Følg One Decision her:

Jesper Vollmer

Jesper Vollmer var igennem 10 år køkkenchef i det danske kongehus. En æra der sluttede, fordi han havde en drøm om at starte egen virksomhed. Midt i opstarten af hans virksomhed brækker han nakken ved en svømmeulykke i Thailand.

Ulykken gjorde Jesper delvist lam, men med masser af vilje og en ukuelig optimisme har han formået både at komme sig og bygge sin virksomhed RÅ op. Han har dermed ført sin drøm ud i livet, efter han blev ramt af sit livs største krise.

Jesper har været med i flere sæsoner af DR 1's programserie "Spis og Spar", hvor han hjælper familier til at leve bedre, sundere og billigere. Han er endvidere en fast del af Go' Morgens hold af kokke på TV2.

Som foredragsholder er Jesper lun, levende og humoristisk.

Lyt til podcasten Foredragsholderne med Jesper Vollmer.

Se flere inspirerende foredragsholdere her. 

 

Forespørg på Jesper Vollmer

Foredrag du kan booke

Viljen og modet

Midt i opstarten af sin nye virksomhed i 2015 bliver Jesper Vollmer ramt af en kæmpe bølge under et hovedspring i Thailand. Han brækker nakken og ligger indlagt i 6 måneder til genoptræning på Center for Rygmarvskader i Hornbæk.

På trods af ulykken blev samtlige punkter i den 3-års plan, der var lagt for Jespers nye virksomhed, opfyldt til punkt og prikke. Mange tror, at ulykken var årsagen til karriereskiftet fra Kongehuset, men få kender sandheden.

Hør Jespers fortælling om, hvordan han blev førstegangsiværksætter med et invaliderende traume som følgesvend.

 

Jeg lever – tro, håb og hårdt arbejde

Da et hovedspring gik galt, og ulykken skete, stod Jesper Vollmer helt ude på kanten af livet. Hans liv var ændret på et splitsekund. Kun skæbnen og en indædt tro på livet gjorde, at han ikke sidder i en rullestol den dag i dag.

Hvad sker der, når ens livsgrundlag ændres på et øjeblik? Når alle ens prioriteter pludselig ændres, og man må begynde forfra med alt? Hvilke indre kræfter kan man mobilisere, og hvad betyder ting som familie, kærlighed, socialt samvær og penge?

Kun ca. 12 minutter efter ulykken tænkte Jesper, at det hele nok skulle gå. Dét i sig selv må siges at kræve et positivt sind og en optimisme uden lige. Netop det er en af grundene til, at Jesper er nået dertil, hvor han er, såvel fysisk og mentalt som forretningsmæssigt.

Jesper tager i det livsbekræftende og tankevækkende foredrag sit publikum med igennem tre faser: Før ulykken, genoptræningsforløbet og livet på den anden side.

Det er en inspirerende og positiv fortælling om, hvordan livet og fremtiden kan se mørk og dyster ud – og alligevel forvandle sig til en positiv fortælling i sidste ende.

Livet i Kongehuset

Som køkkenchef igennem 10 år i det danske kongehus har Jesper Vollmer en indsigt i det royale liv, som kun er de færreste forundt.

Hør ham fortælle, hvordan det var at skulle overtage et køkken med mange hundrede års traditioner. Hvilke arbejdsrutiner er der, og hvordan sætter man sit præg på et så traditionelt hus, der både er fuld af traditioner men samtidig er en moderne arbejdsplads.

Jesper havde en stilling, der i høj grad bar præg af “sådan har man altid har gjort”. Det fik han imidlertid prikket lidt til, og efter H.K.H. Prins Henriks død, fortæller Jesper nu om sine 10 år i Kongehuset og giver et mere nuanceret billede af hoffet.

Kombineret foredrag

Jesper Vollmer holder en underholdende kombination af foredragene ”Livet i Kongehuset” og ”Jeg lever – tro, håb og hårdt arbejde”.

Hør om de 10 år som køkkenchef i Kongehuset og om, hvordan han besluttede at forlade kongehuset for at udleve sin livsdrøm om at være selvstændig. En drøm som han formåede at følge til dørs på trods af ulykken, hvor han brækkede nakken.

Jesper har opbygget Huset RÅ, som er et gastronomisk værksted og showroom på Bornholm. Huset RÅ tilbyder blandt andet kokkeskoler til ledelsesgrupper, bestyrelser mv. Derudover laver de kogebøger, køkkenredskaber og andre madrelaterede produkter. Jesper driver også Klub Vollmer, et online madunivers.

 

Klik og få opskriften – Tun Nicoise, en af Jesper Vollmers favoritter

Opskrift - Jesper Vollmer

 

 

Bench Scraper – Jespers multiredskab i køkkenet

Se hvad du kan bruge den populære bench scraper til, når du laver mad.

Dejskraber -Bench Scraper

 

Bliv inspireret – Se flere spændende foredragsholdere her

Interessant historie om at komme op igen og turde tage springet ud i sit eget eventyr.

Sidse Hansen
NEPCon Certificering Aps


____________________________________________________
Rørende, livsbekræftende, inspirerende.

Tove Borggreen Jeppesen
DK Company Vejle A/S

____________________________________________________
Helt fantastisk måde at gribe livet an på. Stor respekt fra mig.

Anni Falkenberg
LEGO System A/S

____________________________________________________
Fantastisk foredrag. Jesper er super inspirerende.

Lone Have Christensen
BioMar A/S

____________________________________________________
Fantastisk inspiration til kampånden når alt går galt.

Tove Majlund Troelsen
Siemens Gamesa

____________________________________________________
Et virkelig godt foredrag om et menneske, der er gjort af noget helt specielt.

Anne Mette Berg
DBTA - Danish Business Travel Association

____________________________________________________

Jesper er en af den slags mennesker, der går ind i mennesker med store træskostøvler på! Han får de varmeste anbefalinger fra os. Han fortæller levende og humoristisk om selv det svære og pinlige.

Anne Bjerg
Formand for Odense Kerteminde Nordfyns lokalafdeling af Scleroseforeningen

____________________________________________________

Vi har i maj 2022 haft fornøjelsen af at have Jesper Vollmer med som taler på en del større møder rundt omkring i landet.
Jesper har en rigtig god historie at fortælle om sin tid i Kongehuset og om sin svømmeulykke. Han er også en dygtig fortæller, som med sin nærværende og behagelige facon forstår at skabe god kontakt til sit publikum, som han møder i øjenhøjde.
Jesper har været en meget populær taler hos vores gæster, og jeg kan uden forbehold give ham mine varmeste anbefalinger.

Anne Scheffel
Nordea Invest

____________________________________________________

Det var en helt fantastisk aften. God stemning.
Mange tilkendegivelser på Jespers valg af emner, fortalt på en lun og humoristisk måde. Stor tak til ham for at inddrage os i sine udfordringer i forhold til arbejdsliv og sygdoms forløb samt det efterfølgende omlagt tilgang til livet.
Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Pia Harder
Personaleforeningen Senior og Omsorg, Aalborg

____________________________________________________

Andre foredragsholdere

Jimmy Jørgensen

Jimmy Jørgensen

Om den vilde tid og om at bryde den sociale arv

Læs mere
Pia Norup

Pia Norup

Vejen til øget sundhed og trivsel

Læs mere
Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!