Følg One Decision her:

Jesper Buch

Jesper Buch er et dansk iværksætterikon og Angel investor. Han stiftede i 00’erne den danske takeaway platform Just-Eat, der siden blev solgt for et trecifret millionbeløb. Siden har han investeret i talrige virksomheder, bl.a. Miinto, Hungry.dk, Gomore, Autobutler og Shaping New Tomorrow.

Igennem næste et årti har Jesper Buch været løve i det populære tv-program ”Løvens Hule”, hvor han har været kendt som en hård, men også fair løve. Man skal have styr sine tal og sit pitch for at fange hans opmærksomhed! Som løve har Jesper spillet en central rolle i at sætte fokus på iværksætterpotentialet i Danmark.

Jespers store passion for iværksætteri har forgrenet sig i mange retninger. Han står bl.a. bag den succesfulde iværksætterkonference Seedster i Spanien, der samler danske erhvervsfolk og mentorer til en uges intens bootcamp, hvor læring og inspiration til arbejdslivet er i fokus. Han står også bag et nyt iværksætterakademi på Niels Brocks EUX-gymnasium i København.

Jesper Buch har prøvet det meste. Han er en målrettet og arbejdsom iværksætter og forretningsmand, men også et kærligt familiemenneske og far til tre. Og så har han fundet en ny passion i at spille padel!

Oplev en spændende talk session med Jesper Buch om "Det Gode Liv", hvor han deler sine bedste råd til at drive virksomhed og samtidig huske sig selv undervejs. Han har en fantastisk energi og udstråling, og han evner som få at inspirere og motivere sit publikum.

Se flere inspirerende foredragsholdere indenfor blandt andet iværksætteri og ledelse her.

 

Forespørg på Jesper Buch Oplev Jesper Buch

Foredrag du kan booke

“Det Gode Liv” – Talk med Jesper Buch

Hvad er det gode liv? Som iværksætter og erhvervsdrivende kan det ofte være svært at finde den rette balance mellem arbejde og fritid. For din virksomhed kalder konstant på dig, og der er altid noget at gøre. Så hvordan får man det hele til at gå op?

Nu åbner vi helt eksklusivt op for bookinger til foredrag med Jesper Buch, hvor han på baggrund af sine erfaringer kommer med gode råd til at drive virksomhed – så man også husker sig selv.
I tiden efter Løvens Hule har Jesper bl.a. skabt et nyt iværksætterakademi på Niels Brocks EUX-gymnasium i København, hvor han inspirerer unge mennesker til at stå stærkt som fremtidens iværksættere.

Foredraget er en talk, hvor der er rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Ønsker du at booke Jesper Buch til et arrangement i din virksomhed eller netværk – ring 3161 1700 eller skriv til info@onedecision.dk, hvis du vil vide mere om mulighederne for at få Jesper Buch ud til foredrag.

“Et foredrag med Jesper Buch er meget mere end et foredrag. Det er et solidt spark i rumpen! Som deltager til utrolig mange foredrag, er det herligt når man kan tage noget med hjem, og det var virkelig tilfældet med Jesper B. Sjældent har jeg efterfølgende tænkt så meget, og bedst af alt – taget initiativ til at lave noget nyt / ændringer – for hvorfor vente? Jeg kan på det varmeste anbefale at opleve Jesper Buch - det bør give anledning til at tænke anderledes!”
Mikkel Kroustrup
Hoteldirektør, Koldkærgård
“Jesper Buch fastholdt 750 elever fra IBC Kolding i en time, hvor de glemte alt om deres Smartphones. Eleverne sugede Jespers imponerende iværksætterhistorie til sig. Foredraget KICK-ASS fra kælder til milliard blev leveret hudløst ærligt, med good guys, bad guys, fejltrin og ikke mindst sejre… En succeshistorie leveret i øjenhøjde, fyldt med masser af inspiration og motivation krydret med gode råd og ikke mindst nogle af Jespers egne værdier/leveregler.”
Charlotte Stensgaard
Lektor og Koordinator for HHX, IBC Kolding
“En veloplagt Jesper Buch tog en udsolgt sal på Comwell Koling med storm. Han lagde ud med ”Jeg er jo bare en bonderøv fra Vamdrup” inden han fortalte sin imponerede historie om JUST-EAT og livet som iværksætter på godt og ondt.
Der blev delt ud af egne erfaringer og publikum gik derfra fra med en fornyet energi, et gå-på-mod uden lige og en tro på, at du kan det, du vil! Alt i alt en super god oplevelse…”

Mai-Britt Iversen
Event Manager, Fynsk Jyske Medier
"Super tilfredse! Hvad kan jeg sige – Fedt!

Jesper Buch har en stærk historie og et kæmpe nærvær, som selv i en sal med 3-400 mennesker når helt ned på bagerste række. Et nærvær som sætter sig som mavefornemmelse hos deltagerne – mavefornemmelsen af at her er et menneske, som ærligt deler ud af sig selv, sine tanker og refleksioner, og gør det på en måde så det kalder på én som inspiration til at træde ens egen sti, …men altid sammen med andre. Det er stærkt og berigende!"

Thomas Møller Ørum
ErhvervSilkeborg

Andre foredragsholdere

Morten Larsen

Morten Larsen

Internet pioneer og stifter af Hungry.dk

Læs mere
Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!