Følg One Decision her:

Mathilde Mackowski

Mathilde Mackowski er co-founder af Sinful, Nordeuropas største e-commerce forretning indenfor sexlegetøj. Gennem benhårdt arbejde og drevet af kreativitet, eventyrlyst og ambitioner har Mathilde formået at realisere det, der startede som en krøllet og kantet iværksætteridé udsprunget af personlig nysgerrighed og undren.

Hun var kun 23 år, da hun stiftede Sinful med sin makker i 2008. I dag tæller virksomheden 200 ansatte og har modtaget flere E-handelspriser, Retailer of the year 2021 og 8 gazellepriser i streg. I dag står hun også bag Ohhcean, som er verdens første sexlegetøjbrand lavet af plastik fra verdenshavene.

Mathilde er visionær, direkte og kæmpe fortaler for, at vi alle lader facaden falde og dropper “the corporate bullshit”. I Mathildes optik skal vi skabe plads til mere leg på arbejdspladsen. Vi skal tage de sjove opgaver først og lade legen være drivkraften i vores arbejdsliv. For når vi laver det, vi er bedst til, og har selvindsigt til at se det, så skabes magien.

Oplev en spændende Q&A session med Mathilde Mackowski, hvor det er publikum, der bestemmer, hvad hun skal svare på. Mathilde bryder grænser, inviterer til dialog og elsker at italesætte emner, der for mange mennesker kan være lidt svære at tage fat på.

Find andre inspirerende foredragsholdere

 

Forespørg på Mathilde Mackowski

Foredrag du kan booke

Mathilde Mackowski kan bookes til en Q&A session, hvor publikum kan spørge om lige det, de har lyst til. Hun kommer gerne ind på emner som drivkraft og vilje, udfordringer ved at være iværksætter og at turde gå forrest for at få folk til at tale om sex. Men publikum bestemmer – og Mathilde lover ærlige og kontante svar – med både seriøsitet og glimt i øjet.

Andre foredragsholdere

Mark O. Madsen

Mark O. Madsen

Fra OL bryder til MMA fighter

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere
Tony Evald Clausen

Tony Evald Clausen

MenneskeKenderen, ekspert i adfærdspsykologi

Læs mere
Christina Nørby Ibsen

Christina Nørby Ibsen

Skuespiller og sygeplejerske

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!