Følg One Decision her:

Margrethe Dal Lehrmann

Margrethe Dal Lehrmann er investor og direktør hos Lehrmann Ventures og en af dem ”behind the scene” i det populære TV-program Løvens Hule. I Lehrmann Venture investeres i scale up virksomheder inden for især digitale markedspladser, e-commerce, software as a service, retail og livsstil. Sammen  med resten af teamet hjælper Margrethe med at identificere, opkøbe og mest alt hjælpe iværksætterne, deres teams og deres koncepter til at vokse – både menneskeligt, ledelsesmæssigt og forretningsmæssigt. Lehrmann Ventures varetager også Jan Dal Lehrmanns investeringer i TV-programmet Løvens Hule.

Lehrmann Ventures og moderselskabet Lehrmann Family har aktive investeringer i mere end 20 virksomheder, bl.a. Normal, Luksusbaby, Mr. Beef, DecoFarver, Mybanker, Softpay, A-view, Trophy Games og Plecto.

Med i bagagen har Margrethe Dal Lehrmann 12 års erfaring som indkøbsdirektør for Magasin, hvor hun har spillet en nøglerolle i Magasins store turn-around og markante vækstrejse til en omsætning på 2,8 milliarder kroner på tværs af syv stormagasiner og online. Margrethe har også tidligere arbejdet som Forlagsdirektør i mediebranchen og som Client Director i reklamebranchen på tværs af brancher.

 

Forespørg på Margrethe Dal Lehrmann

Foredrag du kan booke

Margrethe Dal Lehrmann brænder for, at teams skal elske mandag morgen. Hun inspirerer til, hvordan man sætter det rigtige team og skabe en high performancekultur baseret på en kombination af ledelse, kultur, strategi & medarbejderudvikling. Margrethe har mange års ledelseserfaring, senest 12 år som indkøbsdirektør i Magasin, der omsætter for over 2,8 milliarder kr. og som i dag er en af Europas førende department stores.

Margrethe er en fantastisk oplægsholder, som med eminent god og smittende energi, scene-tække og nærvær inspirerer sit publikum, til med konkrete tips, at turde sætte baren højt – med fokus på både at øge bundlinjen og medarbejderne trivsel og ambitioner.

Margrethe har en Top Executive-grad fra INSEAD i Frankrig inden for Leadership, Strategy & Innovation og en Mastergrad i marketing fra Westminster University i London. Udover arbejdet som investor og bestyrelsesmedlem er Margrethe en efterspurgt foredragsholder i Ledelse, Kultur & Strategi, og hun sidder i flere investorpaneler, samt  juryer i livsstilsbranchen. Hun er aktiv deltager i netværksgrupper som VL64 eller MEMA. Margrethe blev i 2020 nomineret til ”Alt for Damernes Søsterpris”, som satte fokus på kvinder, der hjælper hinanden med at udleve deres iværksætterdrømme.

Med Margrethe Dal Lehrmann kommer der fart over feltet. Med en årelang ledererfaring fra øverste hylde, inspirerer hun sit publikum til at ville mere med sit TEAM. Hvordan løfter man teamet? Hvordan sætter man det bedste team, og får dem til at spille hinanden gode, så de skaber de bedste resultater? Med sit altid gode smittede humør får Margrethe inspireret sit publikum til at turde gå forrest og skabe den fedeste arbejdsplads.

Andre foredragsholdere

Lars Matjeka

Lars Matjeka

Skab positiv forandring i arbejdslivet

Læs mere
Christian Arnstedt

Christian Arnstedt

Iværksætter og entreprenør kendt fra Løvens Hule

Læs mere
Lars Jørgensen

Lars Jørgensen

Ledelse, motivation og talentudvikling

Læs mere
Mia Wagner

Mia Wagner

Direktør, investor og løvinde i Løvens Hule

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!