Følg One Decision her:

Margrethe Dal Lehrmann

Margrethe Dal Lehrmann er investor og direktør hos LoveMondays, der investerer i scale up virksomheder indenfor især digitale markedspladser, e-commerce, software as a service, retail og livsstil. Sammen med resten af teamet hjælper Margrethe med at identificere, opkøbe og mest af alt hjælpe iværksætterne, deres teams og deres koncepter til at vokse – både menneskeligt, ledelsesmæssigt og forretningsmæssigt.

LoveMondays & Lehrmann Family har aktive investeringer i 18 virksomheder bl.a. Normal, Luksusbaby, DM Greenkeeping, Estaldo, Vuffeli, Softpay, A-view, Trophy Games og Plecto mv.

Margrethe Dal Lehrmann en af landets stærkeste profiler inden for ledelse og motivation. Med i bagagen har Margrethe Dal Lehrmann 12 års erfaring som indkøbsdirektør for Magasin. Her spillede hun en nøglerolle i Magasins store turn-around og markante vækstrejse til en omsætning på 2,8 milliarder kroner på tværs af syv stormagasiner og online. Margrethe har også tidligere arbejdet som Forlagsdirektør i mediebranchen og som Client Director i reklamebranchen på tværs af branche.

Oplev et foredrag med Margrethe Dal Lehrmann, der med sin lange ledererfaring inspirerer til at skabe vinderkulturer - med gode bundlinjer!

Søger du andre inspirerende lederprofiler?

 

Forespørg på Margrethe Dal Lehrmann

Foredrag du kan booke

Fra Start-up til Scale-up – Sådan sætter du holdet og skaber god bundlinje

Som iværksætter møder du en lang række udfordringer, som du skal finde løsninger på, og ofte har man for mange hatte på på samme tid. Hvordan finder du de rette kompetencer til dit team, undgår dyre fejlansættelser, og hvordan vokser du med opgaven som leder?

Margrethe Dal Lehrmann rådgiver en lang række virksomheder i processen fra start-up til scale-up. Det handler bl.a. om at finde de rette personer med X factor, skabe en vinderkultur med holdånd, give anerkendelse, turde uddelegere opgaver og udstikke en klar retning, som skal sikre en god bundlinje.

I sit foredrag fortæller hun om hendes egne erfaringer som direktør, investor og professionelt bestyrelsesmedlem og kommer med konkrete råd til, hvordan man opnår succes på iværksætterrejsen – med fokus på mennesker & know your numbers!

Se video, hvor Margrethe Dal Lehrmann fortæller om sit foredrag

Margrethe har en fantastisk udstråling og fanger sit publikum fra første sekund. Hun har en imponerende evne til at se og motivere mennesker og få folk til at reflektere over deres arbejdsliv – hvad enten man er ejerleder eller medarbejder.

Foredraget er oplagt til alle iværksættermiljøer, erhvervsnetværk, konferencer mv.

 

Winning Teams – Sådan skaber du en vinderkultur – med en god bundlinje

Margrethe Dal Lehrmann brænder for, at teams skal elske mandag morgen. Hun inspirerer til, hvordan man sætter det rigtige team og skaber en high performancekultur baseret på en kombination af ledelse, kultur, strategi & medarbejderudvikling.

Med baggrund i mange års ledelseserfaring, senest 12 år som indkøbsdirektør i Magasin, der omsætter for over 2,8 milliarder
kr. og som i dag er en af Europas førende department stores, deler Margrethe gavmildt ud af sine læringer og perspektiver på ledelse.

Margrethe har en Top Executive-grad fra INSEAD i Frankrig inden for Leadership, Strategy & Innovation og en Mastergrad i marketing fra Westminster University i London. Udover arbejdet som direktør, investor og bestyrelsesmedlem er Margrethe en efterspurgt foredragsholder i Ledelse, Kultur & Strategi, og hun sidder i flere investorpaneler, samt juryer i livsstilsbranchen. Hun er aktiv
deltager i netværksgrupper som VL64 og MEMA.

Margrethe blev i 2020 nomineret til ”Alt for Damernes Søsterpris”, som satte fokus på kvinder, der hjælper hinanden med at udleve deres iværksætterdrømme.

Hun er en fantastisk oplægsholder, som med eminent god og smittende energi, scene-tække og nærvær inspirerer sit publikum til at turde sætte baren højt – med fokus på både at øge bundlinjen og medarbejdernes trivsel og ambitioner. Med sit altid gode smittede humør får Margrethe inspirerer sit publikum til at turde gå forrest og skabe den fedeste arbejdsplads.

Oplagt til lederkonferencer, corporate events, temadage, erhvervsnetværk mv.

 

Andre foredragsholdere

Lars Matjeka

Lars Matjeka

Skab positiv forandring i arbejdslivet

Læs mere
Christian Arnstedt

Christian Arnstedt

Iværksætter og entreprenør kendt fra Løvens Hule

Læs mere
Lars Jørgensen

Lars Jørgensen

Ledelse, motivation og talentudvikling

Læs mere
Mia Wagner

Mia Wagner

Medstifter af Nordic Female Founders, investor, tidl. løvinde

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!