Følg One Decision her:

Hjalte Wieth

SOUNDBOKS er en klassisk succeshistorie.

Hjalte deler hudløst ærligt og energisk ud om den vilde SOUNDBOKS rejse fyldt med op- og nedture. Trods hans unge alder, har han allerede gjort sig flere erfaringer indenfor forretning og livet generelt end de fleste. Hans mission er at inspirere og hjælpe folk og firmaer til at finde deres plads i et marked hvor alle larmer - og samtidig have sig selv med på rejsen.

Med afsæt i Soundbokshistorien vil han give dig perspektiv på, hvordan du definerer en stærk vision, der er større end dig selv, større end dit produkt, større end økonomien - og som gør, at selv når det hele brænder, så stiller du ikke spørgsmålstegn ved, om det er din tid værd.

Verden har brug for ildsjæle, der vil gøre en forskel - og netop det er formålet ved Hjalte’s foredrag.

 

Forespørg på Hjalte Wieth

Foredrag du kan booke

Blæst bagover – Soundbokshistorien

 

Hjalte Wieth er medstifter af SOUNDBOKS, som på få år har cementeret sig som et af de vigtigste ungdomsbrands i Danmark. Hjalte og hans gymnasievenner Christoffer og Jesper formåede denne vilde bedrift uden noget reelt netværk, erfaring og med kun en sølle opsparing på 25.000kr hver.

Blot halvandet år efter opstarten, blev de som 20 årige godkendt i verdens mest succesfulde accelerator program i Californien, Y-combinator og lancerede Danmarks mest succesfulde Kickstarter kampagne. Det førte bl.a. til titler som “årets unge håb” og Forbes 30 Under 30.

I dag er SOUNDBOKS en global virksomhed med 80 ansatte og over 100.000 kunder i USA, Tyskland og Skandinavien – og stadig med fuld fart på væksten.

I løbet af rejsen har Hjalte og teamet oplevet personlig og professionel medgang og modgang, som der deles hudløst ærligt ud af. 

Et foredrag med Hjalte vil sætte ild til din skaberlyst, og give konkrete takeaways til, hvordan man bygger produkter, brands og teams der skiller sig ud af larmen og bringer værdi – fortalt igennem en personlig historie, der vil give dig modet til at se dine værste dæmoner i øjnene, og vende dine svageste sider til dine styrker.

"Vi havde en dejlig formiddag med Hjalte, han var rigtig god og vi har kun fået positiv respons tilbage fra eleverne. Han var nærværende, interessant og meget anerkendende overfor alle vores elever og svarede på de mange spørgsmål, der kom efterfølgende på en fyldestgørende måde. Så vi er meget tilfredse."
Rikke Andersen,
Toftlund Kostskole
"Vi havde i november 2021 fornøjelsen at høre Soundboks grundlæggeren, Hjalte Wieth, fortælle historien om hele processen med at skabe det populære brand, Soundboks. Hjalte Wieth fangede fra start vores elever, hvilket ikke mindst skyldes hans ydmyge, men også humoristiske, tilgang. Han fortalte i øjenhøjde med eleverne, og han var hudløs ærlig omkring op- og nedture. Det var meget inspirerende at høre, hvordan han som gymnasieelev fik ideen til at skabe et unikt produkt, udviklingen af virksomheden og ikke mindst hvordan filosofien omkring engagement af medarbejdere blev prioriteret.
Med Hjalte som foredragsholder ramte vi total plet – hans mindset og ærlige facon, vakte stor begejstring hos vores elever, og vi vil på det varmeste anbefale ungdomsuddannelser at hyre Hjalte som foredragsholder. Her er virkelig inspiration at hente."

Flemming Sørensen,
Tønder Handelsskole
"Eleverne på IBC Kolding har været positive omkring foredraget med Hjalte og synes, at han var meget autentisk og troværdig, fordi han fortalte om både de gode og de dårlige erfaringer. Vi håber på at få ham ud på skolen til flere foredrag i fremtiden."
Muki Sose,
IBC Kolding

Andre foredragsholdere

Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere
Julie Lindegaard

Julie Lindegaard

Kommunikatør, foredragsholder & moderator

Læs mere
Søren Therkelsen

Søren Therkelsen

Teknologiens muligheder

Læs mere
Sara Naseri

Sara Naseri

Fremtidens sundhed og teknologiske muligheder

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!