Følg One Decision her:

Jon Andersen

IVÆRKSÆTTERI, VILJESTYRKE OG MOD

I sit knivskarpe og humoristiske foredrag tager Jon dig igennem en utrolig iværksætterrejse. En rejse med et hav af voldsomme opture og nedture, hele vejen frem til at have skabt Caroline Wozniacki og Christian Eriksens populære energidrik, STATE. En energidrik som i dag sælges i mere end 5000 butikker i 10 forskellige lande med konstant flot vækst.

Når Jon Andersen går på scenen, så får deltagerne en jordnær og inspirerende fortælling om hvordan Jon fik en idé, som tog udgangspunkt i, at han selv havde eksperimenteret med at øge sin egen performance.

Det bliver et oplæg, hvor du hører om situationer du ikke havde kunne forestille dig, at Jon havnede i. Med humor og energi tager han dig med på STATE-rejsen. En rejse som også byder på skæve twist i forhold til produktudvikling, at rejse kapital og ikke mindst en anderledes branding-strategi, hvor Jon lykkedes med at tiltrække meget interessante profiler fra sportens verden fx Christian Eriksen og Caroline Wozniacki. Kom ind bag FMCG markedet – Fast moving Consumer Goods og hør historien om STATE drinks.

"Viljen til at ville, skaber evnen til at kunne"

 

Forespørg på Jon Andersen

Foredrag du kan booke

Oplev Jon Andersen – stifter og strategisk direktør i STATE – i et motiverende og humoristisk foredrag

For 8 år siden påbegyndte Jon Andersen en meget, meget lang rejse – uden erfaring. Fra serie 2 til 1 division i fodbold og fra fiskefabrik på Færøerne med at knække rådne torskehoveder til 113 kr. i timen til at opbygge egen virksomhed, superbrand og energidrik med en unik effekt og med verdensstjerner som (Christian Eriksen, Wozniacki m.fl.). Tocifrede millioninvesteringer, milliardærer, tusindvis af butikker, katastrofale udfordringer, store succeser og meget, meget mere.

30-årige Jon Andersen droppede som 24-årig ud af CBS efter blot få dage. For i stedet at gå ALL IN på sin idé om at skabe fremtidens energidrik, med baggrund i sin egen rejse som eliteatlet. Et projekt han havde fået idéen til under et ophold på Færøerne i 2012 og efterfølgende brugt flere år på at søsætte. Sideløbende arbejdede han som lærervikar.

Uden uddannelse, uden kapital og uden så meget som én eneste smagsprøve. Blot med en idé og et powerpointshow i hånden, kastede han sig sammen med sin ven og medstifter, Kim Have – ud på en lang og umiddelbar umulig rejse i en ekstremt hård branche.

Sidenhen har de to venner og tidligere fodboldkammerater skabt et helt igennem unikt produkt. De har rejst 25+ millioner kr. i investeringer fra alt lige fra professorer og fagfolk til milliardærer, tidligere branchedirektører og mange andre. De har derudover tiltrukket ikoner og superstjerner som Caroline Wozniacki og Christian Eriksen, både som medejere og frontfigurer til deres hastigt voksende brand STATE. Som allerede i dag forhandles i mere end 5000 butikker i 10 forskellige lande med konstant flot vækst.

Kom med til et sjovt, inspirerende og fængende foredrag om en atypisk, kreativ og virkelig spændende rejse.

En rejse med alt fra ekstrem modgang til store succeser. En rejse mod konstant at rejse sig, kæmpe og at turde følge sine drømme i et kompromisløst og begejstret, smittende mod!

30-årige Jon Andersen gør det som de færreste lykkes med. Han er i færd med at skabe det måske mest hypede danske brand, vi længe har set. Glæd dig!

"Foredraget med Jon Andersen var både super indlevende og ærligt, så man kommer som tilhørende meget tæt på mennesket og forretningen.
Jon formår at fortælle i et let sprog og med mange humoristiske betragtninger, hvor han tager en med på hans rejse for at få succes. En fantastisk historie, som man kan relatere sig til."

Carsten Andersen, Erhvervshus Fyn

Andre foredragsholdere

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Søren Therkelsen

Søren Therkelsen

Teknologiens muligheder

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!