Følg One Decision her:

Jesper Steinmetz

Jesper Steinmetz, født 1967, har været journalist i 19 år. Først politisk reporter på Jyllands-Posten, derefter på TV-Avisens Christiansborg-redaktion, og siden 2001 ansat på TV2 Nyhederne.
Han har været en af Nyhedernes faste studieværter på aftenudsendelserne kl. 19 og 22, hvor han opnåede stor erfaring indenfor skarpe interviews og levende debatter. Ydermere har han været vært på TV2 Nyhedernes nytårskavalkade og kongelige transmissioner.
Jesper Steinmetz er desuden kåret til den bedste mandlige tv-vært i Danmark 2007 på den store tv-festival. Senest blev han også i 2009 kåret som årets tv-vært. Siden 2010 har han været TV2s USA-korrespondent og har dækket skelsættende begivenheder i både Nord- og Sydamerika.
Herudover holder han også foredrag om journalistik, og om hvordan det er, når man går fra at være reporter på en avis til at være vært på TV2. Jesper Steinmetz skrev i 2011 bogen “Come on America” om sit møde med USA.

Hør mere om Jesper Steinmetz

Vi svarer altid hurtigt!

Foredrag du kan booke

“På farten med USA-korrespondenten”

Næsten hver uge sætter Jesper Steinmetz sig op i et fly for at rapportere fra et nyt hjørne af USA. Han har siden 2010 været TV2s USA-korrespondent og har indtil nu produceret reportager til de danske tv-seere fra 43 stater, ligesom han også dækker Sydamerika. I sit foredrag fortæller Jesper Steinmetz om livet som korrespondent. Han tager os med til præsidentvalgkamp, på besøg hos Barack Obama i Det Hvide Hus, til naturkatastrofer, Oscar-uddeling og til de fattigste hjørner af USA.

”Du svarer jo ikke på spørgsmålet”

Hvor tit reagerer vi ikke sådan hjemme ved skærmen, når en person bliver interviewet på tv? Jesper Steinmetz fortæller om interviewets svære kunst, om den koreografi og minutiøse planlægning, der ligger bag.
Og så drager han paralleller til, hvordan et tv-interview på mange måder minder om de svære samtaler, vi jævnligt har i vores dagligdag, og hvor vi ikke altid får svar på det, vi gerne vil vide – ganske enkelt fordi vi spørger forkert og ufokuseret.
8 timer bag kulisserne – 25 minutter på skærmen. En arbejdsdag som nyhedsvært
Hvordan bliver en nyhedsudsendelse til? Hvor meget er nyhedsværten involveret, hvad sker der i studiet, når der er breaking news, og hvordan får man reddet sig ud af en pinlig bommert? Foredraget er krydret med videoeksempler – også fra de gange, det går helt galt.

“Ordstyrer og konferencier”

Jesper Steinmetz er en af landets mest kompetente og professionelle foredragsholdere – uanset om konferencen eller mødet er videnstungt eller med bred appel. Han bør være et af dine første bud på en ordstyrer, og han forstår at forberede materiale, skræddersy sin rolle og håndtere den professionelt og underholdende.

Se pressebilleder af Jesper Steinmetz
Arrow

Andre foredragsholdere

Jesper Buch

Jesper Buch

Iværksætterikonet - "Fra kælder til milliard"

Læs mere
Lars Brygmann

Lars Brygmann

Den ultimative udfordring "Artic challenge"

Læs mere
Mikkel Beha

Mikkel Beha

Verden rundt

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!