Følg One Decision her:

Jens Romundstad

Jens Romundstad er Danmarkskendt som eventyreren og TV-personligheden Biker Jens. En kulørt fortid, som står i kontrast til Jens’ senere virke som bestyrelsesmedlem og topleder i detailbranchen.

Han har haft ansvar for adskillige milliarder i omsætning og flere tusinde medarbejdere. Han har modtaget HR-prisen og CSR-Æresprisen, der giver ret til at kalde sig “Danmarks Mest Socialt Ansvarlige Erhvervsleder”. Jens har sat en reel bæredygtig agenda og vist sin kunnen i krydsfeltet mellem mennesker og forretning.

Få et inspirerende perspektiv på ESG og rummelighed på arbejdspladsen i et foredrag med Jens Romundstad. Han fortæller om, hvad der sker, når man tør bryde med normerne. Og hvorfor man sommetider skal gå sin egen vej. Jens Romundstads foredrag rummer både spændende vinkler og konkrete værktøjer, men handler også om personlig og virksomhedsmæssig udvikling.

Jens er den fødte fortæller. Han formår med ærlighed, humor og alvor at spidde tendenser i tiden og hive det ofte højtflyvende visions- og ledelsessnak ned på jorden. Et foredrag med Jens Romundstad byder på glæde, alvor og humor. Han deler gavmildt ud af konkrete erfaringer med at skabe en indre væredygtighed og et socialt ansvar, som alle er en del af og motiveres af.

Se andre spændende foredragsholdere

 

Forespørg på Jens Romundstad

Foredrag du kan booke

ESG – ydre bæredygtighed og indre væredygtighed

At arbejde med ESG (Environment, Social, Governance) bør være en integreret del af forretningsmodellen og må ikke handle om at score billige branding-point. I stedet skal vi være modige nok til at se, hvad der er af muligheder for at skabe gensidig værdi mellem organisation og samfund, mellem forretning og mennesker.

I 2015 modtog Jens “CSR People Prize” for sit arbejde med rummelighed i fakta. I 2019 modtog han CSR Æresprisen og retten til at kalde sig Danmarks Mest Socialt Ansvarlige Virksomhedsleder. Og i 2020 modtog han HR Prisen. I 2022 blev han CEO for det danske væksteventyr, Solartag. Jens er på alle måder værd at lytte til, – og det er ikke kedelig snak!

Jens deler med glæde, alvor og humor de mange konkrete erfaringer med at skabe en indre væredygtighed og et socialt ansvar, som alle er en del af og motiveres af.

Jens Romundstads fascinerende og ikke mindst imponerende fortælling rummer både spændende vinkler og konkrete værktøjer inden for ESG, men også personlig og virksomhedsmæssig udvikling.

 

DEN LIGE VEJ

Hvordan kommer man med på Robinson Ekspeditionen ved hjælp af simple værktøjer fra klassisk markedsføringsteori? Og hvordan dælen lykkes man med at skabe en karriere som topleder, når man engang har været Biker Jens?

Jens Romundstad starter fortællingen fra de helt unge år og tager alle igennem en perlerække af højst usædvanlige episoder, der endte med alt andet end ”den lige vej”. Men samtidig afslører Jens de simple modeller, der ifølge ham selv har banet vejen for en usædvanlig og spændende karriere, med store og gode resultater.

Uanset hvor du står i din karriere og liv, så kan Jens Romundstad med stor kraft og energi inspirere til i større grad at fremtvinge og udnytte de chancer, som vi alle får, men måske ikke altid er opmærksomme på, eller tør kaste os ud i.

Vi er på alle måder meget tilfredse med aftenen, ikke mindst Jens' rigtig gode oplæg, der var både sjovt og fængende, men især utrolig aktuelt og relevant. Jeg er sikker på, at de tilstedeværende (virksomheder) har fået noget med hjem at tænke over, hvordan de kan være med til selv at gøre hverdagen bedre i egen butik.

Frederik Springborg,
Afdelingsleder, Rødovre Kommune

Andre foredragsholdere

Morten Larsen

Morten Larsen

Internet pioneer og stifter af Hungry.dk

Læs mere
Margrethe Dal Lehrmann

Margrethe Dal Lehrmann

Få dit team til at elske mandag morgen!

Læs mere
Lars Matjeka

Lars Matjeka

Skab positiv forandring i arbejdslivet

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!