Følg One Decision her:

Jimmy Jørgensen

Kom helt tæt på Jimmy Jørgensen; rockmusikeren og skuespilleren med kant, der imod alle odds fik skabt en succesrig karriere.

Jimmy er helt uden stjernenykker og har både lune og charme samt en ydmyg tilgang til tilværelsen.

Han ønsker med afsæt i sit eget liv at inspirere alle, som måtte have lyst til høre en vild historie, som kunne være endt rigtig galt.

Forhåbentlig vil foredraget inspirere andre, som møder modgang eller kommer fra svære kår eller et belastet miljø, til at søge nye veje og kappe snoren til det dårlige til fordel for det bedre. Det ER muligt!

Hør mere om Jimmy Jørgensen

Vi svarer altid hurtigt!

Foredrag du kan booke

“Stilledal” – Om den vilde tid og om at bryde den sociale arv

De fleste kender Jimmy Jørgensen fra hans liv som feteret rockstjerne og skuespiller. De færreste ved, at han blev smidt ud af skolen som 14-årig og sidenhen uddannede sig som blikkenslager. At blive en succesfuld musiker og autodidakt skuespiller var aldrig en del af hans plan for livet.

Jimmys mor var kun 17 år, da hun fik ham, og faren var for længst sejlet videre på sin sømandsfærd, så det var ikke lette livsvilkår, Jimmy havde, da han voksede op i rottebefængte lejligheder og på gadehjørner i København.

Efter en barsk barndom og vild ungdom med knæk, slåskampe, lightergas og politi kunne han lige så godt være endt som kriminel og misbruger, men han blev igennem årene i stand til at holde sin indre uro i skak.

Kom helt tæt på Jimmy med denne livsfortælling om de afgørende øjeblikke og vendepunkter, der gjorde, at han ikke sank til bunds, men fandt ud af at klare sig.

Det er en ærlig, ligefrem og sandfærdig beretning om Jimmys liv med såvel succeser som nedture. En beretning som inspirerer publikum til at træffe aktive valg og minder om, at ens baggrund ikke altid behøver at diktere fremtiden.

Fortællingen er krydret med små, sjove anekdoter, som får smilet frem, og med akustiske numre fra Jimmy og hans guitarist.

”Jimmy leverer på en utrolig nærværende måde en ærlig, rå fortælling. Hans super behagelige og sympatiske fremtoning understøttes blot af hans bløde, næsten meditative stemme, som gør sig super godt i fortæller-rollen, og som naturligvis er prikken over i’et ved de sange han har valgt at krydre oplevelsen med.”



Mette Høyer Dam, IDA Mødecenter
”Tak for et superfedt arrangement med Jimmy Jørgensen. Det var rigtig spændende at høre om hans livshistorie kombineret med et par relevante sange unplugged! Det var intimt og personligt og en bevægende fortælling.”
Svend Dalgaard, Danske Konferencecentre
"Tak for et supergodt arrangement med Jimmy Jørgensen. Det var spændende at møde ham på en helt ny måde: både hyggeligt, rørende og intimt. Sikke en bagrund og opvækst, han har i bagagen! At foredraget så blev krydret med Jimmys skønne stemme til akustisk guitar, gjorde det bestemt ikke dårligere. Alt i alt et fantastisk arrangement."
Anne Dalgaard, EventAnne

Andre foredragsholdere

Paprika Steen

Paprika Steen

Humor og kommunikation

Læs mere
Lars Brygmann

Lars Brygmann

Den ultimative udfordring "Artic challenge"

Læs mere
Flemming Jensen

Flemming Jensen

Underholdning og gode historier

Læs mere
Mads Keiser

Mads Keiser

Humor og kommunikation

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!