Følg One Decision her:

Lars Brygmann

Lars Brygmann er prisvindende skuespiller. Han har spillet et hav af roller på både tv, film og teater. Han er en mand med mange facetter, som mange også kender fra hans forskellige roller. I et foredrag med Lars Brygmann vil du opleve en begavet og charmerende formidler med en skøn og underspillet humor.

Lars Brygmann er professionel til fingerspidserne og sætter en ære i at give sit publikum det hele, lidt til og meget mer’.
Han er formidabel til at skabe et nærvær med sit publikum. Som skuespiller er han vant til at fylde hele scenen ud, og det kan mærkes!

Bliv inspireret af hans tur på Nordøstgrønland sammen med 9 krigsveteraner. Det er en øjenåbnende fortælling, som inspirerer til at udfordre egne grænser og se sit eget liv i et lidt andet lys.

Lars Brygmann fortæller også om sit eget liv, og hvorfor skuespillet blev hans levevej. Han giver også et indblik i det arbejde, der ligger bag rollerne på film og tv.

Book et foredrag med Lars Brygmann, hvis I skal have en god teamoplevelse, gode grin og ønsker refleksion om arbejdsglæde, livet og alt midt i mellem. Han er også et oplagt valg til foreninger, kundeevents og netværksmøder.

Find andre inspirerende foredragsholdere.

 

Forespørg på Lars Brygmann

Foredrag du kan booke

”Arctic Challenge – på telttur i minus 32 grader”

At gå 400 km på ski i det øde og bidende kolde Nordøstgrønland er noget Lars aldrig troede, han ville komme til. Men det gjorde han – og det endda sammen med ni krigsveteraner med forskellige skader. Hele gruppen havde én ting til fælles: Viljen til at overvinde sig selv og gennemføre en ekstrem udfordring. Veteranerne havde besluttet at gennemføre ekspeditionen, som selv de færreste uden skader ville kunne klare, for at flytte egne grænser såvel fysisk som psykisk på trods af benamputeringer, PTSD og andre krigsskader.

Lars og to fotografer var med for at dokumentere turen fra start til slut. Gruppen var isoleret og uden kontakt til omverden i de 32 dage ekspeditionen varede, og Lars kom både tæt på de enkelte veteraners personlige historier og blev presset helt ud til kanten. Han oplevede en indædt kamp mod både naturen og egne grænser, og det gik op for ham, hvad en ekstrem udholdenhedsprøve som denne krævede, og mange ting blev sat i perspektiv. Oplev Lars fortælle om den både grænseoverskridende og fantastiske oplevelse for livet med ned til 32 minusgrader, total udmattelse og lidt for nysgerrige isbjørne.

Video fra foredraget “Arctic Challenge – på telttur i minus 32 grader”

 

“Et møde med Lars Brygmann”

Det stod ikke skrevet i stjernerne, at Lars Brygmann skulle være skuespiller. Tilfældigheder gjorde, at den uddannede tømrer kastede sig over skuespillet, og han har gennem årerne markeret sig som en usædvanlig dygtig karakterskuespiller på teater, film og i TV serier.

Her har vi lært ham at kende både som den lidt indadvendte sporhund La Cour i Rejseholdet, den temperamentsfulde efterforsker Wagner i TV serien Dicte og den diagnoseramte computernørd Lennart i Retfærdighedens Ryttere.

Med humor og nærvær tager Lars Brygmann afsæt i sit eget liv, når han indlevende deler sine livserfaringer med sit publikum og fortæller om arbejdsglæde, livet og alt midt i mellem.

