Følg One Decision her:

Lars Jørgensen

Mød en af de hårde drenge fra håndboldbanen. Tidligere landsholdsspiller i håndbold Lars Jørgensen er ofte blevet nævnt som en af verdens bedste forsvarsspillere, og han har i den grad kæmpet sine kampe på ”stregen”, hvor det ofte går hårdt for sig.

Lars er i dag assisterende træner for kvindelandsholdet i håndbold. Her trækker han på sine erfaringer som spiller og er med til at udvikle talenter og få holdet til at yde sit absolut bedste.

Der er mange paralleller mellem erhvervslivet og elitesporten, og erhvervslivet kan uden tvivl lære meget fra sportens verden.

Som foredragsholder er Lars både lun og en rigtig entertainer. Han fortæller levende om, hvordan man udvikler sig og når sine mål krydret med sjove anekdoter fra sin imponerende karriere.

Se flere inspirerende foredragsholdere indenfor forskellige emner her.

Hør mere om Lars Jørgensen

Vi svarer altid hurtigt!

Foredrag du kan booke

Lars Jørgensen kender alle sider af gamet i den professionelle håndboldverden – først som spiller og nu som assisterende landsholdtræner. På håndboldbanen opnåede han alle sine mål, og det er ikke kun blod, sved og tårer der har bragt ham fremad. Det har hans positive indstilling til udfordringer også en stor del af æren for.

Der er mange måder at lede og motivere på, og Lars har været ”udsat” for hele repertoiret. Han har taget de bedste elementer med sig, og dem deler han nu ud af og inspirerer til en positiv måde at lede sig selv og andre på.

Udover at motivere den enkelte spiller til at yde optimalt hjælper Lars som assisterende træner for kvindelandsholdet i håndbold spillerne med at finde deres plads på holdet. Han ved nemlig, at de ved at forstå hinandens forskelligheder og både accepterer og respekterer dem, kan ”spille” hinanden gode, og nå de mål, der er sat.

Selvindsigt og forandringsparathed er nogle af de vigtigste ingredienser, hvis du ifølge Lars skal trives og udvikles enten som individ, team eller leder.

Lars’ foredrag kan vinkles alt efter om ledelse, taltentudvikling eller andet skal være i fokus.

Foredrag om talentudvikling – den rette indstilling og det rette samarbejde:

– Identifikation af talenter
– Bevidsthed i forhold til hvad vejen til toppen byder på
– Hvad kræver det ud over talent at nå til tops
– Fastsættelse af en både ambitiøse og realistiske mål for talentet
– Bevidsthed om toppræstationsmønstre og proaktiv planlægning
– At få dygtige individualister til at arbejde i et team

Få et indsigtsfuldt indspark og spændende indblik i elitesportsverdenen. Lars’ foredrag er oplagt til at ryste teams sammen eller til at ruste et lederteam til at blive endnu bedre – og hvis I ønsker et ”feel good-foredrag” med bonus i form af ny viden.

Varighed: 60 min. + spørgsmål.

"Lars Jørgensen var super god. Han leverede et lærerigt og interessant foredrag med udgangspunkt i rejsen fra Bronze til Guld, som med garanti kan overføres til erhvervslivet.

Målet blev nået ved at lære medspillere/kolleger at kende og acceptere folks forskelligheder.. Og vigtigst af alt - at udnytte disse.

De 130 fremmødte overgav sig 100% til Lars’ lune og sjove fortælling om hans 20 år som professionel håndboldspiller. Vi grinte MANGE gange….TOP!”

Thomas Ruhnau,
Prosellers

Andre foredragsholdere

Leif Carlsen

Leif Carlsen

Energiboost, salg og ledelse

Læs mere
Tony Evald Clausen

Tony Evald Clausen

Adfærd, kommunikation og salg

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!