Følg One Decision her:

Jens Romundstad

Jens Romundstad er Danmarkskendt som eventyreren og TV-personligheden Biker Jens. En kulørt fortid som står i kontrast til Jens’ senere virke som bestyrelsesmedlem og topleder i detailbranchen med ansvar for adskillige milliarder i omsætning og flere tusinde medarbejdere. Med HR-prisen og CSR-Æresprisen, der giver ret til at kalde sig “Danmarks Mest Socialt Ansvarlige Erhvervsleder”, har Jens sat en reel bæredygtig agenda og vist sin kunnen i krydsfeltet mellem mennesker og forretning.

Jens er den fødte fortæller og formår med ærlighed, humor og alvor at spidde tendenser i tiden og hive det ofte højtflyvende visions- og ledelsessnak ned på jorden.

Et foredrag med Jens Romundstad er et inspirerende perspektiv på bæredygtig ledelse, rummelighed på arbejdspladsen, hvad der sker, når man tør bryde med normerne, og hvorfor man sommetider skal gå sin egen vej.

 

Forespørg på Jens Romundstad

Foredrag du kan booke

CSR – ydre bæredygtighed og indre væredygtighed

At arbejde med bæredygtighed bør være en integreret del af forretningsmodellen og må ikke handle om at score billige branding-point. I stedet skal vi være modige nok til at se, hvad der er af muligheder for at skabe gensidig værdi mellem organisation og samfund, mellem forretning og mennesker.

I 2015 modtog Jens CSR People Prize for sit arbejde med rummelighed i fakta. I 2019 modtog han CSR Æresprisen og retten til at kalde sig Danmarks Mest Socialt Ansvarlige Virksomhedsleder. Og i 2020 modtog han HR Prisen. I 2022 er han CEO for det danske væksteventyr, Solartag. Jens er på alle måder værd at lytte til, – og det er ikke kedelig snak!

Jens deler med glæde, alvor og humor de mange konkrete erfaringer med at skabe en indre væredygtighed og et socialt ansvar, som alle er en del af og motiveres af.

Jens Romundstads fascinerende og ikke mindst imponerende fortælling rummer både spændende vinkler og konkrete værktøjer inden for CSR, men også personlig og virksomhedsmæssig udvikling.

 

DEN LIGE VEJ

Hvordan kommer man med på Robinson Ekspeditionen ved hjælp af simple værktøjer fra klassisk markedsføringsteori? Og hvordan dælen lykkes man med at skabe en karriere som topleder, når man engang har været Biker Jens?

Jens Romundstad starter fortællingen fra de helt unge år og tager alle igennem en perlerække af højst usædvanlige episoder, der endte med alt andet end ”den lige vej”. Men samtidig afslører Jens de simple modeller, der ifølge ham selv har banet vejen for en usædvanlig og spændende karriere, med store og gode resultater.

Uanset hvor du står i din karriere og liv, så kan Jens Romundstad med stor kraft og energi inspirere til i større grad af at fremtvinge og udnytte de chancer, som vi alle får, men måske ikke altid er opmærksomme på, eller tør kaste os ud i.

Vi er på alle måder meget tilfredse med aftenen, ikke mindst Jens' rigtig gode oplæg, der var både sjovt og fængende, men især utrolig aktuelt og relevant. Jeg er sikker på, at de tilstedeværende (virksomheder) har fået noget med hjem at tænke over, hvordan de kan være med til selv at gøre hverdagen bedre i egen butik.

Frederik Springborg,
Afdelingsleder, Rødovre Kommune

Andre foredragsholdere

Flemming Dybbøl

Flemming Dybbøl

Rock'n'roll leadership

Læs mere
Mia Wagner & Johannes Langkilde

Mia Wagner & Johannes Langkilde

TV-duo om danmarks største iværksættere

Læs mere
Christina Nørby Ibsen

Christina Nørby Ibsen

Skuespiller og sygeplejerske om livskrise og sorg

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!