Følg One Decision her:

Lars Jørgensen

Mød en af de hårde drenge fra håndboldbanen. Tidligere landsholdsspiller i håndbold Lars Jørgensen er ofte blevet nævnt som en af verdens bedste forsvarsspillere, og han har i den grad kæmpet sine kampe på ”stregen”, hvor det ofte går hårdt for sig.

Lars er i dag assisterende landstræner for håndboldkvinderne. Her trækker han på sine erfaringer som spiller og er med til at udvikle talenter og få holdet til at yde sit absolut bedste. Selvindsigt og forandringsparathed er nogle af de vigtigste ingredienser, hvis man skal trives og udvikles som individ, team eller leder.

Der er mange paralleller mellem erhvervslivet og elitesporten, og erhvervslivet kan uden tvivl lære meget fra sportens verden. Et foredrag med Lars Jørgensen kan vinkles alt efter om ledelse, talentudvikling eller andet skal være i fokus.

Som foredragsholder er Lars både lun og en rigtig entertainer. Han fortæller levende om, hvordan man udvikler sig og når sine mål krydret med sjove anekdoter fra sin imponerende karriere. Et foredrag med Lars Jørgensen er oplagt for sportsklubber, erhvervsnetværk, temadage, lederkonferencer og meget mere.

Se flere inspirerende foredragsholdere indenfor forskellige emner her.

 

Forespørg på Lars Jørgensen

Foredrag du kan booke

“SKAB SYNLIGE RESULTATER MED ET TEAM I BALANCE”

Lars Jørgensen kender alle sider af gamet i den professionelle håndboldverden – først som spiller og nu som assisterende landsholdstræner. På håndboldbanen opnåede han alle sine mål, og det er ikke kun blod, sved og tårer, der har bragt ham fremad. Det har hans positive indstilling til udfordringer også en stor del af æren for.

Der er mange måder at lede og motivere på, og Lars har været ”udsat” for hele repertoiret. Han har taget de bedste elementer med sig, og dem deler han nu ud af og inspirerer til en positiv måde at lede sig selv og andre på.

Udover at motivere den enkelte spiller til at yde optimalt hjælper Lars som assisterende træner for kvindelandsholdet i håndbold spillerne med at finde deres plads på holdet. Han ved nemlig, at de ved at forstå hinandens forskelligheder og både accepterer og respekterer dem, kan ”spille” hinanden gode, og nå de mål, der er sat.

Selvindsigt og forandringsparathed er nogle af de vigtigste ingredienser, hvis du ifølge Lars skal trives og udvikles enten som individ, team eller leder.

Lars’ foredrag kan vinkles alt efter om ledelse, talentudvikling eller andet skal være i fokus.

Foredrag om talentudvikling – den rette indstilling og det rette samarbejde:

– Identifikation af talenter
– Bevidsthed i forhold til hvad vejen til toppen byder på
– Hvad kræver det ud over talent at nå til tops
– Fastsættelse af en både ambitiøse og realistiske mål for talentet
– Bevidsthed om toppræstationsmønstre og proaktiv planlægning
– At få dygtige individualister til at arbejde i et team

Få et indsigtsfuldt indspark og spændende indblik i elitesportsverdenen. Lars’ foredrag er oplagt til at ryste teams sammen eller til at ruste et lederteam til at blive endnu bedre – og hvis I ønsker et ”feel good-foredrag” med bonus i form af ny viden.

Video fra foredrag med Lars Jørgensen

"Lars Jørgensen var super god. Han leverede et lærerigt og interessant foredrag med udgangspunkt i rejsen fra Bronze til Guld, som med garanti kan overføres til erhvervslivet.

Målet blev nået ved at lære medspillere/kolleger at kende og acceptere folks forskelligheder.. Og vigtigst af alt - at udnytte disse.

De 130 fremmødte overgav sig 100% til Lars’ lune og sjove fortælling om hans 20 år som professionel håndboldspiller. Vi grinte MANGE gange….TOP!”

Thomas Ruhnau,
Prosellers
"I forbindelse med et af vore talrige kundearrangementer for knap 150 gæster på Scandic Aalborg Øst, havde vi kontaktet One Decision for sparring omkring den rette oplægsholder. Valget faldt på tidl. håndboldspiller Lars Jørgensen, der leverede et både meget muntert og særdeles indlevende oplæg af en times varighed. Vi var meget tilfredse med både ham og den rådgivning der var forinden, og glæder os til at benytte One Decision igen.”
Finn Rosenqvist,
Hoteldirektør - Scandic Aalborg Øst og Scandic Aalborg City
"Vi var yderst tilfredse med vores oplevelse med Lars Jørgensen. Vi bad om en peptalk omkring samarbejde, en peptalk med et seriøst indhold, men meget gerne leveret med en masse humor. Og det fik vi i den grad. Lars tog også min udfordring op i forhold til at skulle undvære powerpoint og lavede i stedet en free style Jørgen Clevin, som vi blev enige om at kalde det - og det var helt forrygende.

