Følg One Decision her:

Lars Sander Matjeka

Lars Sander Matjeka har med 21 års ledelseserfaring, senest som CEO i Aller Media, en masse spændende ledelsesbetragtninger, som han med en god portion energi formidler til sit publikum.

Tilhørerne vil blive udfordret på de mere klassiske ledelsesformer og præsenteret for en anden måde at anskue ledelse på. Lars elsker dialog og ikke mindst at udfordre sit publikum med anekdoter og personlige erfaringer, som helt sikkert vil skabe refleksion.

Som tilhører inviteres du med bag facaden, på godt og ondt. Et foredrag med Lars Sander Matjeka vil forhåbentlig fremmane en stillingtagen og give ny inspiration til dig som leder.

Hør Lars’ erfaringer med at planlægge de daglige opgaver, hvordan du arbejder med dig selv og din egen energi og udstråling, og ikke mindst hvorfor han mener, at ledere må sige ”fuck frygten”.

Ingen tvivl om, at vi løbende har brug for input for at kunne udvikle os som mennesker, hvad enten vi er ledere eller ej. Et foredrag med Lars Sander Matjeka, er et godt sted at starte.

Forespørg på Lars Sander Matjeka

Foredrag du kan booke

LEDEREN & MENNESKET

Forandringens vinde har sjældent blæst så kraftigt som nu, og det stiller både nye og store krav til alle ledere. Det indebærer samtidig en risiko for at fare vild undervejs – både som leder og som menneske, og derfor er det mere end nogensinde helt afgørende at have klare værdier, at kombinere mod og sårbarhed, at fokusere på energien og prioritere et stærkt fællesskab. Fremtidens ledere må balancere det målbare og det mærkbare, samtidig med, at de er bevidste om, at det ikke længere er titlen og stjernerne på skuldrene, der giver indflydelse og følgeskab.

 

GENSTART EFTER CORONAEN: NÅR FÆLLESSKABET ER FORSKELLEN PÅ SUCCES OG FIASKO

Én af de nye folkesygdomme i DK er ensomhed, og undersøgelser fra Trygfonden viser, at lige så mange mennesker i DK dør af ensomhed som af hjertesygdomme. Under Coronaen har fællesskaberne haft vanskelige kår inkl. de vigtige fællesskaber på arbejdspladserne. Derfor har virksomhederne nu en opgave i at skabe rammerne for sunde fællesskaber (både faglige og sociale), som vil være afgørende for virksomhedens succes i fremtiden. Men hvordan skaber virksomheden fællesskaber, når hverdagen måske aldrig mere kommer til at ligne den vi kendte før Corona? Fællesskaber, som skal favne og inkludere vidt forskellige fagligheder, personligheder og aldersgrupper?

 

ARBEJDSGLÆDE: FOKUS PÅ DÉR, DER GIVER ENERGI

Det er misforstået og forældet at fokusere på hullerne i osten, på medarbejdernes svagheder og på dét, der ikke virker, hvis vi gerne vil styrke både bundlinje og arbejdsglæde. Men mange af os er vokset op med at finde hullerne i osten og “yde før vi kan nyde”. Det fokus er vi nødt til at ændre for i stedet tage udgangspunkt i 1) styrkerne hos os selv og andre,  2) det, der virker og 3) det, der giver energi – naturligvis altid med skarpt øje på virksomhedens retning, ambition og økonomiske mål. Vi skal turde gå med det gode.

 

STRESS: UDEN PERSONLIGE VÆRDIER SOM GPS FARER VI VILD

Alt for mange mennesker har ikke gjort sig klart, hvilke værdier, som er vigtige for dem – og derfor har de ingen pejlemærker for, hvad et godt liv er for dem. I stedet lader de sig styre af ydre succesfaktorer med risiko for at betale en høj pris i form af stress – og det kalder på behovet for mere sjæl og mindre ego i erhvervslivet. Derfor må vi også gøre os klart, hvad vores værdier er – og konstant øve os på at leve ud fra dem med alt, hvad det indebærer af til- og fravalg. Alt har en pris,  og det er ikke nødvendigvis let som leder at agere ud fra sine personlige værdier, men det er er lettere.

 

ORGANISATIONSÆNDRINGER: FRA BRÆNDENDE PLATFORME TIL BRÆNDENDE ØNSKER

Mange ledere tror (stadig) at organisationsændringer og forandringer skal ske med afsæt i brændende platforme. Men brændende platforme skaber frygt og aktiverer en “væk-fra”-bevægelse. Fremover skal vi derfor tale om brændende ønsker, for de skaber langt større motivation, følgeskab og en “hen-i-mod”-bevægelse. Og vi skal huske at alle medarbejdere har behov for at forstå, hvorfor virksomheden skal forandre, og ikke mindst, hvad der konkret forventes af den enkelte undervejs. Desuden kan de fleste ledere smadre sig til kortsigtet succes, men den gode præstation evner at skabe resultater på en både væredygtig og bæredygtig måde.

 

Andre foredragsholdere

Jesper Buch

Jesper Buch

Iværksætterikonet - "Fra kælder til milliard"

Læs mere
Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidt

En tidligere statsministers liv i dansk politik

Læs mere
Tony Evald Clausen

Tony Evald Clausen

DRAMA PÅ JOBBET – DROP DET DESTRUKTIVE SOCIALE DRAMA

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!