Følg One Decision her:

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard er medstifter af webshop-succesen Coolshop og kendt fra DR1's populære iværksætterprogram "Løvens Hule". Han medvirkede desuden i TV2's programserie "365 dage til succes", hvor han hjalp danske iværksættere.

Siden 1996 har Jacob med stor succes beskæftiget sig med e-handel. Modsat mange andre formår han rent faktisk at skabe rentable webshops. Udover Coolshop, som er nordens førende department-store på nettet, er han medejer af CoolRunner og en række andre selskaber.

I et foredrag med Jacob Risgaard får du historien om, hvordan han har skabt succes ved at tænke ud af boksen trods modgang såvel forretningsmæssigt som privat. Hvordan lykkes det at opnå det, som mislykkes for mange andre? Hvordan skaber man et internationalt brand for få midler? Og hvordan kan CSR og branding kobles sammen?

Udover at være en anerkendt forretningsmand er Jacob kendt for sit smittende humør, og publikum går altid et møde med Jacob med et ordentligt skud energi og inspiration. Han er kendt for at være i særdeles god kontakt med sit indre legebarn, og han er altid klar på sjov. Hans motto er, at det hele skal være VILDERE.

Et foredrag med Jacob Risgaard er oplagt til fx erhvervsnetværk, iværksættermiljøer, møder og konferencer.

Søger du andre inspirerende foredragsprofiler?

 

Forespørg på Jacob Risgaard

Foredrag du kan booke

Fra 75% fravær til 100% succes

I gennemsnit tjener netbutikker i Europa -7%. MINUS! Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvordan man så tjener penge på e-handel? Jacob Risgaards svar er: På alt det udenom!

Jacob står i spidsen for en række succesfulde virksomheder på trods af, at hans barndom både bød på børnehjem og en udsmidning af skolen. Han har flere gange brændt fingrene på forretninger og stod som ganske ung med en gæld på over en million kroner pga. en fejlslagen forretning. I dag er han medejer af en række succesvirksomheder indenfor bolig, software, robotter, logistik, engros og TV, så han har i den grad formået at vende bøtten såvel forretningsmæssigt som privat.

Medarbejderne er Coolshops vigtigste ressource, og der gøres et stort arbejde for at sikre, at medarbejderne har det så godt som overhovedet muligt. Hør hvordan Jacob med fokus på menneskelige værdier og ved at dyrke medarbejdernes forskellighed er lykkedes med at vækste massivt og gøre Coolshop til en af Danmarks mest cool arbejdspladser. Der er plads til at have det sjovt og udfordre det ordinære.

Bliv inspireret af en historie om succes på trods og om modet til at turde gøre noget andet end alle andre:

• Hvordan lykkes det at opnå det, som mislykkes for mange andre?
• Hvordan skaber man et internationalt brand for få midler?
• Hvordan kan CSR og branding kobles sammen?

Coolshop har vundet flere priser igennem tiden, blandt andet som Danmarks bedste e-handelsvirksomhed. I dag findes Coolshop i 7 lande og har mere end 1,9 millioner faste kunder. Jacob var desuden bestyrelsesmedlem og aktionær i SmartGuy/Stylepit under børsnoteringen.

Derudover er trivsel på arbejdspladsen yderst vigtigt for Jacob, hvorfor han har et stort fokus på medarbejdernes trivsel og at de har det så godt som overhovedet muligt. Han sender bl.a. små hilsner i form af goodiebags til sine medarbejdere og skaber teamevents, uagtet hvilken situation virksomheden befinder sig i.

Vi kan anbefale Jacobs foredrag til stort set alle arrangementer, hvor der kan bruges et skud inspiration og god energi.

Mød flere løver..
Jacob Risgaard er ikke den eneste profil fra “Løvens Hule”, der holder foredrag. Det gør bl.a. Christian Arnstedt, Jesper Buch, Anne Stampe Olesen og Mia Wagner også. Husk også, at vi kan formidle foredrag med stort set alle, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Kontakt os her.

Søger du foredrag om iværksætteri og ledelse? Se flere spændende muligheder her.

