Følg One Decision her:

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard er et rigtig godt eksempel på, hvordan man kan nå langt på trods af turbulente år i folkeskolen. Han er nemlig gået hele vejen fra fattig rod til succesfuld forretningsmand.

Siden 1996 har Jacob beskæftiget sig med e-handel. Han er medejer af Coolshop (nordens førende department-store på nettet), Streetman, CoolRunner og 8 andre selskaber. Han var desuden bestyrelsesmedlem og aktionær i SmartGuy/Stylepit under børsnoteringen.

Måske så du ham i TV2's programserie "365 dag til succes", hvor han hjælper danske iværksættere? I foredraget fortæller han om at skabe succes ved at tænke ud af boksen og om at skabe et internationalt brand for få midler.

Jacobs foredrag er oplagt til alt fra erhvervsnetværk og iværksættermiljøer til skoleklasser og møder samt konferencer, hvor der kan bruges et skud inspiration og god energi.

Hør mere om Jacob Risgaard

Vi svarer altid hurtigt!

Foredrag du kan booke

Søger du foredrag om iværksætteri og ledelse – Se flere gode bud her.

Fra 75% fravær til 100% succes

I gennemsnit tjener netbutikker i Europa -7%. MINUS! Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvordan man så tjener penge på e-handel? Jacob Risgaards svar er: På alt det udenom!

Jacob havde en udfordrende barndom og blev smidt ud af skolen. I dag er han medejer af en række succesvirksomheder indenfor bolig, software, robotter, logistik, engros og TV.

Han er et rigtig godt eksempel på, hvordan man kan være ballademager som teenager og alligevel ende med at stå i spidsen for den virksomhed i Danmark, der blev kåret for at gøre det bedst på nettet foran mere end 20.000 andre virksomheder. I dag findes coolshop.com i 7 lande og har mere end 1,9 millioner faste kunder.

Hør hvordan Jacob med fokus på menneskelige værdier og ved at dyrke medarbejdernes forskellighed er lykkedes med at vækste massivt og gøre Coolshop til en af Danmarks mest cool arbejdspladser. Der er plads til at have det sjovt og udfordre det ordinære.

Det er en historie om succes på trods og om modet til at turde gøre noget andet end alle andre. Jacob er udover sin forretningsmæssige succes kendt for en sprudlende energi og en særdeles god kontakt til sit indre legebarn.

Et yderst inspirerende foredrag af manden hvis motto er, at det hele skal være VILDERE.

Jacobs honorar går til fonden CoolUnite, som hjælper børn i nød. Derudover donerer vi kr. 1.000 pr. foredrag til CoolUnite.

Tusind tak for det fantastiske foredrag på IBC International Business College. Vi har fået utrolig mange positive tilbagemeldinger. Der er bred enighed om, at Jacob Risgaard virkelig formåede at tale i øjenhøjde med eleverne. Foredraget var spændende, og de lærte rigtig meget om det at være iværksætter, men også om brugen af forskellige former for PR. Det var uden sammenligning det bedste foredrag, vi har haft i meget lang tid.
Charlotte Stensgaard, IBC International Business College
Jacob har den vildeste energi og charme, og publikum var vilde med ham. Alle fik et personligt håndtryk og ”tak fordi du kom”, da de forlod salen. Ikke nok med, at Jacob har en vild iværksætterhistorie bag sig. Han har også den skønneste energi, som smitter. Jacob elsker at motivere og inspirere sit publikum, og det var noget af en vitaminindsprøjtning, vi fik, da Jacob gik på scenen.

Vi hørte, hvordan han havde tjent sin første million, og hvorfor han i dag gør en kæmpe indsats for at rejse penge til velgørenhed, og som Jacob fortalte. De penge, vi har givet for foredraget, går ubeskåret til Lucas-stiftelsen, der har oprettet et hospice for børn, der på denne måde får en sidste ekstra oplevelse i livet. Jacob var meget taknemmelig for, at vi sammen med ham i aften bakkede op, var til stede, lyttede og gav andre håb.

Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening
Det var en rigtig god oplevelse at have Jacob Risgaard til at holde et foredrag i forbindelse med finalen i innovationskonkurrencen Nordjyske Nyskabere 2018. Foredraget var inspirerende og blev leveret på en velforberedt måde med en nordjysk humoristisk undertone, hvilket med det samme fangede publikums opmærksomhed. Publikum var blandet aldersmæssigt og spændte fra teenagere til personer på 60+ og alle så ud til at følge foredraget med stor interesse.

Det fungerede rigtig godt med de slides, Jacob havde med, der primært bestod af billeder. Foredraget blev aldrig tungt, da der ikke var en masse læsestof. Billederne understøttede Jacobs historie rigtig godt. Foredraget indeholdte gode input til finalisterne samt det øvrige publikum om iværksætteri. Alt i alt et spændende og velstruktureret foredrag med et strejf af god nordjysk humor.

Laila Søndergaard, Eventkoordinator
REGIONAL UDVIKLING - Kontoret for Uddannelse, Kultur og Oplevelser, Region Nordjylland

Andre foredragsholdere

Peter Michael Oxholm Zigler

Peter Michael Oxholm Zigler

Innovation og digitalisering

Læs mere
Mia Wagner

Mia Wagner

Direktør og løvinde i Løvens Hule

Læs mere
Jesper Buch

Jesper Buch

Iværksætterikonet - "Fra kælder til milliard"

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!