Følg One Decision her:

Flemming Dybbøl

Flemming Dybbøl har en baggrund som bl.a. Kommerciel Direktør og bestyrelsesmedlem for SMUKFEST, Major Appeal Director i Børns Vilkår og innovationskonsulent. Han har været en stor del af den kreative udvikling og kommercielle succes i SMUKFEST, hvor han aldrig har været bange for at tænke nyt og anderledes. Han er kendt for aldrig at give op - for der findes altid en vej til målet!

Med rock’n’roll som metafor for ledelse, samarbejde og virksomhedsstrategi giver Flemming sit bud på, hvordan man holder sig selv og en organisation kreativ. Hvorfor det ikke altid er de bedste, der vinder? Hvorfor man ikke bare må, men SKAL gå til grænsen en gang i mellem – og ikke mindst, hvad det alt sammen har med hinanden at gøre?

Alt det - forankret i konkrete eksempler - kan du opleve i et underholdende foredrag med Flemming Dybbøl - fyldt med både provokationer, skæve vinkler og højt humør.

Foredraget er oplagt til f.eks. virksomheder, iværksættermiljøer, møder og konferencer.

 

Forespørg på Flemming Dybbøl

Foredrag du kan booke

Rock’n’roll Leadership

Flemming Dybbøl elsker deadlines, fejl, fiaskoer, dumme udtalelser, barnlighed og leg. Hans kreativitet kender ingen grænser, og han elsker at flytte grænserne for, hvad “man” kan gøre. Med Rock’n’roll som metafor for ledelse, samarbejde og strategi kan du i dette foredrag med  Flemming Dybbøl få et anderledes perspektiv på, hvordan man kan holde sig selv og sin organisation kreativ.

På en meget underholdende måde deler han ud af sin læring med at skabe, forny og udvikle SMUKFEST i Skanderborg gennem mere end 30 år med både fremgang og succes. Det hele krydres med sjove data og anekdoter fra kulturens og festivalens verden.

Vi kan anbefale Flemming Dybbøls foredrag til alle arrangementer, hvor I skal bruge et kreativt indspark med masser af god energi og højt humør.

Se pressebilleder af Flemming Dybbøl
Arrow

Andre foredragsholdere

Jens Romundstad

Jens Romundstad

Bæredygtig ledelse

Læs mere
Mia Wagner & Johannes Langkilde

Mia Wagner & Johannes Langkilde

TV-duo om danmarks største iværksættere

Læs mere
Christina Nørby Ibsen

Christina Nørby Ibsen

Skuespiller og sygeplejerske om livskrise og sorg

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!