men som også har mærket livets hårde sider.

Bliv inspireret til hvordan du opnår succes og håndterer de bump, der kommer på vejen, når Ebbe Sand fortæller om sine oplevelser fra mere end 10 år som professionel fodboldspiller i Brøndby IF, Schalke 04 og på det danske A-landshold.

Han huskes af mange som en sand målmaskine og blev kåret som årets fodboldspiller i Danmark i 1998 og 2001. 66 A-landskampe for Danmark og 22 mål blev det til, før han stoppede sin karriere.

Selv en højtlønnet og feteret fodboldstjerne oplever modgang i livet. Det ved Ebbe Sand. Han ved til gengæld også, at bruger man modgang, skuffelse og fiasko til at arbejde endnu hårdere, så kommer der som regel noget endnu bedre ud af det.

Som menneske og foredragsholder er han utrolig sympatisk og har masser af humor og selvironi.

Forespørg på Ebbe Sand

Foredrag du kan booke

Vindermentalitet i med- og modgang

Ebbe Sand fortæller om sin tid i sportens verden og om en karriere med store udsving. Indenfor et år scorede han karrierens bedste mål mod Nigeria, blev kåret som årets spiller – og fik kræft. Hvordan håndterer man en succesfuld tid for så i næste øjeblik at skulle dele en kræftsygdom med resten af Danmark?

Vindermentalitet
Vindermentalitet var grundstenen til Ebbe Sands succes, og den blev lagt allerede i barndommen. Ikke mindst takket være hans far som uden store armbevægelser eller høje råb formåede at opdrage Ebbe og hans tvillingebror Peter til at arbejde hårdt. De lærte at fokusere på målet, også selvom de måske ville møde skuffelse, fiasko og modgang på vejen dertil.

Medgang og modgang
Udover et utal af oplevelser fra en imponerende fodboldkarriere, så har han måtte håndtere modstand såvel professionelt som privat. Hør den tidligere landsholdsspiller i fodbold sætte fokus på, hvad der kræves for at få succes. Han fortæller også, hvordan man tackler perioder med modgang, som alt andet lige er uundgåeligt på vejen mod indfrielse af ambitiøse målsætninger.

Foredraget tager udgangspunkt i hele Ebbes karriere, og omhandler også hans tid som sportsdirektør i Brøndby og naturligvis også “fyringen”.
Hvordan håndterer man en fyring delt med resten af Danmark og ikke mindst, hvordan kommer man videre?

Senest har Ebbe Sand været angrebstræner for A-landsholdet og rundet jobbet af med et fantastisk EM. Ebbe Sand har næsten prøvet det meste indenfor fodbold, og derfor har det været naturligt for ham at kaste sig over en ny rolle som spilleragent.

De mange år i fodboldverden, hans menneskelige kompetencer og ikke mindst de mange forskellige roller Ebbe Sand har haft, giver ham et fantastisk afsæt for at kunne navigere i denne lukkede verden, hvor det at rådgive, spotte talenter og skabe forbindelse mellem klubber og spillere, er alfa og omega for succes.

Paralleller mellem sportens verden og erhvervslivet
Ebbe Sand trækker paralleller mellem sportens verden og erhvervslivet. Dem er der mange af, for i bund og grund er det de samme mekanismer, der er i spil i begge verdener i forhold til at opnå succes og håndtere modgang undervejs.

Foredraget krydres naturligvis med fodboldanekdoter og et par enkelte mål.

SANDheden og røverhistorier

Fodbolden er i fokus i dette foredrag i interviewform, som styres af medie- og kommunikationsekspert Anders Bay.

Hør om Ebbe Sands tid i sportens verden og om en karriere fra bænkevarmer i Brøndby til fast mand på A-landsholdet og FC Schalke 04.

Foredraget er spækket med fodboldanekdoter og videoklip fra en imponerende fodboldkarriere.

Se flere inspirerende foredragsholdere indenfor forskellige emner her. Er du interesseret i mere om sport, motivation og ledelse? Så kunne et foredrag med Lars Jørgensen være et godt bud. 

Modtag inspiration og invitationer til foredragsevents. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. 

 

 

Andre foredragsholdere

Lars Jørgensen

Lars Jørgensen

Ledelse, motivation og talentudvikling

Læs mere
Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidt

En tidligere statsministers liv i dansk politik

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!