Følg One Decision her:

Jon Andersen

Jon Andersen er strategisk direktør og stifter af STATE, den populære energidrik, der har store sportsstjerner som ambassadører.

Oplev et knivskarpt og humoristisk foredrag med Jon Andersen, der tager dig igennem en utrolig iværksætterrejse. Jon havde som elitefodboldspiller selv eksperimenteret med at øge sin performance. Det blev starten på rejsen med STATE. En rejse med et hav af voldsomme opture og nedture, hele vejen frem til at have skabt Caroline Wozniacki og Christian Eriksens populære energidrik.

Hør Jon fortælle om skæve twist i forhold til produktudvikling og om at rejse kapital. Bliv inspireret af en anderledes brandingstrategi, hvor det er lykkes at tiltrække store profiler fra sportens verden. STATE sælges i dag i mere end 10.000 butikker i 13 forskellige lande med konstant flot vækst og millionoverskud.

Jon er en virkelig underholdende fortæller, der med stor udstråling, energi og passion fortæller om sin rejse. En vild fortælling om konstant at rejse sig, kæmpe og at turde følge sine drømme i et kompromisløst og begejstret, smittende mod! Jons motto er: "Viljen til at ville skaber evnen til at kunne" - og det skinner igennem i hans motiverende fortælling!

Et foredrag med Jon Andersen er oplagt til erhvervsnetværk, uddannelsesinstitutioner, innovationsfora, konferencer mv.

Se andre inspirerende foredrag

 

Forespørg på Jon Andersen

Foredrag du kan booke

IVÆRKSÆTTERI, VILJESTYRKE OG MOD

Jon Andersen begav sig for nogle år siden ud på en meget, meget lang rejse – uden erfaring. Fra serie 2 til 1. division i fodbold og fra fiskefabrik på Færøerne med at knække rådne torskehoveder til 113 kr. i timen til at opbygge egen virksomhed, superbrand og energidrik med en unik effekt og med verdensstjerner som Christian Eriksen, Wozniacki m.fl. Tocifrede millioninvesteringer, milliardærer, tusindvis af butikker, katastrofale udfordringer, store succeser og meget, meget mere.

Jon Andersen droppede som 24-årig ud af CBS efter blot få dage. For i stedet at gå ALL IN på sin idé om at skabe fremtidens energidrik, med baggrund i sin egen rejse som eliteatlet. Et projekt han havde fået idéen til under et ophold på Færøerne i 2012 og efterfølgende brugt flere år på at søsætte. Sideløbende arbejdede han som lærervikar.

Uden uddannelse, uden kapital og uden så meget som én eneste smagsprøve. Blot med en idé og et powerpointshow i hånden, kastede han sig sammen med sin ven og medstifter, Kim Have – ud på en lang og umiddelbar umulig rejse i en ekstremt hård branche.

Sidenhen har de to venner og tidligere fodboldkammerater skabt et helt igennem unikt produkt. De har rejst 35+ millioner kr. i investeringer fra alt lige fra professorer og fagfolk til milliardærer, tidligere branchedirektører og mange andre. De har derudover tiltrukket ikoner og superstjerner som Caroline Wozniacki og Christian Eriksen, både som medejere og frontfigurer til deres hastigt voksende brand STATE. Som allerede i dag forhandles i mere end 8000 butikker i 13 forskellige lande med konstant flot vækst.

Kom med til et sjovt, inspirerende og fængende foredrag om en atypisk, kreativ og virkelig spændende rejse.

En rejse med alt fra ekstrem modgang til store succeser. En rejse mod konstant at rejse sig, kæmpe og at turde følge sine drømme i et kompromisløst og begejstret, smittende mod!

Jon Andersen gør det, som de færreste lykkes med. Han er i færd med at skabe det måske mest hypede danske brand, vi længe har set. Glæd dig!

"Foredraget med Jon Andersen var både super indlevende og ærligt, så man kommer som tilhørende meget tæt på mennesket og forretningen.
Jon formår at fortælle i et let sprog og med mange humoristiske betragtninger, hvor han tager en med på hans rejse for at få succes. En fantastisk historie, som man kan relatere sig til."

