Følg One Decision her:

Jesper Buch

Jesper Buch  er den succesrige og inspirerende iværksætter, som sparker en masse motivation ind i sit publikum, når han indvier dem i, hvordan JUST-EAT succesen blev til.

Det er en ærlig, hård og spændende fortælling, som efterlader publikum dybt imponeret og med en lyst til at gå efter sine mål.

Dem, der har oplevet det populære foredrag eller læst Jesper Buchs selvbiografi ved, at han er en vanvittig målrettet og arbejdsom herre.

Ikke så underligt at hans mantra er "Whatever it fucking takes!" Og pas på... Hans energi smitter!

Se flere inspirerende foredragsholdere indenfor blandt andet iværksætteri og ledelse her.

Forespørg på Jesper Buch Oplev Jesper Buch

Foredrag du kan booke

”KICK-ASS – Fra kælder til milliard”

Oplev et ærligt og inspirerende foredrag med Jesper Buch, en af Danmarks mest succesrige forretningsmænd. Du kender ham sandsynligvis også fra ”Løvens hule” – DR’s populære iværksætterprogram hvor iværksættere får mulighed for at præsentere deres forretningsidé for 5 succesfulde erhvervsfolk.

I det spændende foredrag fortæller Jesper Buch den imponerende historie om JUST-EAT og om livet som iværksætter. Det er en medrivende historie om, hvordan det hele startede i en kælder og om de talrige udfordringer, Jesper mødte på sin vej til den store succes.

Din arbejdsglæde og dit drive samt engagement skal være enormt, hvis du skal opnå succes som iværksætter. Jesper fortæller om både medgang og modgang og deler ud af sine egne erfaringer i form af mange guldkorn, som du selv kan bruge:

• Hvordan blev JUST-EAT så stor en succes?
• Hvad skal der til for at opnå succes?
• Hvordan knuser du dine konkurrenter?

Alt det og meget mere kan du opleve i selskab med Jesper Buch. Du vil helt sikkert gå fra foredraget med fornyet energi, et gå-på-mod uden lige og en tro på, at du også kan det, du vil!

Oplev 60 intense minutter med Jesper Buch og få herefter en enestående mulighed for 15 min. spørgetid (i plenum). Der er endvidere mulighed for køb af hans bog og bogsignering.

Jespers foredrag har kastet en masse flotte ord af sig – du kan læse dem nedenfor. Oplagt til såvel erhvervslivet som uddannelsesinstitutioner. Foredrag med Jesper Buch bookes eksklusivt hos One Decision.

Søger du inspiration til det helt rette foredrag? Se flere spændende foredragsholdere her.

Mød flere løver..
Jesper Buch er ikke den eneste løve, der holder foredrag. Det gør blandt andre Jacob Risgaard og Mia Wagner også. Vi kan formidle foredrag med stort set alle, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Kontakt os her.

“Et foredrag med Jesper Buch er meget mere end et foredrag. Det er et solidt spark i rumpen! Som deltager til utrolig mange foredrag, er det herligt når man kan tage noget med hjem, og det var virkelig tilfældet med Jesper B. Sjældent har jeg efterfølgende tænkt så meget, og bedst af alt – taget initiativ til at lave noget nyt / ændringer – for hvorfor vente? Jeg kan på det varmeste anbefale at opleve Jesper Buch - det bør give anledning til at tænke anderledes!”
Mikkel Kroustrup
Hoteldirektør, Koldkærgård
“Jesper Buch fastholdt 750 elever fra IBC Kolding i en time, hvor de glemte alt om deres Smartphones. Eleverne sugede Jespers imponerende iværksætterhistorie til sig. Foredraget KICK-ASS fra kælder til milliard blev leveret hudløst ærligt, med good guys, bad guys, fejltrin og ikke mindst sejre… En succeshistorie leveret i øjenhøjde, fyldt med masser af inspiration og motivation krydret med gode råd og ikke mindst nogle af Jespers egne værdier/leveregler.”
Charlotte Stensgaard
Lektor og Koordinator for HHX, IBC Kolding
“En veloplagt Jesper Buch tog en udsolgt sal på Comwell Koling med storm. Han lagde ud med ”Jeg er jo bare en bonderøv fra Vamdrup” inden han fortalte sin imponerede historie om JUST-EAT og livet som iværksætter på godt og ondt.
Der blev delt ud af egne erfaringer og publikum gik derfra fra med en fornyet energi, et gå-på-mod uden lige og en tro på, at du kan det, du vil! Alt i alt en super god oplevelse…”

Mai-Britt Iversen
Event Manager, Fynsk Jyske Medier
"Super tilfredse! Hvad kan jeg sige – Fedt!

Jesper Buch har en stærk historie og et kæmpe nærvær, som selv i en sal med 3-400 mennesker når helt ned på bagerste række. Et nærvær som sætter sig som mavefornemmelse hos deltagerne – mavefornemmelsen af at her er et menneske, som ærligt deler ud af sig selv, sine tanker og refleksioner, og gør det på en måde så det kalder på én som inspiration til at træde ens egen sti, …men altid sammen med andre. Det er stærkt og berigende!"

Thomas Møller Ørum
erhvervSilkeborg

Andre foredragsholdere

Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidt

En tidligere statsministers liv i dansk politik

Læs mere
Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Peter Michael Oxholm Zigler

Peter Michael Oxholm Zigler

Innovation og digitalisering

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!