Lars Brygmann havde en spændende (og alvorlig) historie, som han fik fortalt på genial humoristisk vis. En alt i alt fantastisk oplevelse!!
Annette Bergholdt, Fagforeningen FRIE
Helt fantastisk. Jeg var helt revet væk hele foredraget og har aldrig oplevet det før med en foredragsholder. Respekt for hans mod, vilje, entusiasme og evne til at "få dig med på rejsen". Han beskrev noget ellers ubeskriveligt SÅ godt, og Lars' humor er fantastisk.
Camilla Lauridsen, Siemens
Det var helt fantastisk - godt beskrevet og noget jeg vil tænke på længe. Det jeg tog med hjem er, at jeg nogle gange som sund og rask godt kan føle, at det hele er lidt hårdt, men det er jo ingenting i forhold til nogle andre.
Stig Sebbesen, Arla Foods
Lars Brygmanns foredrag om turen over indlandsisen i Nordøstgrønland passede perfekt som afrunding på et 3-årigt projekt, som netop havde fokus på mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

Foredraget var ment som en inspiration til at arbejde med at sætte ting i perspektiv – en ”on-going”-opgave som vores samarbejdspartnere er gået ind i sammen med borgerne.

Både på dagen og siden har vi modtaget positive tilkendegivelser på, at Lars formidlede oplevelsen på en både humoristisk, men også ”ind til kernen” måde, som efterlod deltagerne med en ny gejst til den vigtige opgave!

Joan Aagaard Holgersen, Vejle Kommune
Vi havde et skønt foredrag. Lars er meget lun, sympatisk og prof - og publikum grinede jo nærmest efter hver sætning! Så supergodt!
Louise Vognstoft Lotze Johansen, Høje-Taastrup Kommune
Super spændende og inspirerende. Sætter tingene lidt i relief, når vi alle sammen engang imellem beklager os over småting. Et godt budskab om, hvor langt man kan nå med vilje og fællesskab. Tak for et fantastisk foredrag!
Bjarne Månsson, BFI Indkøb A/S
Udvalg af evalueringer fra event:
- Bare fuldstændig fantastisk. Både underholdningsværdien og fortællingen i sig selv var supergodt.
- Havde ikke forventet andet udbytte end underholdning. Og det var der i rigelige mængder. Det var en fornøjelse at høre om hans tur og man gik glad og oplivet fra mødet.
- En mand der kan sit kram, og en fantastisk historie fortæller. Kæmpe ros for, at han var så oplagt og inspirerende.
- Så godt og morsomt, meget inspirerende og levende fortælling, med masser af humor!
- Fantastisk optræden. Spændende, morsom, humoristisk og meget inspirerende foredragsholder/ skuespiller af meget klasse
- Hold da op for en fantastisk formidler. Vi opdagede slet ikke at vi var sultne. Tårerne trillede ned af vores kinder, sikke en oplevelse at høre ham fortælle og med en helt særlig indlevelse. Han var med til at afslutte en super dejlig og informativ aften.
- TOP KLASSE! Super spændende og underholdende. Og ikke mindst en rejse i en god sags tjeneste!

Deltagere til event hos
Forenet Kredit
Lars Brygmann er en mesterlig fortæller, som er i stand til at trække smil og eftertanker på samme tid.
Mads Søbye Helbo,
Magion
Det var et utroligt spændende og inspirerende foredrag med en Lars Brygmann i hopla. Det var interessant at høre om, hvordan 9 veteraner tiltrods for deres forskellige ”skavanker” hvad enten det var fysisk eller psykisk kastede sig ud i en så extrem udfordring.
Alle jeg har talt med efter foredraget har syntes, at det var fantastisk godt og været meget tilfredse.

Søren Madsen,
Køge Borger- og Håndværkerforening
Lars Brygmann underholder med en fascinerende historie, og det gør han på en humoristisk og indlevende facon.
Han beskriver sin oplevelse, og ikke mindst de øvrige deltagere i ekspeditionen, så man næsten føler, at man er med på turen.

Jesper Lundager,
SparInvest

Andre foredragsholdere

Birgitte Hjort Sørensen

Birgitte Hjort Sørensen

Skuespiller og podcastvært

Læs mere
Jimmy Jørgensen

Jimmy Jørgensen

Om den vilde tid og om at bryde den sociale arv

Læs mere
Mikkel Beha Erichsen

Mikkel Beha Erichsen

Verden rundt

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!