Carsten Andersen,
Erhvervshus Fyn
"One Decision og Jon Andersen (STATE) har taget mig, skolens ledelse og mine medstuderende med storm. Det er personligt første gang, jeg selv har skulle booke foredragsholder på vegne af mit gymnasium. Allerede fra da jeg anmodede om tilbud på vores foredragsholder, blev jeg behandlet langt over forventet - med respekt og kanon vejledning. Jon Andersen var blandt top tre bedste foredrag, jeg har hørt.

Normalt kan det godt være svært at underholde 200 teenagestuderende i over en time. Det var ingen sag for Jon. Han formåede at fange alle, og det var spændende fra start til slut. Jon har en fantastisk iværksætterhistorie i bagagen, som har draget, chokeret og inspireret os alle. Hvad kan man mere kræve?

Fremragende kundeservice og foredrag i særklasse. Kan varmt anbefales! Det bliver ikke sidste gang, vi booker foredrag gennem One Decision."

Lucas Westphal,
Tietgen Handelsgymnasium
”Jon var en fantastisk engageret oplægsholder. I vores store aula holdt Jon 400 elever fokuseret på sin historie, der både indebar op- og nedture samt de komiske sidefortællinger. Jeg har som gymnasielærer sjældent oplevet nogen oplægsholder sikre så meget koncentration blandt så mange unge, så det var tydeligt, at hans historie gik direkte ind hos de unge.

Jon var samtidigt god til at understrege vigtigheden af samarbejde og at arbejde sammen med dem, som har været dygtige i skolen, og dermed var bedre forberedt på det arbejde, det kræver at være iværksætter og styre en virksomhed i vækst.

Jeg har kun hørt ros om oplægget efterfølgende, og det er bestemt ikke sidste gang, vi får besøg af en med Jons karakter på Aalborg HHX – vi kan i hvert fald godt finde på at hente Jon tilbage til vores 1. års elever, som ikke nåede at høre oplægget denne gang. Fra Aalborg HHX siger vi tak for et inspirerende oplæg fra en særlig engageret, ærlig og nærværende Jon Andersen!”

Chris Bøcker Pedersen,
Aalborg HHX
"Vi var rigtig tilfredse med Jon, som både var autentisk og underholdende. Stemningen var generelt positiv, folk grinede og virkede underholdte og folk fik også stillet nogle gode spørgsmål."
Pernille Dyrendom Thøgersen,
Bestseller
"Jon Andersen gav os et inspirerende og meget ærligt indblik i livet som iværksætter – og ikke mindst sin personlige historie. Vi regner med at booke ham igen i det nye år til et lignende arrangement øst for Storebælt."
Anne Anker,
Formueforvalterne Investering & Tryghed
"Vi havde en rigtig dejlig oplevelse med Jon. Vi og vores elever var meget tilfreds. Da jeg mødte eleverne efterfølgende, talte de også om, hvor godt det havde været. Lækkert at der på forhånd var sendt en State, som vi smagte på til foredraget."
Pia Rasmussen,
TECHCOLLEGE
"Et foredrag, hvor Jon tilpassede sprog og indhold til målgruppen.
En af eleverne sagde bagefter: 'Da Jon sagde, at han ville holde foredrag i 30 min. – tænkte jeg uha, men det var vildt spændende. Jeg kunne godt tænke mig at søge praktikplads hos State.'
– Det er da vist den bedste kritik, man kan få fra en ung elev!"

Bente Esbensen Jensen,
Business College Syd
"Jon Andersens oplæg om STATE var en overvældende succes for vores 500 HHX-elever.
I løbet af den engagerende time lyttede eleverne opmærksomt til Jons ærlige fortælling
om rejsen fra en fiskefabrik på Færøerne til møder i Monaco.

Hans evne til at fastholde elevernes opmærksomhed var imponerende,
og oplægget blev ikke kun oplevet som underholdende, men også som lærerigt.
Jon formåede at skabe en forbindelse, der gør hans historie relatérbar og brugbar for både lærere og elever."

Camilla Huelgaard Thomsen,
Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier

Andre foredragsholdere

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Søren Therkelsen

Søren Therkelsen

Teknologiens muligheder

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!