Følg One Decision her:

Jimmy Jørgensen

Kom helt tæt på Jimmy Jørgensen - rockmusikeren og skuespilleren med kant som imod alle odds fik skabt en succesrig karriere.

Hør fortællingen om Jimmys liv: En vild historie som kunne være endt rigtig galt. Han var på vej ud på forældrenes misbrugskurs, men fik heldigvis rettet ind og forlod det hårde miljø.

Foredraget minder om, at det er muligt at søge nye veje, selv efter en barsk opvækst eller hvis livet har taget en svær drejning. Snoren til det dårlige kan kappes til fordel for det bedre. Det ER muligt!

Små, sjove anekdoter får smilet frem, og foredraget byder desuden på akustiske numre med Jimmy og hans guitarist.

Jimmy er helt uden stjernenykker og har både lune og charme samt en ydmyg tilgang til tilværelsen.

 

Forespørg på Jimmy Jørgensen

Foredrag du kan booke

“Stilledal” – Om den vilde tid og om at bryde den sociale arv

De fleste kender Jimmy Jørgensen fra hans liv som feteret rockstjerne og skuespiller. De færreste ved, at han blev smidt ud af skolen som 14-årig og sidenhen uddannede sig som blikkenslager. At blive en succesfuld musiker og autodidakt skuespiller var aldrig en del af hans plan for livet.

Jimmys mor var kun 17 år, da hun fik ham, og faren var for længst sejlet videre på sin sømandsfærd, så det var ikke lette livsvilkår, Jimmy havde, da han voksede op i rottebefængte lejligheder og på gadehjørner i København.

Efter en barsk barndom og vild ungdom med knæk, slåskampe, lightergas og politi kunne han lige så godt være endt som kriminel og misbruger, men han blev igennem årene i stand til at holde sin indre uro i skak.

Kom helt tæt på Jimmy med denne livsfortælling om de afgørende øjeblikke og vendepunkter, der gjorde, at han ikke sank til bunds, men fandt ud af at klare sig.

Det er en ærlig, ligefrem og sandfærdig beretning om Jimmys liv med såvel succeser som nedture. En beretning som inspirerer publikum til at træffe aktive valg og minder om, at ens baggrund ikke altid behøver at diktere fremtiden.

Fortællingen er krydret med små, sjove anekdoter, som får smilet frem, og med akustiske numre fra Jimmy og hans guitarist.

”Jimmy leverer på en utrolig nærværende måde en ærlig, rå fortælling. Hans super behagelige og sympatiske fremtoning understøttes blot af hans bløde, næsten meditative stemme, som gør sig super godt i fortæller-rollen, og som naturligvis er prikken over i’et ved de sange han har valgt at krydre oplevelsen med.”

Mette Høyer Dam, IDA Mødecenter

____________________________________________________
”Tak for et superfedt arrangement med Jimmy Jørgensen. Det var rigtig spændende at høre om hans livshistorie kombineret med et par relevante sange unplugged! Det var intimt og personligt og en bevægende fortælling.”

Svend Dalgaard, Danske Konferencecentre

____________________________________________________
"Tak for et supergodt arrangement med Jimmy Jørgensen. Det var spændende at møde ham på en helt ny måde: både hyggeligt, rørende og intimt. Sikke en bagrund og opvækst, han har i bagagen! At foredraget så blev krydret med Jimmys skønne stemme til akustisk guitar, gjorde det bestemt ikke dårligere. Alt i alt et fantastisk arrangement."

Anne Dalgaard, EventAnne

____________________________________________________
Vores arrangement var intimt med få tilhørere. Jimmy Jørgensen og hans guitarist Boi Holm forstår at mærke hvilket rum de træder ind i, inddrage og hører, hvad de tilstedeværende har på hjertet. Hjerteligt og med smil på læben blev vi ført igennem Jimmys liv, og vi ønskede ikke det skulle stoppe igen.

Lige meget hvor du er i dit liv, om du er i krise eller højt på strå i dit liv, fanges man af den levende måde, der bliver fortalt på.

Før skulle den kendte Jimmy Jørgensen og guitarist underholde. Nu bliver de betegnet som Jimmy og Boi, mere vedkommende bliver det ikke.

Pernille Byrgesen Petersen, Redernes Krisecenter

____________________________________________________
Jimmys oplæg var smukt - både rørende, humoristisk og tankevækkende. Han havde ikke verdens nemmeste opgave ift. at publikum var trætte og måske heller ikke decideret hans ’kernemålgruppe’. Men ikke desto mindre tryllebandt han publikum med sit nærvær og sine små og store anekdoter, som folk kunne relatere til. Alt i alt en helt igennem god oplevelse! Helt personlig for mig som arrangør var Jimmy også bare virkelig behagelig at samarbejde med – lydhør og venlig hele vejen igennem.

Eva Manor, Domea.dk

____________________________________________________

Andre foredragsholdere

Birgitte Hjort Sørensen

Birgitte Hjort Sørensen

Skuespiller og podcastvært

Læs mere
Chief 1

Chief 1

Succes - livskrise tur/retur

Læs mere
Paprika Steen

Paprika Steen

Humor og kommunikation

Læs mere
Lars Brygmann

Lars Brygmann

Prisbelønnet skuespiller

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!