Tusind tak for det fantastiske foredrag på IBC International Business College. Vi har fået utrolig mange positive tilbagemeldinger. Der er bred enighed om, at Jacob Risgaard virkelig formåede at tale i øjenhøjde med eleverne. Foredraget var spændende, og de lærte rigtig meget om det at være iværksætter, men også om brugen af forskellige former for PR. Det var uden sammenligning det bedste foredrag, vi har haft i meget lang tid.
Charlotte Stensgaard,
IBC International Business College
Jacob har den vildeste energi og charme, og publikum var vilde med ham. Alle fik et personligt håndtryk og ”tak fordi du kom”, da de forlod salen. Ikke nok med, at Jacob har en vild iværksætterhistorie bag sig. Han har også den skønneste energi, som smitter. Jacob elsker at motivere og inspirere sit publikum, og det var noget af en vitaminindsprøjtning, vi fik, da Jacob gik på scenen.

Vi hørte, hvordan han havde tjent sin første million, og hvorfor han i dag gør en kæmpe indsats for at rejse penge til velgørenhed, og som Jacob fortalte. De penge, vi har givet for foredraget, går ubeskåret til Lucas-stiftelsen, der har oprettet et hospice for børn, der på denne måde får en sidste ekstra oplevelse i livet. Jacob var meget taknemmelig for, at vi sammen med ham i aften bakkede op, var til stede, lyttede og gav andre håb.

Lilly Pedersen,
Frederikshavn Teaterforening
Det var en rigtig god oplevelse at have Jacob Risgaard til at holde et foredrag i forbindelse med finalen i innovationskonkurrencen Nordjyske Nyskabere 2018. Foredraget var inspirerende og blev leveret på en velforberedt måde med en nordjysk humoristisk undertone, hvilket med det samme fangede publikums opmærksomhed. Publikum var blandet aldersmæssigt og spændte fra teenagere til personer på 60+ og alle så ud til at følge foredraget med stor interesse.

Det fungerede rigtig godt med de slides, Jacob havde med, der primært bestod af billeder. Foredraget blev aldrig tungt, da der ikke var en masse læsestof. Billederne understøttede Jacobs historie rigtig godt. Foredraget indeholdte gode input til finalisterne samt det øvrige publikum om iværksætteri. Alt i alt et spændende og velstruktureret foredrag med et strejf af god nordjysk humor.

Laila Søndergaard,
REGIONAL UDVIKLING - Kontoret for Uddannelse, Kultur og Oplevelser, Region Nordjylland

Vi havde en rigtig god oplevelse med foredraget af Jacob Risgaard.

Selv om han er helt nede på jorden er han en god formidler og man bliver tryllebundet af hans rejse og hvad han har opnået.
At han så stadig har hjerte på rette sted, er sjov og ikke er spor selvhøjtidelig – gør bare oplevelsen endnu bedre.

Vi har udelukkende fået meget begejstrede tilbage meldinger fra vores kunder.

Også ros til jer for stor tålmodighed 😊

Lene Overgaard Langelund,
Skjern Bank

Vi er meget tilfredse med Jacob Risgård, som var et både inspirerende og underholdende foredrag. Jacob har en unik fortæller egenskab, hvor han formår at fastholde interessen fra publikum hele vejen igennem. Jeg er også overbevist om, at der var en del der fik et par AHA oplevelser med hjem i tasken.

Michael Niels Rasmussen,
Aktiedysten ApS

Det var en fornøjelse at have Jacob Risgaard på Vejle Stadion. Vores gæster mødte spændte og forventningsfulde op (endda i usædvanligt god tid) – og samtlige forventninger blev indfriet.
Jacob mødte os i øjenhøjde fra ankomst til afgang og tog sig tid til en snak med et par af vores partnere efter foredraget. Vi har fået meget positiv feedback fra vores partnere efterfølgende.

Mikkel Jørgensen,
Partnershipansvarlig, VB Alliancen A/S

Andre foredragsholdere

Christian Arnstedt

Christian Arnstedt

Iværksætter og entreprenør kendt fra Løvens Hule

Læs mere
Jesper Buch

Jesper Buch

Iværksætterikon, investor og tidl. løve

Læs mere
Mia Wagner

Mia Wagner

Medstifter af Nordic Female Founders, investor, tidl. løvinde

Læs mere
Morten Larsen

Morten Larsen

Internet pioneer og stifter af Hungry.dk

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!