Følg One Decision her:

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard er gået hele vejen fra fattig rod til rig forretningsmand. Han er dermed et rigtig godt eksempel på, hvordan man kan nå langt på trods af turbulente år i folkeskolen.

Siden 1996 har Jacob beskæftiget sig med e-handel. Han er medejer af Coolshop (nordens førende department-store på nettet), Streetman, CoolRunner og 8 andre selskaber. Han var desuden bestyrelsesmedlem og aktionær i SmartGuy/Stylepit under børsnoteringen.

I foredraget fortæller Jacob om det at skabe succes ved at tænke ud af boksen og om at skabe et internationalt brand for få midler.

Jacobs foredrag er oplagt til alt fra erhvervsnetværk og iværksættermiljøer til skoleklasser og møder samt konferencer, hvor der kan bruges et skud inspiration og god energi.

Hør mere om Jacob Risgaard

Vi svarer altid hurtigt!

Foredrag du kan booke

Fra 75% fravær til 100% succes

I gennemsnit tjener netbutikker i Europa -7%. MINUS! Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvordan man så tjener penge på e-handel? Jacob Risgaards svar er: På alt det udenom!

Jacob havde en udfordrende barndom og blev smidt ud af skolen. I dag er han medejer af en række succesvirksomheder indenfor bolig, software, robotter, logistik, engros og TV.

Han fortæller sin historie om, hvordan man kan være ballademager som teenager og alligevel ende med at stå i spidsen for den virksomhed i Danmark, der blev kåret for at gøre det bedst på nettet foran mere end 20.000 andre virksomheder. I dag findes coolshop.com i 7 lande og har mere end 1,9 millioner faste kunder.

Hør hvordan Jacob med fokus på menneskelige værdier og ved at dyrke medarbejdernes forskellighed er lykkedes med at vækste massivt og gøre Coolshop til en af Danmarks mest cool arbejdspladser. Der er plads til at have det sjovt og udfordre det ordinære.

Det er en historie om succes på trods og om modet til at turde. Jacob er udover sin forretningsmæssige succes kendt for en sprudlende energi og særdeles god kontakt til sit indre legebarn.

Et yderst inspirerende foredrag af manden hvis motto er, at det hele skal være VILDERE.

Jacobs honorar går til fonden CoolUnite, som hjælper børn i nød. Derudover donerer vi kr. 1.000 pr. foredrag til CoolUnite.

Tusind tak for det fantastiske foredrag på IBC International Business College. Vi har fået utrolig mange positive tilbagemeldinger. Der er bred enighed om, at Jacob Risgaard virkelig formåede at tale i øjenhøjde med eleverne. Foredraget var spændende, og de lærte rigtig meget om det at være iværksætter, men også om brugen af forskellige former for PR. Det var uden sammenligning det bedste foredrag, vi har haft i meget lang tid.
Charlotte Stensgaard, IBC International Business College
Jacob har den vildeste energi og charme, og publikum var vilde med ham. Alle fik et personligt håndtryk og ”tak fordi du kom”, da de forlod salen. Ikke nok med, at Jacob har en vild iværksætterhistorie bag sig. Han har også den skønneste energi, som smitter. Jacob elsker at motivere og inspirere sit publikum, og det var noget af en vitaminindsprøjtning, vi fik, da Jacob gik på scenen. Vi hørte, hvordan han havde tjent sin første million, og hvorfor han i dag gør en kæmpe indsats for at rejse penge til velgørenhed, og som Jacob fortalte. De penge, vi har givet for foredraget, går ubeskåret til Lucas-stiftelsen, der har oprettet et hospice for børn, der på denne måde får en sidste ekstra oplevelse i livet. Jacob var meget taknemmelig for, at vi sammen med ham i aften bakkede op, var til stede, lyttede og gav andre håb.
Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening

Andre foredragsholdere

Morten Wagner

Morten Wagner

Datingkonge og erhvervsmand

Læs mere
Jesper Buch

Jesper Buch

Iværksætterikonet - "Fra kælder til milliard"

Læs mere
Jimmy Jørgensen

Jimmy Jørgensen

Om den vilde tid og om at bryde den sociale arv

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!