Følg One Decision her:

Lars Brygmann

Lars Brygmann har spillet et hav af roller på både tv, film og teater og er en mand med mange facetter.

Med masser af charme og ydmyghed er han formidabel til at skabe et nærvær med sit publikum, som var han lige overfor dig.

Lars er en humoristisk formidler med en skøn og lidt underspillet humor, og så er han professionel til fingerspidserne. Han sætter en ære i at give sit publikum det hele, lidt til og meget mer’.

Bliv inspireret af hans tur på Nordøstgrønland sammen med 9 krigsveteraner. Det er en øjenåbnende fortælling, som inspirerer til at udfordre egne grænser og se sit eget liv i et lidt andet lys.

Book et foredrag med Lars hvis I skal have en god teamoplevelse, gode grin og ønsker refleksion om arbejdsglæde, livet og alt midt i mellem.

Kom til åbent foredrag med Lars Brygmann. Læs mere her. 

Forespørg på Lars Brygmann Se foredragstour

Foredrag du kan booke

”Arctic challenge – på telttur i minus 32 grader”

At gå 400 km på ski i det øde og bidende kolde Nordøstgrønland er noget Lars aldrig troede, han ville komme til. Men det gjorde han – og det endda sammen med ni krigsveteraner med forskellige skader. Hele gruppen havde én ting til fælles: Viljen til at overvinde sig selv og gennemføre en ekstrem udfordring. Veteranerne havde besluttet at gennemføre ekspeditionen, som selv de færreste uden skader ville kunne klare, for at flytte egne grænser såvel fysisk som psykisk på trods af benamputeringer, PTSD og andre krigsskader.

Lars og to fotografer var med for at dokumentere turen fra start til slut. Gruppen var isoleret og uden kontakt til omverden i de 32 dage ekspeditionen varede, og Lars kom både tæt på de enkelte veteraners personlige historier og blev presset helt ud til kanten. Han oplevede en indædt kamp mod både naturen og egne grænser, og det gik op for ham, hvad en ekstrem udholdenhedsprøve som denne krævede, og mange ting blev sat i perspektiv. Oplev Lars fortælle om den både grænseoverskridende og fantastiske oplevelse for livet med ned til 32 minusgrader, total udmattelse og lidt for nysgerrige isbjørne.

“Et møde med Lars Brygmann”

Det stod ikke skrevet i stjernerne, at Lars Brygmann skulle være skuespiller. Tilfældigheder gjorde, at den uddannede tømrer kastede sig over skuespillet, og han har gennem årene markeret sig som en ypperlig karakterskuespiller på teatret, film og i TV-serier – ikke mindst i de lidt indadvendte roller som den gådefulde sporhund La Cour i »Rejseholdet« og efterforskningslederen John Wagner i »Dicte«
Med humor og nærvær tager Lars Brygmann afsæt i sit eget liv, når han indlevende deler sine livserfaringer med sit publikum og fortæller om arbejdsglæde, livet og alt midt i mellem.

Video fra foredraget “Arctic Challenge – på telttur i minus 32 grader”

 

Se flere inspirerende foredragsholdere indenfor forskellige emner her.

Lars Brygmann havde en spændende (og alvorlig) historie, som han fik fortalt på genial humoristisk vis. En alt i alt fantastisk oplevelse!!
Annette Bergholdt, Fagforeningen FRIE
Helt fantastisk. Jeg har helt revet væk hele foredraget og har aldrig oplevet det før med en foredragsholder. Respekt for hans mod, vilje, entusiasme og evne til at "få dig med på rejsen". Han beskrev noget ellers ubeskriveligt SÅ godt, og Lars' humor er fantastisk.
Camilla Lauridsen, Siemens
Det var helt fantastisk - godt beskrevet og noget jeg vil tænke på længe. Det jeg tog med hjem er, at jeg nogle gange som sund og rask godt kan føle, at det hele er lidt hårdt, men det er jo ingenting i forhold til nogle andre.
Stig Sebbesen, Arla Foods
Lars Brygmanns foredrag om turen over indlandsisen i Nordøstgrønland passede perfekt som afrunding på et 3-årigt projekt, som netop havde fokus på mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

Foredraget var ment som en inspiration til at arbejde med at sætte ting i perspektiv – en ”on-going”-opgave som vores samarbejdspartnere er gået ind i sammen med borgerne.

Både på dagen og siden har vi modtaget positive tilkendegivelser på, at Lars formidlede oplevelsen på en både humoristisk, men også ”ind til kernen” måde, som efterlod deltagerne med en ny gejst til den vigtige opgave!

Joan Aagaard Holgersen, Vejle Kommune

Andre foredragsholdere

Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidt

En tidligere statsministers liv i dansk politik

Læs mere
Jimmy Jørgensen

Jimmy Jørgensen

Om den vilde tid og om at bryde den sociale arv

Læs mere
Mikkel Beha

Mikkel Beha

Verden rundt

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!