Følg One Decision her:

Julie Lindegaard

Er medierne ven eller fjende? Hvordan kan virksomheder opnå mere synlighed i pressen? Og hvorfor er det vigtigt at tænke medierne ind i sit brand?
Bliv klædt på til at finde de gode historier, sætte din egen dagsorden i medierne og skabe synlige resultater i selskab med den erfarne journalist og forfatter Julie Lindegaard.

Et foredrag med Julie Lindegaard byder på en masse værdifuld viden omkring de muligheder, der findes for at styrke sin professionelle kommunikation. Hun er en erfaren og humoristisk foredragsholder, der kan holde publikum fanget med humor, alvor og skarpe pointer.
Få inspiration, gode råd og konkrete værktøjer, som du kan implementere omgående i dit arbejde.

Julie Lindegaard har mere end 20 års erfaring med kommunikation, medier og PR. Hun har en baggrund som bl.a. radiovært i DR og kommunikations- og salgschef på Odense Teater.

 

Forespørg på Julie Lindegaard

Foredrag du kan booke

 

“Bliv synlig i medierne”

Har du lagt mærke til, at nogle virksomheder og brands virkelig er dygtige til at bruge medierne til at bringe positive historier? Historier, der hjælper deres brand som arbejdsgiver, som er med til at tiltrække nye medarbejdere, øge salget, og gøre medarbejderne stolte af deres arbejdsplads?

I dette foredrag klæder Julie Lindegaard dig på til at finde de gode historier i din organisation, lære at sætte dagsorden i medierne og skabe synlige resultater via medieomtale. Du får masser af værdifuld inspiration og konkrete værktøjer til at arbejde strategisk med din synlighed i medierne, som du kan implementere omgående i dit arbejde.

Julies fem gode grunde til at arbejde strategisk med medierne:
1) Mere eksponering for færre penge – annoncer er dyre. Lær, hvordan du også kan arbejde med synlighed via medier og redaktionel omtale.

2) Styrk din troværdighed. Omtale i medierne har større troværdighed end annoncer. Lær, hvordan du styrker din troværdighed med målrettet pressearbejde.

3) Rekrutteringen styrkes – med strategisk fokus på synlighed i pressen, bliver du en synlig arbejdsplads, der får nemmere ved at tiltrække medarbejdere. Vi vil nemlig hellere søge arbejde i en virksomhed, vi kender, end hos den vi aldrig har hørt om.

4) Positiv medieomtale og synlighed skaber stolthed internt i virksomheden, og det smitter af på medarbejderes glæde ved at være i virksomheden. Det kan være et vigtigt værktøj i en tid, hvor der er stor efterspørgsel på arbejdskraft.

5) Hyppig omtale i medierne giver en stærk modvægt, hvis I en dag er uheldige at ende i en dårlig omtale.

Foredraget er oplagt til virksomheder, erhvervsforeninger, iværksætterrådgivning, kommunikationsnetværk eller undervisningsinstitutioner.

 

“Gå fra tanke til handling – og skab trivsel, kollegaskab og forvandling”

Oplev et tankevækkende og motiverende foredrag om hverdagskommunikationen på jeres arbejdsplads, når journalist og forfatter Julie Lindegaard med vid, bid og humor sætter barren lidt op – og hjælper med at løfte arbejdsglæden, hverdagsoptimismen – så I ser lidt mindre skeptisk på forandringer og udfordringer i hverdagen.

Julie Lindegaard skubber kærligt men bestemt til den gode kollega-kommunikation, der sætter retning for stemningen. Hun spejler, hvordan vi taler til – og med hinanden i hverdagen, så alle får lidt at tænke over og mod på at blive en bedre kollega.
Med dette energiske, provokerende og morsomme foredrag er der både plads til eftertanke og reflektion, der skaber fundament for nye måder at tale sammen på i hverdagen. For det er nemlig ikke tanken, der tæller. Men hvad er det så?
Det er selvfølgelig handlingen – og handling formår Julie Lindegaard at skabe gennem sine efterspurgte og tankevækkende foredrag.

Foredraget er oplagt til virksomheder, personaleforeninger, temadage, netværk mv.

 

Se pressebilleder af Julie Lindegaard
Arrow
"Julie Lindegaard leverede et lærerigt og levende oplæg, som inddragede publikum og tog udgangspunkt i lokale aktuelle medier og historier.
Julie var helt klar i sine budskaber, og hun havde en god udstråling overfor publikum, som fik sig nogle gode grin undervejs. Hendes erfaringer og jobs gav tryghed i hendes udtalelser, og hun gav en lang række konkrete eksempler og værktøjer til at tage med hjem og arbejde med."


Camilla Sevelsted,
Bizz Up

Andre foredragsholdere

Louise Reumert

Louise Reumert

Rutineret vært, moderator og interviewer

Læs mere
Morten Larsen

Morten Larsen

Internet pioneer og stifter af Hungry.dk

Læs mere
Lars Matjeka

Lars Matjeka

Skab positiv forandring i arbejdslivet

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!