Følg One Decision her:

Gitte Salling

Gitte Salling er powerkvinden bag træningskæden Energii. Hun er en kvinde med masser af energi, udstråling og en ”det kan jeg sagtens"-attitude.

Som blot 16-årig startede Gitte sin første lille forretning, og hun er altid gået benhårdt efter at opnå sine drømme og mål.

Igennem mere end 20 år har hun været med til at udvikle og præge den danske fitnessindustri, og da hun var 21 år, åbnede hun sit eget fitnesscenter.

Energii har skabt en niché indenfor reformertræning, og Gitte designer selv Energiis koncepter og uddanner egne instruktører.

Gitte er oplagt, hvis I trænger til et boost og et skub i hverdagen, eller hvis I som team har brug for et løft i forhold til arbejdsglæde og energi.

Et foredrag med Gitte gør sig godt på din næste medarbejderdag eller til et kick-off.

Se flere andre inspirerende foredragsholdere her

Forespørg på Gitte Salling

Foredrag du kan booke

Ret ryggen!

Et personligt boost er noget, vi alle kan bruge. Måske er der gået lidt for meget hverdag i den på arbejdspladsen? Energien er lav, og hverken opgaver, kollegaer eller chefen er pludselig særlig motiverende.

Hvis du er utilfreds, og hverdagen går op i brok, så gør noget ved det! Spørgsmålet er, hvad du kan gøre for at ændre hverdagen, hvis den ikke er lige i skabet? Måske er svaret: “Ret ryggen og vær opmærksom på hvilken energi du selv udstråler.” Det mener Gitte i hvert fald.

Hør hvordan hun udfordrer og inspirerer sine medarbejdere, kunder og omgivelser, når hverdagens små udfordringer pludselig fylder for meget.

Når Gitte er på scenen, fortæller hun også, hvorfor et nej sagtens kan blive til et ja, og hvorfor det samtidig er vigtigt at sætte realistiske mål.

Hvordan har du det i øvrigt med at tage imod kritik/feedback? Mange af os kan blive bedre til at tage imod input, for som Gitte siger: ”Du dør ikke af det”. Til gengæld kan du lære noget.

Absolut velegnet til alle som ønsker et foredrag med kant, god energi og et skub i den rigtige retning.

Live your passion

Bliv inspireret af historien om Gitte’s iværksætterrejse på godt og ondt. Det er et foredrag om at tro på sig selv, være modig og om at gøre sin hobby til en levevej.

Med Energii fandt Gitte for 6 år siden et hul i fitnessmarkedet. Hun fortæller om at være first mover og om, hvad det betyder at håndtere 100 medarbejdere efter mottoet “Den bedste mand på jobbet”.

Gitte ved om nogen, hvordan man får sine medarbejdere til at shine og yde den bedste service. Hun er dermed kvinden, hvis dit team skal ”fintunes”, eller I har brug for en vitaminindsprøjtning.

Kodeordene for Gittes vej til succes er: Passion og energi fremfor strategi.

Se flere foredragsholdere indenfor forskellige emner her.

Andre foredragsholdere

Mia Wagner

Mia Wagner

Direktør og løvinde i Løvens Hule

Læs mere
Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Lars Jørgensen

Lars Jørgensen

Ledelse, motivation og talentudvikling

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!