Nogle af reaktionerne fra vores deltagere: "God formidler","underholdende", "fantastisk", "sjov", "stor charmetrold", "et godt budskab leveret med charme og humor, og alletiders grin", "fedt at det havde en klang af noget man kunne bruge i hverdagen" og min yndlingskommentar: 'Jeg kendte ham ikke, men hvis ham Lars J har været lige så god til at spille håndbold, som han er til at holde foredrag, så forstår jeg godt at der var nogen her der sagde at han har været en af verdens bedste håndboldspillere'."

Rikke Kroman Nørby,
Formand - Fagligt selskab for Øjensygeplejersker

"Lars var velforberedt og meget nysgerrig på vores ønsker. Og til arrangementet indtog han rummet på en rigtig fin måde og fornemmede formatet og målgruppen perfekt. Hans vid, humor og gennemslagskraft gav os en god oplevelse, som levede helt op til vores ønsker og forventninger."

Rune Overvad Schou,
VIA Efter- og videreuddannelse Pædagogik og CFU, Campus N, VIA University College

"Meget interessant foredrag som ramte helt plet i forhold til forventninger og emne. Lars er super god til at formidle budskabet på en interessant og inspirerende måde hvor der også er plads til god humor. Vi er meget tilfredse og har efterfølgende fået mange rigtigt gode kommentarer med på vejen omkring foredraget."

Joel Kjellander,
Berry Superfos

"Lars Jørgensen skulle ”bare lige” runde 2 års intern lederuddannelse om Vinderkultur af, inden selskabet skulle videre til julefrokost.
Og alle forventninger blev mere end indfriet. Lars’ egne erfaringer og anekdoter blev flettet helt ind i vores egen kontekst i virksomheden, og hans indlæg var både indsigtsfuldt, lærerigt ikke mindst nærværende og morsomt. Han er helt i øjenhøjde med sit publikum og hans entusiasme, positive energi og viljestyrke holdt publikum til ilden. Vil til enhver tid anbefale Lars til andre."

Lena Nielsen,
Urbaser

"Vi havde besøg af Lars Jørgensen, der gæstede os i forbindelse med afviklingen af håndbold DM for handelsskoler. Lars skulle holde foredrag for deltagerne, og vi havde bedt ham fortælle om den personlige udvikling som sportstalent, særligt med fokus på håndbold.

Lars indfriede til fulde vores forventninger. Med stort engagement, humoristiske inputs og en god blanding af anekdoter og teori, fortalte han forsamlingen om krav og forventninger til unge der dyrker eliteidræt. Lars gjorde foredraget spændende og med meget relevante og praksisnære eksempler, gav han de unge mennesker en rigtig god forståelse for indholdet.

Lars ramte plet hos den unge generation, da han med ærlighed og i et velvalgt sprog gav de unge et foredrag, som de fik et stort udbytte af. De bedste anbefalinger herfra."

Flemming Sørensen,
Tønder Handelsskole

"Lars kom med et meget gennemarbejdet og inspirerende oplæg. Alle 50 deltagere have en super eftermiddag i Lars selskab."

Klaus Larsen,
Business Lolland-Falster

"Vi fik et oplæg af Lars Jørgensen - og sikke et oplæg. Det var et oplæg fuld af inspiration, energi og sjov, men også alvor.

Med udgangspunkt i sin egen karriere gav han et indblik i, hvordan man sammensætter et stærk team med plads til den enkelte spiller. Og hvordan de med tydelige retningslinjer og regler, men med fokus på den enkelte spillers behov og bløde værdier, i dag arbejder med landsholdet som team, så de altid yder deres bedste – også under ekstremt pressede situationer.

Det var et stærkt oplæg, som vi uden problemer kunne drage paralleller til i erhvervslivet. Så det passede perfekt, som oplæg til vores Erhvervsprisuddeling."

Kirstine Vernier Kryger,
Business Faxe


"Lars leverede et supergodt oplæg, hvor vi kom godt ind under overfladen på kvindelandsholdet og fik hans tanker om samarbejde og sammenhold. Lars kom med en masse energi, humor og tog sig god tid til at besvare spørgsmål bagefter.

Alt i alt var vi meget glade!"

Henrik Bruun Alexandersen,
Visma Dinero

Andre foredragsholdere

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Lars Brygmann

Lars Brygmann

Prisbelønnet skuespiller

Læs mere
Ebbe Sand

Ebbe Sand

Vindermentalitet i med- og modgang

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!