Følg One Decision her:

Mia Wagner

Mia Wagner er direktør for Freeway-koncernen, som ejes og drives af familien Wagner. Koncernen blev etableret i 1998 og har siden drevet mange forskellige projekter, primært indenfor internet- og mediebranchen.

I dag består Freeway af mere end 25 selskaber heriblandt Plusbog.dk, Room Service og Dating.dk. Mia har desuden været eneste kvindelige investor i DR-programmet ”Løvens Hule” siden sæson 4.

Mia har mange år bag sig som henholdsvis advokat, konfliktmægler, leder og direktør. Poster som giver stor menneskelig indsigt og forståelse, og som har gjort, at hun formår at tale på en måde, som henvender sig til alle.

Oplev en åben, varm og levende fortæller, der deler ud af egne erfaringer og inspirerer til at være bevidst om egne livsværdier og prioriteringer.

Se flere inspirerende foredragsholdere indenfor forskellige emner her.

Forespørg på Mia Wagner

Foredrag du kan booke

Når en løvinde skifter retning

Mia Wagner fortæller, hvordan hun som målrettet, struktureret og dedikeret karrierekvinde gik benhårdt efter sine mål og levede livet efter den masterplan, hun havde lagt. Den holdt bare ikke helt, og masterplanen blev skiftet ud med en ny livsstrategi: ”Life is what happens to you when you are busy making other plans”.

Seneste eksempel på, at alt ikke kan planlægges, og at livet nogle gange viser vejen, er hendes medvirken i DR’s populære iværksætterprogram “Løvens Hule”. En spændende mulighed som hun ikke kunne lade gå fra sig.

Hør hvad der sker, efter kameraerne er slukket i Løvens Hule, og hvordan processen er, når håbefulde iværksættere har pitchet deres idé ind til panelet. Due diligence, budgetter og den vigtige forventningsafstemning ikke mindst.

Mia kommer desuden omkring det at tage ordentlige livsværdier med på arbejdspladsen og fortæller, hvordan kulturkløfter elimineres. Hun giver også gerne sit bud på, hvordan du som leder og kollega kan være med til at skabe et trygt og motiverende arbejdsmiljø og meget mere.

Ønsker I en vinkling af foredraget indenfor fx lederudvikling, begrænsning af interne mails og lignende, så har Mia også god erfaring her og kan blandt andet fortælle om, hvordan hun anvender Scrum og Kanban. Scrum og Kanban er agile metoder skabt i starten af 1990’erne, som bidrager til effektiv projektledelse.

Søger du mere inspiration til det helt rette foredrag? Se flere spændende foredragsholdere her.

Mød flere løver..
Mia Wagner er ikke den eneste løve, der holder foredrag. Det gør blandt andre Jesper Buch og Jacob Risgaard også. Vi kan formidle foredrag med stort set alle, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Kontakt os her.

Stort tak for et inspirerende og dialogorienteret indlæg som gav stof til reflektion - bl.a. om attitude, indstilling, egenrolle for at få startups til at lykkes. Vi var virkelig i godt selskab.
Jan Lindegaard Christensen, VentureCity Horsens
Mia Wagner leverede et personligt og indlevende foredrag om sin opvækst med en konservativ opdragelse og sin karrierer, som var styret af en masterplan, lige indtil det en dag gik så galt, at hun ikke engang kunne klokken. Et foredrag med stof til eftertanke og ikke mindst fyldt gode råd om både livet og karrierer.
Lise Korsgaard, Bizz Up
Mia leverede et rigtig spændende indlæg med lige dele gode råd til at drive virksomhed og vigtigheden af at lave ting, man elsker.

Hun formåede at fastholde en intim stemning, hvor alle kunne mærke hun virkelig var til stede, og man kunne mærke, det betød noget for hende, at man tog noget med hjem fra foredraget.

Jakob Neua Nørgaard, Techhub Nord
Vi havde et godt foredrag med Mia Wagner. Hun er et virkelig sympatisk menneske med den helt rigtige indgangsvinkel til det hele.

Folk var tryllebundet, og vi har fået virkelig mange fine tilbagemeldinger. Fuld tilfredshed herfra.

Charlotte Truelsen,
Erhvervssammenslutningen

Andre foredragsholdere

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidt

En tidligere statsministers liv i dansk politik

Læs mere
Peter Michael Oxholm Zigler

Peter Michael Oxholm Zigler

Innovation og digitalisering

Læs mere
Jesper Vollmer

Jesper Vollmer

Fra kongehus til iværksætterliv

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!