Følg One Decision her:

Leif Carlsen

Leif Carlsen er et oplagt valg, hvis din virksomhed eller dit arrangement har brug for at blive udfordret på hvordan I aktivt kan tænke netværk og social selling ind i jeres hverdag.

Han er manden, der har fingeren på pulsen, når det drejer sig om social selling. Hvordan har salg ændret sig, og hvordan griber man det mest effektivt an i dag?

Et andet vigtigt parameter er netværk. De fleste ved godt, at det er vigtigt med netværk, men ofte nedprioriteres det i en travl hverdag eller også har vi svært ved at bringe fornyet energi ind i et eksisterende netværk. Leif vil udfordre jer, og forhåbentlig give jer den fornødne vitaminindsprøjtning.

Leif Carlsen har baggrund som adm. direktør i IT-branchen og mere end 25 års erfaring med ledelse, motivation, salg og markedsføring. Han videregiver sin viden og erfaring både jordnært, indlevende og energifyldt og formår at få alle med.
Oplagt til såvel leder-, medarbejder- og salgsteams, som trænger til et løft i den rigtige retning.

 

Forespørg på Leif Carlsen

Foredrag du kan booke

LinkedIn workshop: Sådan markedsfører du dig selv og din virksomhed med LinkedIn

Lær hvordan du får mest ud af LinkedIn på dette heldagskursus. Du bliver klædt på, så du ved, hvordan du helt konkret kan bruge social selling i dine daglige salgs- og markedsføringsindsatser, uanset om du er enkeltmandsvirksomhed eller en del af en større organisation.

Du får en solid indføring i social selling, så du kan bruge denne metodik til at optimere din markedsføring og salg. Dvs. du får opbygget konkret viden og kompetencer i, hvordan du kan bruge social selling og LinkedIn til salg, relationsudvikling, markedsføring m.m.

Dagen består bl.a. af inspirationsforedrag og hands on-træning, så du er rustet til at bruge LinkedIn aktivt, når du kommer hjem.

Du kan deltage på workshoppen eller booke den til dig og dine kolleger. Få mere information her. 

Få mere energi i dit netværk

Få ny energi i dit netværk og partnerskaber er et foredrag, som giver konkret inspiration, idéer og værktøjer til, hvordan der kan skabes ny energi i partnerskaber og netværk – både i den fysiske verden og via de sociale medier. En ny, anderledes og langt mere proaktiv energi vel at mærke som kan konverteres til langt bedre og stærkere relationer i nuværende netværk og partnerskaber, og som helt sikkert også vil tiltrække nye interessante relationer og ny forretning, hvis det gøres på den rigtig måde.

Den måde, som vi driver forretning på og arbejder sammen på, bliver i stigende omfang baseret på netværksrelationer – både i fysiske netværk men i høj også via sociale medier som eksempelvis LinkedIn og Twitter. Ved at forstå koblingen mellem de klassiske fysiske netværk og de nye sociale netværk, er det det muligt at øge synligheden i netværket og blive langt mere effektiv til at arbejde med relationerne i netværket. Formålet med dette er i sidste ende at øge tilliden i dit netværk til dig som professionel netværker og som ekspert på dit område.

Social selling

Den moderne beslutningstager tager nu ca. 60% af købsprocessen selv gennem brugen af blandt andet LinkedIn og Google. Dermed er kundernes købsproces anno 2016 under stor og hastig forandring. Social selling-foredraget har til formål at give viden og inspiration om begreberne social selling og content marketing.

Leif kommer blandt andet ind på:

– Kundernes købsproces er under stor forandring. Hvilken betydning har det for din forretning?

– Hvordan kan du bruge social selling og content marketing til at skille dig ud fra konkurrenterne?

– Hvordan kan din virksomhed bruge en LinkedIn Company Page og jeres personlige LinkedIn profiler som sendemast til at nå ud til nuværende og potentielle kunder?

"Det er altid en fornøjelse at have Leif Carlsen som oplægsholder. Han formår at engagere deltagerne og gøre indholdet konkret, desuden er han energisk, inspirerende og utrolig faglig kompetent. "
Stephanie Abi Khalil
Marketingkonsulent, Væksthus Sjælland
"Meget rørende indlæg, med referencer til dagligdagen som jeg i hvert fald let kunne genkende fra mig selv. Meget inspirerende."
Chef i fynsk IT virksomhed

Andre foredragsholdere

Jesper Buch

Jesper Buch

Iværksætterikonet - "Fra kælder til milliard"

Læs mere
Peter Michael Oxholm Zigler

Peter Michael Oxholm Zigler

Innovation og digitalisering

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!