Følg One Decision her:

Mia Wagner

Mia Wagner, medstifter af Nordic Female Founders, investor og tidligere løvinde i Løvens Hule.

Mia har mange år bag sig som henholdsvis advokat, konfliktmægler, leder og direktør. Poster som giver stor menneskelig indsigt og forståelse, og som har gjort, at hun formår at tale på en måde, som henvender sig til alle.

Oplev et inspirerende foredrag med Mia Wagner, der med stort nærvær deler ud af egne erfaringer og inspirerer til at være bevidst om egne livsværdier og prioriteringer.

Se flere inspirerende foredragsholdere inden for forskellige emner her.

 

Forespørg på Mia Wagner

Foredrag du kan booke

EN LØVINDE SKIFTER RETNING

Et inspirerende foredrag bag facaden af den erfarne erhvervskvinde og Løvinde Mia Wagner. Hør om op- og nedture og hvad en kvindelig løve er gjort af. Mia fortæller med nærvær og engagement om at begå fejl, blive ramt af stress, finde én kurs og så skifte retning og springe ud som iværksætter – med den overbevisning, at man ikke skal lade andres forventninger definere ens liv.

Bliv inspireret til at finde egen succes og modet til at indrette livet efter den.

Mia deler både personlige og professionelle erfaringer fra et arbejdsliv som advokat, konfliktmægler, bestyrelsesformand, direktør, iværksætter og Løvinde.

 

LIGE MULIGHEDER FOR LIGE KOMPETENCER

Danmark er faldet endnu et trin ned på World Economic Forums opgørelse over lande med ligestilling.

Vi er nu nummer 14 på listen og foran os står lande som Rwanda og Spanien, men Island har førstepladsen. De seneste mange år har der ikke været nogen påviselig fremgang i andelen af kvinder, som stifter egen virksomhed. Flere kvinder end mænd oplever det særlig svært at være iværksætter og optællinger viser, at kun 1% af de midler danskerne investerer i iværksætteri, går til selskaber med kvindelige stiftere.

Ligestilling handler ikke om en kamp mellem kvinder og mænd, det handler om at skabe et konkurrencedygtigt land, hvor både vores døtre og sønner har lige muligheder.

Kom med når Mia Wagner tager temperaturen på ligestillingen i dansk erhvervsliv og deltag i debatten.

Søger du mere inspiration til det helt rette foredrag? Se flere spændende foredragsholdere her.

Mød flere løver..
Mia Wagner er ikke den eneste løve, der holder foredrag. Det gør blandt andre Anne Stampe Olesen, Christian Arnstedt, Jesper Buch og Jacob Risgaard også. Vi kan formidle foredrag med stort set alle, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Kontakt os her.

Stort tak for et inspirerende og dialogorienteret indlæg som gav stof til reflektion - bl.a. om attitude, indstilling, egenrolle for at få startups til at lykkes. Vi var virkelig i godt selskab.Jan Lindegaard Christensen, VentureCity Horsens
Mia Wagner leverede et personligt og indlevende foredrag om sin opvækst med en konservativ opdragelse og sin karrierer, som var styret af en masterplan, lige indtil det en dag gik så galt, at hun ikke engang kunne klokken. Et foredrag med stof til eftertanke og ikke mindst fyldt gode råd om både livet og karrierer.


Lise Korsgaard, Bizz Up
Mia leverede et rigtig spændende indlæg med lige dele gode råd til at drive virksomhed og vigtigheden af at lave ting, man elsker.

Hun formåede at fastholde en intim stemning, hvor alle kunne mærke hun virkelig var til stede, og man kunne mærke, det betød noget for hende, at man tog noget med hjem fra foredraget.


Jakob Neua Nørgaard, Techhub Nord
Vi havde et godt foredrag med Mia Wagner. Hun er et virkelig sympatisk menneske med den helt rigtige indgangsvinkel til det hele.

Folk var tryllebundet, og vi har fået virkelig mange fine tilbagemeldinger. Fuld tilfredshed herfra.

Charlotte Truelsen,
Erhvervssammenslutningen
Mia Wagner leverede et flot, personligt og vedkommende foredrag, som var tilrettet målgruppen til DANDY Business Parks Innovationsfestival. Årets tema ’Innovation i øjenhøjde for bæredygtig vækst’ talte perfekt sammen med Mia Wagners tilgang til innovation og iværksætteri. Det var et nærværende og ærligt oplæg, som gav anledning til både debat og eftertænksomhed.
Kirsten Krogsgaard Juhl,
Bagger-Sørensen Invest A/S
--
--

Andre foredragsholdere

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidt

En tidligere statsministers liv i dansk politik

Læs mere
Peter Michael Oxholm Zigler

Peter Michael Oxholm Zigler

Innovation og digitalisering

Læs mere
Jesper Vollmer

Jesper Vollmer

Fra Kongehus til iværksætterliv

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!