Følg One Decision her:

Flemming Dybbøl

Flemming Dybbøl har en baggrund som bl.a. Kommerciel Direktør og bestyrelsesmedlem for Smukfest, Major Appeal Director i Børns Vilkår, og som Direktør på Godsbanen i Aarhus. Herudover er han medstifter af Nordeuropas største outdoor festival, samt rådgivende konsulent indenfor strategi og innovation. Han er aktiv i flere bestyrelser og advisory boards og en efterspurgt foredragsholder.

Med rock’n’roll som metafor for ledelse, samarbejde og virksomhedsstrategi, udfordrer Flemming - med glimt i øjet og højt humør - de gængse opfattelser af ”hvad man kan og ikke kan”. På samme tid giver han sit underholdende bud på, hvordan man fastholder organisatorisk kreativitet, motivation og arbejdsglæde i en foranderlig tid.

Glæd dig! Flemming Dybbøls foredrag er underholdende, fagligt velfunderede, skarpe og fyldte med både provokationer, skæve vinkler og højt humør!

SÆT FOKUS PÅ MENTAL SUNDHED MED FLEMMING DYBBØL

I forbindelse med Danmarks Mentale Sundhedsdag i uge 41 kan du booke et foredrag med Flemming Dybbøl til din arbejdsplads. Du har mulighed for at søge tilskud på 10.000 kr. gennem Vellivforeningen. Kontakt os i dag og hør mere.

Find andre inspirerende foredragsholdere

 

Forespørg på Flemming Dybbøl

Foredrag du kan booke

Et foredrag med Flemming Dybbøl kan tilpasses efter ønske. De er eksempelvis velegnede til kick-off arrangementer, som del af idé- og strategiworkshops eller som faglige oplæg ved møder, erhvervsmesser og konferencer.

Temaer og fokus målrettes, så det henvender sig til både topledelse og medarbejdere i såvel etablerede virksomheder som iværksættermiljøer.

 

ROCK YOUR LEADERSHIP – AND YOUR BUSINESS

Ifølge Flemming Dybbøl har vi brug for et mere tidssvarende perspektiv på begrebet lederskab. Med Rock’n’roll Leadership som metafor for ledelsesbegrebet tilføjer han en ekstra dimension til den fremtidige udvikling af såvel strategier som den daglige ledelsespraksis.

Med andre ord ”rocker” han ved de gamle dogmer og giver sit bud på brugbare pointer ved hjælp af erfaringer krydret med humor og god energi.

I dette foredrag får du (blandt meget andet) svarene på, hvorfor det ikke altid er de bedste, der vinder, og hvorfor man kan være ret ligeglad med sine konkurrenter.

 

ROCK YOUR SPIRIT – KEEP UP THE GOOD WORK

I en verden der måler, vejer og udfordrer os på alle fronter, hvor vi presses af kunstig intelligens (AI), effektivisering og miljørapportering (ESG), udgør god forandringsledelse et vigtigt fokusområde for mange virksomheder.

I dette foredrag giver Flemming Dybbøl sit bud på, hvordan man bevarer kollektiv nysgerrighed og fastholder arbejdsglæden, når medarbejdergruppen udfordres af omstrukturering eller nye arbejdsgange med fare for stress og udbrændthed.

Flemming kommer blandt andet med konkrete eksempler på, hvordan man kan bruge mere humor i dagligdagen.

 

ROCK YOUR IDEAS – BE CREATIVE

Fornyelse og kreativ udvikling er en disciplin, der kan læres af alle – og det behøver bestemt ikke være kedeligt!

Kick-start processen med dette underholdende foredrag, hvor Flemming Dybbøl med et glimt i øjet illustrerer flere af de innovative projekter, han har været medskaber af gennem sin karriere. Ved hjælp af fotos, filmklip – og ikke mindst sig selv – går han lige til grænsen, når han tager publikum med på en guidet tur gennem sin kringlede hjerne, samtidig med at han forklarer om mindsettet bag ideudvikling. Foredraget indeholder nemme teknikker til, hvordan I kan få nye kreative ideer sammen, og henvender sig til alle, der har brug for at nytænke sig selv, sit team eller sit brand.

Flemming kommer med sit bud på, hvorfor man ikke bare må, men SKAL gå til grænsen en gang imellem, og hvorfor fejl, fiaskoer og dumme udtalelser af og til kan være kilden til de bedste ideer.

Flemming var en ekstremt dygtig og god foredragsholder til vores generalforsamling i Aulum Erhvervsudvikling.

Flemming er sjov, indlevende og har masser af skæve vinkler og gode pointer man får med hjem som kan bruges i ens egen forretning.

Hvis jeg skal bruge en oplægsholder til et spændende event i fremtiden, så står Flemming i toppen af min liste!

