Følg One Decision her:

Flemming Jensen

Underholdende foredrag

Flemming Jensen er en garvet rotte i underholdnings- og foredragsbranchen. Du skal booke Flemming hvis du sætter pris på hans finurlige væsen eller uhøjtidelige og satiriske stil.
Flemmings evne til at have mange historier i gang ind over hinanden og alligevel få dem alle afsluttet, er imponerende og gør at Flemming når langt omkring, når han ruller sig ud.

Flemming Jensen er oplagt til underholdning, til konferencierjob og til foredrag som må indeholde et tvist af humor.

Hør mere om Flemming Jensen

Vi svarer altid hurtigt!

Foredrag du kan booke

HUMOR ER ET BLØDGØRINGSMIDDEL

– det er menneskets svar på Bamseline.

Kom i godt selskab med Flemming Jensen, og lad dig underholde. Udover at være en af Danmarks store entertainere, er han også forfatter, skuespiller og dramatiker og han har SÅ mange spændende vinkler og historier. Hvorfor er det f.eks. at der er al for stor respekt omkring folk, der er i dårligt humør – de betragtes som seriøse debattører, der bør tages alvorligt? Hvorimod der trækkes på skulderen af folk, der siger nøjagtigt det samme – men har intellektuelt overskud til at tilføje humor.

Med eksempler fra ellers konfliktfyldte samfundsdebatter og levevis i mere basale samfund – primært det eskimoiske – surfer Flemming Jensen lidt rundt i verden, hvor modsætninger mødes. Lystigheden er en indfaldsvinkel, der ofte gør, at det kan lade sig gøre at tale sammen – hvad enten man som Jensen er 4. generations-udvandrer, har rødder i Mellemøsten, på Bali, i Uummannaq eller må indrømme, at man er fra Ama’r.

På trods af, at manden taler som et vandfald, er grundholdningen ”show don’t tell!” – humor er for Jensen en form for intelligens, hvor aggression er det modsatte. Humor er en livsholdning. Humor kan ikke måles og vejes – men der kan øses af den! Det gi’r energi, overskud og kvalitet – og det bli’r nemmere at gå hjem og kysse kæresten.

Smilet er den korteste vej mellem mennesker – Det er hån, spot og latterliggørelse ikke.

Se pressebilleder af Flemming Jensen
Arrow
"Supergod, personalet taler meget positivt om indlægget."
Jens Larsen,
Administrativ Leder, FA, Aarhus Kommune
"Vores arrangement med Flemming Jensen gik rigtig fint. Flemming kom som aftalt til Svendborg og leverede en sjov og underholdende præsentation. Vores publikum grinede højt og alle var meget glade for indslaget. Så alt forløb som håbet :-)"
Pernille Gregersen,
Pressechef / PR Manager, Warner Bros. Pictures, SF Film

Andre foredragsholdere

Rune Green

Rune Green

Humor og arbejdsglæde

Læs mere
Lars Brygmann

Lars Brygmann

Den ultimative udfordring "Artic challenge"

Læs mere
Chris Skytte

Chris Skytte

Workshop med sang og selvironi

Læs mere
Paprika Steen

Paprika Steen

Humor og kommunikation

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!