Følg One Decision her:

Leif Carlsen

Klik her og læs alt om foredrag og workshops med Leif Carlsen

Leif Carlsen er et oplagt valg, hvis din virksomhed eller dit arrangement har brug for et energisk spark bagi. Det gælder uanset, om det drejer sig om et boost af jeres salg eller egen energi i hverdagen.

Han er også manden, der har fingeren på pulsen, når det drejer sig om social selling. Hvordan har salg ændret sig, og hvordan griber man det mest effektivt an i dag? Det ved Leif.

Leif Carlsen har baggrund som adm. direktør i IT-branchen og mere end 25 års erfaring med ledelse, motivation, salg og markedsføring. Han videregiver sin viden og erfaring både jordnært, indlevende og energifyldt og formår at få alle med.

Oplagt til såvel leder-, medarbejder- og salgsteams, som trænger til et løft i den rigtige retning.

LinkedIn-workshop: Sådan markedsfører du dig selv og din virksomhed med LinkedIn

Forespørg på Leif Carlsen

Foredrag du kan booke

LinkedIn workshop: Sådan markedsfører du dig selv og din virksomhed med LinkedIn

Lær hvordan du får mest ud af LinkedIn på dette heldagskursus. Du bliver klædt på, så du ved, hvordan du helt konkret kan bruge social selling i dine daglige salgs- og markedsføringsindsatser, uanset om du er enkeltmandsvirksomhed eller en del af en større organisation.

Du får en solid indføring i social selling, så du kan bruge denne metodik til at optimere din markedsføring og salg. Dvs. du får opbygget konkret viden og kompetencer i, hvordan du kan bruge social selling og LinkedIn til salg, relationsudvikling, markedsføring m.m.

Dagen består bl.a. af inspirationsforedrag og hands on-træning, så du er rustet til at bruge LinkedIn aktivt, når du kommer hjem.

Du kan deltage på workshoppen eller booke den til dig og dine kolleger. Få mere information her. 

Få mere energi i dit netværk

Få ny energi i dit netværk og partnerskaber er et foredrag, som giver konkret inspiration, idéer og værktøjer til, hvordan der kan skabes ny energi i partnerskaber og netværk – både i den fysiske verden og via de sociale medier. En ny, anderledes og langt mere proaktiv energi vel at mærke som kan konverteres til langt bedre og stærkere relationer i nuværende netværk og partnerskaber, og som helt sikkert også vil tiltrække nye interessante relationer og ny forretning, hvis det gøres på den rigtig måde.

Den måde, som vi driver forretning på og arbejder sammen på, bliver i stigende omfang baseret på netværksrelationer – både i fysiske netværk men i høj også via sociale medier som eksempelvis LinkedIn og Twitter. Ved at forstå koblingen mellem de klassiske fysiske netværk og de nye sociale netværk, er det det muligt at øge synligheden i netværket og blive langt mere effektiv til at arbejde med relationerne i netværket. Formålet med dette er i sidste ende at øge tilliden i dit netværk til dig som professionel netværker og som ekspert på dit område.

Social selling

Den moderne beslutningstager tager nu ca. 60% af købsprocessen selv gennem brugen af blandt andet LinkedIn og Google. Dermed er kundernes købsproces anno 2016 under stor og hastig forandring. Social selling-foredraget har til formål at give viden og inspiration om begreberne social selling og content marketing.

Leif kommer blandt andet ind på:

– Kundernes købsproces er under stor forandring. Hvilken betydning har det for din forretning?

– Hvordan kan du bruge social selling og content marketing til at skille dig ud fra konkurrenterne?

– Hvordan kan din virksomhed bruge en LinkedIn Company Page og jeres personlige LinkedIn profiler som sendemast til at nå ud til nuværende og potentielle kunder?

Salgsboost

Leder I efter vækst og ønsker at hente nye kunder eller at øge forretningen hos eksisterende kunder? Er der helt nye forretningsområder, der skal sættes i søen og som kræver en ekstraordinær indsats? Er der mulighed for at hente yderligere omsætning og indtjening hjem ved at arbejde mere målrettet med krydssalg og mersalg?

Leif Carlsen hjælper med at booste energien i salgsarbejdet og derigennem skabe ny vækst. Det gør han blandt andet ved at skabe større motivation og arbejdsglæde i salgsorganisationen samtidig med, at han giver et løft til både produktivitet og effektivitet.

Leif står for salgstræning for såvel individer som teams og har mange store firmaer som bl.a. Mercedes-Benz Danmark, Rambøll Management og Intersport på CV’et.

Boost energien i hverdagen

Få inspiration og viden om hvordan I booster jeres energi og motivation i hverdagen – både på jobbet og privat. Kært barn har mange navne; Energibooster, motivator og foredragsholder Leif Carlsen leverer et indlevende og energifyldt foredrag om energi og motivation og om, hvordan I kan bruge det – ikke kun i forhold til jer selv, men også i forhold til kolleger og medarbejdere.

I får også en gratis energitilstandsrapport med hjem som inspiration til og strømpil for, hvor I kan finde ekstra energi i hverdagen.

TAG TESTEN – ENERGITILSTANDSRAPPORT

100 km manden

Oplev Leif Carlsens inspirerende historie. Den handler om en direktør, som havde travlt med alt andet end at passe på sig selv. Han har nemlig selv har været der, hvor det ikke var sjovt, og hvor der ingen energi var.

Hør hans inspirerende historie om hvordan har fik hanket op i sig selv, sin energi og sin performance – og endte med at løbe 100 km i træk!

Da Leif Carlsen i 2008 deltog i tv-programmet “Med Chris på vægten” med Chris MacDonald vejede han 125 kg. Rejsen mod en sundere livsstil var hård, relativ kort, men meget udbytterig for Leif. Undervejs i forløbet satte Leif sig endnu et mål – han ville løbe på 100 km i træk. Leif er eksemplet på, at ALT KAN LADE SIG GØRE – hvis man selv kan mobilisere den nødvendige vilje.

Workshops

Content workshop
Mødebooking workshop
Social selling strategi workshop
Profilopdaterings workshop (LinkedIn)
Social selling workshop

Alle workshops har en varighed på 3 timer – og kan bookes i forlængelse af hinanden eller separat.

"Det er altid en fornøjelse at have Leif Carlsen som oplægsholder. Han formår at engagere deltagerne og gøre indholdet konkret, desuden er han energisk, inspirerende og utrolig faglig kompetent. "
Stephanie Abi Khalil
Marketingkonsulent, Væksthus Sjælland
"Meget rørende indlæg, med referencer til dagligdagen som jeg i hvert fald let kunne genkende fra mig selv. Meget inspirerende."
Chef i fynsk IT virksomhed

Andre foredragsholdere

Jesper Buch

Jesper Buch

Iværksætterikonet - "Fra kælder til milliard"

Læs mere
Peter Michael Oxholm Zigler

Peter Michael Oxholm Zigler

Innovation og digitalisering

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!