Kenneth Storm Jessen,
Handelshuset Aulum
Vi havde Flemming med som oplægsholder og motivator, da vi med alle medarbejdere skulle evaluere og planlægge i forhold til engagement i afdelingen. Oplægget ramte plet i forhold til at være en super god affyringsrampe til dagens program.
Med Flemmings morsomme eksempler og indsigtsfulde betragtninger over, hvad der skaber arbejdsglæde og innovation, havde vi et rigtig godt udgangspunkt. Forud for dagen havde jeg en god samtale med Flemming, hvor han på smuk vis formåede at tune sit materiale ind til formålet og målgruppen. Fantastisk.

Martin Gert Hansen,
Associate Manager, Moulding IPC Operations, Novo Nordisk
Rock’n’roll som metafor for ledelse, samarbejde og virksomhedsstrategi. Virker det i en corporate organisation?
Flemming fik på forbilledlig vis givet både en grundlæggende beskrivelse af, hvordan man får en organisation til at ”jamme” sig gode. Der var talrige underholdende eksempler på at gå lige til eller over grænsen, i forhold til hvad man ”kan”.
Han fik samtidig demonstreret nogle gode pointer til, hvordan man kan komme i gang med at tænke kreativt.

Der var stor enighed om, at det var et både meget underholdende og gav stof til eftertanke.
Jeg tror, at foredraget vil være en booster i enhver sammenhæng, hvor man som organisation trænger til et humoristisk og kreativt skub.

Mads Keblovszki,
Senior Hotel Sales & Marketing Manager, LEGOLAND

Vi havde en fin oplevelse med Flemming Dybbøl. Det var et underholdende og morsomt oplæg, der gav god inspiration til, hvordan vi kan arbejde med arbejdsglæde og psykologisk tryghed i Borger- og Erhvervsservice i Rudersdal Kommune.

Helle Winther Anttila,
Rudersdal Kommune

Flemming er en begavet foredragsholder, som formår at fastholde publikum med sin smittende energi og lune humor. Det er ikke hver dag, at vores keynotes smider bukserne på scenen, men det gjorde Flemming for at illustrere en del af forretningstankegangen ved Smuk Fest. Jeg siger ikke mere 😉

Flemmings foredrag er mere en peptalk til erhvervsledere, der har glemt, hvordan man udvikler forretningen. Personligt tog jeg mindst 2-3 pointer med hjem, som jeg kan bruge i mit daglige arbejde.

Peter Kjeldbjerg, direktør
ErhvervsForum Holstebro

Flemming leverede et stærkt foredrag som på alle måder levede op til forventninger og mere til. Det var både god underholdning, men samtidig også et virkelig godt fagligt indspark til iderigdom, innovation mv. Vi kan klart anbefale Flemming og vil selv anvende ham i vores fremadrettede planer.

Andreas Larsen,
Adm. Direktør / CEO Team FOG Næstved

En sand fornøjelse at samarbejde med Flemming og ikke mindst opleve ham live levere centrale og relevante budskaber for vores virksomhedsindehavere på en særdeles troværdig, klar og underholdende måde.

Arne Stentoft,
Dansk Ejendomsmæglerforening

- Han skal opleves - eksplosiv energi, sjov og hans geniale tænkning - en kæmpe oplevelse
- Han er en stjerne :) Hans oplæg fik mig til at tænke om hvordan jeg kan ryste mit projekt.
- Et af de klart fedeste oplæg på hele ugen. Han forstår at fange publikum og underholde samtidig med at han levere punchline efter punchline.
- Nok det bedste oplæg jeg har hørt gennem årene. Super sjovt og lærerigt.
- Var så sjov og måske den præsentation som gav mest hands on inspiration til at gøre ting anderledes nu og her. SUPER FEDT!
- Super dygtig taler og vildt inspirerende - og sjovt og skævt og uhøjtideligt
- Et befriende spark i måsen og en god måde at lukke oplægsrækken på
- Underholdende og med en kant. Rigtig godt.

Deltagerne på iværksætterkonferencen Seedster

En engageret og underholdende Flemming Dybbøl, der med sin let provokerende stil fik os forbi både Smukfest og ikke mindst Rock`n Roll Leadership.
Erhvervsledere fra både små og mellemstore virksomheder, havde en underholdende eftermiddag.

Klaus Larsen,
Business Lolland-Falster

Flemming Dybbøl fortjener stor ros. Han er en energifyldt elektriker fra Jylland, som virkelig forstår at fange sit publikum i et medrivende foredrag. Flemming kommer med inspirerende bud på kreativ ledelse og giver med stor humor og meget underholdende sit publikum gode idéer til at styrke teamsamarbejde og modet til at gå nye veje.

Allan Munch,
Connect Køge

Andre foredragsholdere

Rune Green

Rune Green

Humor, arbejdsglæde og trivsel

Læs mere
Margrethe Dal Lehrmann

Margrethe Dal Lehrmann

Få dit team til at elske mandag morgen!

Læs mere
Lars Matjeka

Lars Matjeka

Skab positiv forandring i arbejdslivet

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!