Følg One Decision her:

Mia Wagner

Mia Wagner er medstifter af Nordic Female Founders, investor og tidligere løvinde i Løvens Hule. Hun har desuden mange år bag sig som henholdsvis advokat, konfliktmægler, leder og direktør.

Det er ikke p.t. muligt at booke et foredrag med Mia Wagner. Hvis der i fremtiden bliver mulighed for at komme til foredrag med Mia Wagner, kan du skrive dig på venteliste ved at sende os en mail.

Mød flere løver..
Ønsker du at booke et foredrag med en "løve"? Hos One Decision er vi stolte af at præsentere Louise Herping Ellegaard, Christian Arnstedt, Jesper Buch, Tahir Siddique, Morten Larsen og Jacob Risgaard. Vi kan formidle foredrag med stort set alle, så det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Se flere inspirerende foredragsholdere indenfor forskellige emner her.

 

Forespørg på Mia Wagner

Foredrag du kan booke

Stort tak for et inspirerende og dialogorienteret indlæg som gav stof til reflektion - bl.a. om attitude, indstilling, egenrolle for at få startups til at lykkes. Vi var virkelig i godt selskab.Jan Lindegaard Christensen,
VentureCity Horsens
Mia Wagner leverede et personligt og indlevende foredrag om sin opvækst med en konservativ opdragelse og sin karrierer, som var styret af en masterplan, lige indtil det en dag gik så galt, at hun ikke engang kunne klokken. Et foredrag med stof til eftertanke og ikke mindst fyldt gode råd om både livet og karrierer.


Lise Korsgaard,
Bizz Up
Mia leverede et rigtig spændende indlæg med lige dele gode råd til at drive virksomhed og vigtigheden af at lave ting, man elsker.

Hun formåede at fastholde en intim stemning, hvor alle kunne mærke hun virkelig var til stede, og man kunne mærke, det betød noget for hende, at man tog noget med hjem fra foredraget.


Jakob Neua Nørgaard,
Techhub Nord


Vi havde et godt foredrag med Mia Wagner. Hun er et virkelig sympatisk menneske med den helt rigtige indgangsvinkel til det hele.
Folk var tryllebundet, og vi har fået virkelig mange fine tilbagemeldinger. Fuld tilfredshed herfra.

Charlotte Truelsen,
Erhvervssammenslutningen


Mia Wagner leverede et flot, personligt og vedkommende foredrag, som var tilrettet målgruppen til DANDY Business Parks Innovationsfestival. Årets tema ’Innovation i øjenhøjde for bæredygtig vækst’ talte perfekt sammen med Mia Wagners tilgang til innovation og iværksætteri. Det var et nærværende og ærligt oplæg, som gav anledning til både debat og eftertænksomhed.

Kirsten Krogsgaard Juhl,
Bagger-Sørensen Invest A/S


Mia Wagner er yderst professionel og meget nærværende. Vi var meget tilfredse med arrangementet.

Kirstine Arbjørn Nielsen,
Visitnordvestkysten


Mia leverede en spændende og rørende fortælling om sig selv i relation til dagens tema.
Hun var 100% tilstede og inddrog deltagerne i en livlig og dynamisk dialog, der gav oplægget et pift af stjernestøv.
Mia er en fantastisk karismatisk person, der møder alle, der hvor de er.
Virkelig overvældende og det gav så meget næring til konferencen.

Sophie Torp,
Projektleder, Region Midtjylland

Andre foredragsholdere

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Jesper Vollmer

Jesper Vollmer

Fra Kongehus til iværksætterliv

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!