Følg One Decision her:

Mark O. Madsen

Mark O. Madsen er Danmarkshistoriens mest vindende bryder. Han er den første dansker til at kvalificere sig til 3 olympiske lege i disciplinen brydning. Han er OL-medaljevinder, femdobbelt VM-medaljevinder, tredobbelt EM-medaljevinder og opnåede en rangering som nummer 1 i verden.

I 2018 skiftede han fra brydning til kampsporten Mixed Martial Arts (MMA) med en brændende ambition om at kæmpe i verdens største og mest prestigefyldte kampsports promotion UFC.

Mark startede fuldstændigt fra bunden i en helt ny sportsgren. Han skulle lære nye sportsgrene som boksning, Muay Thai, jiu-jitsu og lære at navigere i et nyt univers, formet af Las Vegas' vilde showbizz og glamour.

På under to år fightede han sig hele vejen til USA og de indbringende kampe i Ultimate Fighting Championship (UFC), indtil han i starten af 2024 valgte han at indstille karrieren .

Nu har du chancen for at opleve et foredrag med Mark O. Madsen!
Det er en imponerende fortælling om en eliteatlets kamp mod det uopnåelige, om determination, viljestyrke og usigeligt hårdt arbejde.

Det er især oplagt for erhvervsnetværk, iværksætterfora og virksomheder at booke et foredrag med Mark O. Madsen.
Foredraget er for dig, der ønsker et ordentligt skud motivation, viljestyrke og ”can do” attitude!

 

Forespørg på Mark O. Madsen

Foredrag du kan booke

KAMPEN OM DET UOPNÅELIGE

Mark O. Madsen har brugt 25 år af sit liv i elitesport. Han startede i ungdomsårene på Falster, og har siden rejst verden rundt som atlet.

Efter en imponerende karriere valgte han som 34-årig at indstille sin karriere som bryder. Han var blevet nysgerrig på kampsporten Mixed Martial Arts (MMA) og havde stadig masser af sult efter at dyrke sport på højeste niveau.

Alle omkring ham sagde, at det ikke kunne lade sig gøre at skifte spor, at starte helt forfra, at han var for gammel osv.
Kort sagt – det var uopnåeligt!

Trods den store modstand kastede Mark O. Madsen sig ud i et helt nyt liv som sportsiværksætter.
Han sammenligner det med at gå fra gokart til Formel 1. Alt skulle læres fra bunden. En ny branche, en anden kultur og ikke mindst et helt andet game uden de formelle regler, som han kendte fra brydning.
I MMA foregår kampen i et ottekantet bur, og der er langt flere gråzoner.

Vendepunktet blev et MMA stævne, som Mark selv arrangerede på Falster. På 30 sekunder vandt Mark over sin modstander og publikum og medier gik amok. Derefter kæmpede Mark sig hele vejen til USA og verdens største MMA organisation: Ultimate Fighting Championship (UFC).

Få hele historien om at slå igennem verdenstoppen på rekordtid i en ny sportsgren på bagkant af en allerede succesfuld sportskarriere. Det er topinspirerende at lytte til Mark fortælle om sine bedrifter, op- og nedture undervejs, og det mindset, han lever efter. Mark har et vinderinstinkt, som kun de færreste kan forestille sig.

Glæd dig til et foredrag med Mark O. Madsen i absolut særklasse!

POWER - POWER - ENERGI og en fed historie!

Wauw sikke en historie og vanvittig stemning.

Wow hvor en performance. Høj og smittende energi, ydmyg tilgang og super inspirerende og charmerede. Mega fedt

Selvom Mark tydeligvis var ny som fortæller og noget nervøs, så overvinder han lokalet med sin fantastiske personlighed og vanvittige bedrifter. Sikke en energi i lokalet.

Enormt underholdende🔥🔥

Super fed intro og vild energi

Super, han burde have haft 2 timer. Nok den eneste gang han har gået tiden ud i UFC regi

Energi, ærlighed og dyb fokus

- Deltagere på iværksætterkonferencen Seedster, marts 2024

Andre foredragsholdere

Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere
Tony Evald Clausen

Tony Evald Clausen

MenneskeKenderen, ekspert i adfærdspsykologi

Læs mere
Christina Nørby Ibsen

Christina Nørby Ibsen

Skuespiller og sygeplejerske

Læs mere
Søren Therkelsen

Søren Therkelsen

Teknologiens muligheder

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!