Foredrag med Heidi Lis Poulsen
Heidi Lis Poulsen er tidligere vicepolitiinspektør (fg.) og underviser på Politiskolen. Med mere end 20 års erfaring fra politiet har hun en dyb forståelse for at navigere i pressede situationer, hvor trusler, vold, krænkelser og udfordrende adfærd er en del af virkeligheden.
Der er mange jobs i samfundet, hvor det er afgørende at være mentalt parat til at håndtere det uventede. Der er desværre også rigtig mange medarbejdere, der ikke føler sig ordentligt klædt på til at tage konfrontationer og svære dialoger. Det slider på det psykiske arbejdsmiljø og sikkerheden, og gør det svært at fastholde medarbejdere.
I Heidi Lis Poulsens foredrag om mental parathed får du et lærerigt indblik i, hvordan du med træning og de rette værktøjer kan føle dig mere robust og tryg i svære situationer og konfrontationer med kunder, ansatte, borgere, elever, klienter mv.
Du kan ikke ændre andre menneskers adfærd. Men du kan tage aktivt stilling til, hvordan du selv taler og opfører dig i pressede og uvante situationer. Det gør du ved at træne din egen mentale parathed, inden konflikten opstår.
Få værktøjerne til at skabe bedre trivsel, psykologisk tryghed og mere sikkerhed i arbejdslivet for dig og dine kolleger. Heidi Lis Poulsen holder både workshops og foredrag om mental parathed.
Se flere foredrag om trivsel på arbejdspladsen.
Forespørg på Foredrag med Heidi Lis Poulsen
Foredrag du kan booke
Mental parathed – er du klar til det uventede?
Trusler, vold af både fysisk og psykisk karakter, krænkelser, utilregnelighed og vrede er desværre et vilkår i vores samfund i dag.
Heidi Poulsen har med sine 21 års erfaring fra politiet, både som medarbejder, leder, underviser på politiskolen og i en særlig indsatsgruppe som går forrest i de hårde anholdelser, dyb indsigt i arbejdet under pres og i udsatte funktioner.
Denne erfaring ønsker hun at dele, da der desværre er et stigende behov for mental robusthed på arbejdspladserne. Medarbejdere i blandt andet detailhandlen og andre servicefag står i dag over for situationer, der er blevet mere komplekse og til tider mere krævende, hvilket kræver mental forberedelse og et fælles sprog til at håndtere disse udfordringer.
At være mentalt parat betyder, at du giver dig selv de bedste forudsætninger for at agere effektivt i pressede og uventede situationer. Derfor skal du træne din mentale parathed, inden konflikten opstår.
Hvis du kender dine værdier og ved, hvordan du styrer dit stressniveau, er du meget bedre rustet til at tage svære samtaler med kunder, borgere og andre relationer i din hverdag – og håndtere dine følelser efter en hændelse. Træning af din mentale parathed gør dig også mere robust i de situationer vi alle frygter, fx skyderi, terror, arbejdsulykker eller andre voldsomme hændelser.
Få konkrete værktøjer til at træne fiktive situationer i dit arbejdsliv, så du har en plan og er forberedt, hvis det værst tænkelige sker. Med mental robusthed står du langt stærkere i mødet med kunder, borgere eller klienter. Det gør dig tryg i dit arbejdsliv og styrker trivslen på arbejdspladsen.
Foredraget er ideelt for alle, der arbejder i serviceorienterede roller som kundeservice, receptioner, borgerservice, boligforeninger, uddannelsesinstitutioner mv.




Torben Rhode,
Scandic Regina
Michael Jowett,
Scandic Kødbyen
Andre foredragsholdere


