Følg One Decision her:

Jesper Buch

UNDERHOLDENDE OG LIVLIGE JESPER BUCH

Når Jesper Buch træder ind i rummet, fornemmer du straks hans energi.

Han er den succesrige og inspirerende iværksætter, som sparker en masse motivation ind i sit publikum, når han indvier dem i, hvordan JUST-EAT succesen blev til.

Det er en ærlig, hård og spændende fortælling, som efterlader publikum dybt imponeret og med en lyst til at gå efter sine mål.

Dem der har oplevet det populære foredrag med Jesper Buch eller har læst hans selvbiografi ved, at han er en vanvittig målrettet og arbejdsom herre.

Ikke så underligt at hans mantra er "Whatever it fucking takes!" Og pas på... Hans energi smitter!

Har du endnu ikke oplevet Jesper Buch, eller vil du gerne høre hans foredrag igen, så er det sidste udkald.

Jesper holder nemlig de sidste åbne foredrag på Kick Ass-tour. Læs mere her. 

Hør mere om Jesper Buch Oplev Jesper Buch

Vi svarer altid hurtigt!

Foredrag du kan booke

Et ærligt og vildt inspirerende foredrag – oplagt til erhvervslivet og uddannelsesinstitutioner

Oplev foredraget ”KICK-ASS – Fra kælder til milliard” med Jesper Buch, en af Danmarks mest succesrige forretningsmænd.

Jespers foredrag har kastet en masse flotte ord af sig – du kan læse dem nedenunder.

Jesper Buch er desuden TV aktuel i ”Løvens hule” – DR’s populære iværksætterprogram hvor iværksættere får mulighed for at præsentere deres forretningsidé for 5 succesfulde erhvervsfolk.

I det spændende foredrag fortæller Jesper Buch sin imponerede historie om JUST-EAT og livet som iværksætter – et godt gammeldags eventyr. Det er en medrivende historie om, hvordan det hele startede i en kælder og om de talrige udfordringer, han mødte på sin vej til den store succes.

Arbejdsglæden, dit drive og dit engagement skal være enorm, hvis du skal opnå succes som iværksætter. Jesper fortæller om både modgang og medgang og deler ud af sine egne erfaringer i form af mange guldkorn, du selv kan bruge;

• Hvad var det der gjorde, at JUST-EAT blev til den succes, det blev?
• Hvad skal der til for at opnå succes?
• Hvordan knuser du dine konkurrenter?

Alt det og meget mere kan du opleve i selskab med Jesper Buch.

Du vil helt sikkert gå fra hans foredrag med en fornyet energi og arbejdsglæde, et gå-på-mod uden lige og en tro på, at du også kan det, du vil!

Oplev 60 intense minutter med Jesper Buch og få herefter en enestående mulighed for 15 min. spørgetid (i plenum). Der er endvidere mulighed for køb af hans bog og bogsignering. Booking kan kun ske gennem One Decision.

“Et foredrag med Jesper Buch er meget mere end et foredrag. Det er et solidt spark i rumpen! Som deltager til utrolig mange foredrag, er det herligt når man kan tage noget med hjem, og det var virkelig tilfældet med Jesper B. Sjældent har jeg efterfølgende tænkt så meget, og bedst af alt – taget initiativ til at lave noget nyt / ændringer – for hvorfor vente? Jeg kan på det varmeste anbefale at opleve Jesper Buch - det bør give anledning til at tænke anderledes!”
Mikkel Kroustrup
Hoteldirektør, Koldkærgård
“Jesper Buch fastholdt 750 elever fra IBC Kolding i en time, hvor de glemte alt om deres Smartphones. Eleverne sugede Jespers imponerende iværksætterhistorie til sig. Foredraget KICK-ASS fra kælder til milliard blev leveret hudløst ærligt, med good guys, bad guys, fejltrin og ikke mindst sejre… En succeshistorie leveret i øjenhøjde, fyldt med masser af inspiration og motivation krydret med gode råd og ikke mindst nogle af Jespers egne værdier/leveregler.”
Charlotte Stensgaard
Lektor og Koordinator for HHX, IBC Kolding
“En veloplagt Jesper Buch tog en udsolgt sal på Comwell Koling med storm. Han lagde ud med ”Jeg er jo bare en bonderøv fra Vamdrup” inden han fortalte sin imponerede historie om JUST-EAT og livet som iværksætter på godt og ondt.
Der blev delt ud af egne erfaringer og publikum gik derfra fra med en fornyet energi, et gå-på-mod uden lige og en tro på, at du kan det, du vil! Alt i alt en super god oplevelse…”

Mai-Britt Iversen
Event Manager, Fynsk Jyske Medier
"Super tilfredse! Hvad kan jeg sige – Fedt!

Jesper Buch har en stærk historie og et kæmpe nærvær, som selv i en sal med 3-400 mennesker når helt ned på bagerste række. Et nærvær som sætter sig som mavefornemmelse hos deltagerne – mavefornemmelsen af at her er et menneske, som ærligt deler ud af sig selv, sine tanker og refleksioner, og gør det på en måde så det kalder på én som inspiration til at træde ens egen sti, …men altid sammen med andre. Det er stærkt og berigende!"

Thomas Møller Ørum
erhvervSilkeborg

Andre foredragsholdere

Casper Blom

Casper Blom

Iværksætter som 12-årig. "Just fucking do it"

Læs mere
Morten Wagner

Morten Wagner

Datingkonge og erhvervsmand

Læs mere
Peter Michael Oxholm Zigler

Peter Michael Oxholm Zigler

Innovation og digitalisering

Læs mere
Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Ballademageren bag Coolshop

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!