Følg One Decision her:

Kaya Brüel

Kaya Brüel er sanger, skuespiller og børnebogsforfatter - og så går hun lige i hjertet på dem, hun møder.

Storsmilende, åben og med et glimt i øjet indtager hun rummet og fanger publikum med sin anderledes opvækst og sjove anekdoter.

Kaya er født ind i showbizz, og hendes barndom var i høj grad præget af moderens virke som sanger, kunstner og skuespiller.

Kayas opvækst bød på meget, som kun de færreste har oplevet, og netop dette har været med til at give hende et åbent og rummeligt sind.

Med afsæt i hendes livs- og erhvervserfaringer kan du opleve Kaya til et humoristisk foredrag om bl.a. kommunikation, rummelighed og trivsel på arbejdspladsen.

Hør også hvorfor det er vigtigt at lære sine kollegaer og øvrige relationer lidt bedre at kende, og hvorfor vi ikke skal være så bange for at sige hverken fra eller til.

Forespørg på Kaya Brüel

Foredrag du kan booke

Vejen til trivsel og stærke relationer

Med afsæt i eget liv tager Kaya Brüel publikum med på en tur omkring relationer og kommunikation samt inspirerer til, hvordan man skal gå efter det, man gerne vil.

Stærke relationer både på og udenfor arbejdspladsen er uundværlige og med til at sikre gensidig respekt og rummelighed.

Vores relationer styrkes, når vi tør åbne os og ikke kun viser overfladen af den, vi er. Med stærke relationer til fx kollegaer er det lettere at komme misforståelser og fordomme til livs og løse konflikter. Gevinsten er et sundt socialt miljø, som skaber trivsel på arbejdspladsen.

I et afslappet og trygt miljø på arbejdspladsen er det også lettere at favne egne fejl og skabe en sund fejlkultur, hvor alle ved, at det er menneskeligt at fejle, og at læringen er det vigtigste.

Kaya er fortaler for at huske at rose hinanden for både stort og småt. Kommunikation i det hele taget er alfa og omega, og det er ikke kun ansigt til ansigt, vi skal tale pænt til hinanden, det er også online.

Få Kayas helt særlige opskrift på, hvordan man når sine mål. Hun ved om nogen, hvordan det er konstant at være på jagt efter det næste job, og hvad man kan opnå, hvis man tillader sig selv at handle på det, man gerne vil og tør bevæge sig ud af sin komfortzone.

Bliv inspireret af Kaya

– Hvad kan man opnå med et ”Kaya-brev”
– Kan børnebytning udvides til kollegabytning?
– Hvad er Kayas power-stilling, og hvad kan den?

Foredraget er humoristisk og fyldt med sjove anekdoter fra en anderledes opvækst.

Kayas mission er at inspirere til at leve livet med alt, hvad det indebærer, og slå et slag for et sundt socialt miljø både på og udenfor arbejdspladsen.

"Kaya var meget inspirerende at høre på, hendes vinkel til hvordan man skal give noget af sig selv, for at forbedre relationerne til de mennesker man omgiver sig med, var ny og rammende, og helt sikkert noget mange kan relatere til og bruge fremover."
Sarah Skøtt
Team Manager, BEUMER Group A/S

Andre foredragsholdere

Jimmy Jørgensen

Jimmy Jørgensen

Om den vilde tid og om at bryde den sociale arv

Læs mere
Lars Brygmann

Lars Brygmann

Den ultimative udfordring "Artic challenge"

Læs mere
Pernille og Christina Rosendahl

Pernille og Christina Rosendahl

Om at vende det svære til noget positivt

Læs mere
Rune Green

Rune Green

Humor og arbejdsglæde

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!