Følg One Decision her:

Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidt skrev sig ind i historiebøgerne, da hun blev Socialdemokratiets første kvindelige formand og i 2011 Danmarks første kvindelige statsminister. Senest har hun været direktør for Save the Children International, en international toppost med mere end 10 mia. i omsætning og ansvar for 17.000 medarbejdere i 100 lande. Helle bruger nu sin tid på bestyrelses- og rådgivningsarbejde samt de internationale tænketanke, hun er en del af.

Helle voksede op i Ishøj med en enlig mor og har været politisk aktiv, siden hun var ganske ung.

Hun er kendt som en kvinde med masser af mod, stærk udstråling og stor gennemslagskraft. Måske blandt andet fordi hendes far fortalte hende, at ”piger kan blive alt – også blive statsminister”, og når bølgerne er gået rigtig højt har hun mindet sig selv om, at hvad man ikke dør af, gør en stærkere.

Som foredragsholder er Helle skarp, ærlig og direkte.

Se flere inspirerende foredragsholdere indenfor forskellige emner her.

 

Forespørg på Helle Thorning-Schmidt

Foredrag du kan booke

“Mit liv i politik”

Helle Thorning-Schmidt giver dig et indblik i livet på Christiansborg. Hør hende fortælle om sin baggrund, om vejen til Statsministeriet og ikke mindst om de tanker, hun gjorde sig om det ansvarsfulde hverv.

Det er et foredrag med kvinden, som med sin kontante udstråling og internationale gennemslagskraft åbent fortæller om de erfaringer, hun har taget med sig på godt og ondt fra sin tid som partiformand og statsminister.

”Hvad man ikke dør af…” er et mantra, som Helle Thorning-Schmidt har mindet sig selv om løbende, og det kræver en helt særlig karakter at håndtere nationale og internationale anliggender samt det konstante pres fra medierne ikke mindst.

Helle bor i Danmark, arbejder globalt og holder sig opdateret om alt, hvad der rør sig i samfundet i både ind- og udland, og i hendes foredrag deler hun ud af både viden og erfaringer.

Foredraget tager udgangspunkt i hendes liv med politik, men hun vinkler meget gerne i retninger, som hun er særlig optaget af – fx ledelse, kvinder og karriere, Danmarks og Europas fremtid samt den globale udvikling.

Helles foredrag varer 45-50 minutter, og derefter tager hun gerne imod spørgsmål. Hun holder også foredrag på engelsk, hvis det ønskes.

Foredrag med Helle Thorning-Schmidt bookes eksklusivt hos One Decision.

Søger du inspiration til det helt rette foredrag? Se flere spændende foredragsholdere her.

Vi havde den fornøjelse at have Helle Thorning-Schmidt som gæstetaler til vores konference for 50 højtstående advokat og finansfolk fra hele verden.

Alle gæsterne var meget begejstrede for Helles positive tilgang til verden og dens fremtid. Helle var klog, glad og beleven i sit foredrag.
Gæsterne have mulighed for også selv at påvirke foredraget ved at kunne stille spørgsmål hele vejen igennem foredraget. Det er bestemt ikke sidste gang, vi gør brug af Helle.

Bo Ilskjær, Copenhagen Event Company
Helle leverede et medrivende foredrag omkring sin tid før, under og efter statsministertiden.

En levende fortælling, hvor hun kommer rundt om sin opvækst, partifæller og kollegaer indenfor politik, gode som dårlig beslutninger og at turde at stå ved sine handlinger. Hun kom også ind på hvad hun laver lige nu og hvad hun venter sig af fremtiden.

Klaus Larsen
Medlemsansvarlig, Business Lolland-Falster

Andre foredragsholdere

Lars Brygmann

Lars Brygmann

Den ultimative udfordring "Artic challenge"

Læs mere
Jesper Buch

Jesper Buch

Iværksætterikonet - "Fra kælder til milliard"

Læs mere
Pernille og Christina Rosendahl

Pernille og Christina Rosendahl

Om at vende det svære til noget positivt

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!