Følg One Decision her:

Mike Radoor

Mike Radoor er en af grundlæggerne af den internationale succes Miinto, som han var med til at starte i 7 lande.

Han stammer oprindeligt fra Odense, hvor han i 2009 var med til at grundlægge modeportalen Miinto, som i 2016 havde nået en omsætning på mere end 300 millioner kroner.

Samme år solgte Mike sine sidste aktier i virksomheden, og han har siden været med til at starte flere nye virksomheder, heriblandt andet Ocast, som i april 2017 fik en seed-investering på to millioner kroner af venture-firmaet Wellstreet.

I 2019 satte han toobusytobefit.com i søen. Et projekt der indenfor de første 6 mdr. omsatte for millionbeløb.

Mike har med succes solgt 2 af sine 3 virksomheder, før han blev 30 år, og han har vundet flere entreprenørpriser for hans progressive mindset.

Som foredragsholder er han autentisk, energisk og hudløs ærlig.

Se flere inspirerende foredragsholdere indenfor forskellige emner her.

Forespørg på Mike Radoor

Foredrag du kan booke

“Hemmeligheden bag et succesfuldt mindset”

Har du nogensinde spurgt dig selv, om du de sidste 6 måneder har ydet 100% af alt, du havde i dig og med et ærligt svar kommet frem til en konklusion?

Hvad nu hvis du fik en pistol sat for panden, og du blev bedt om at give 100% af alt, du havde i dig. Ville du så komme frem til samme konklusion?

Hvad er hemmeligheden bag de enormt succesfulde mennesker?
Hvad gør de som vi “andre levende” ikke gør?
Gør de overhovedet noget specielt?
Hvad er det første, de gør om morgenen, og det sidste, de gør om aftenen?
Arbejder de hårdt, eller er de bare smartere overmennesker?

I dette foredrag åbner Mike Radoor op for alle de kneb, tricks, hemmeligheder og konkrete værktøjer, der klæder dig på til et bedre og mere effektivt jeg.

Mike udfordrer publikum ved at vende og dreje, hvordan vi ser på tingene. Findes der andre veje end den, du allerede går, og endnu vigtigere: Hvorfor er du ikke er gået den vej endnu?

Forvent et energifyldt foredrag som sender dig hjem fyldt med konkrete og lavpraktiske redskaber til at blive en bedre version af dig.

Foredraget er oplagt til blandt andet ledere og sælgere – og alle andre som gerne vil inspireres til nye måder at gå til livet, livet og karrieren på.


“All in” – Bagsiden af medaljen

Iværksætterhistorier er ofte fyldt med vækstkurver, dyre biler og glamour. Mike Radoor til gengæld deler sin upolerede historie og den transparente sandhed om den rejse, han viede sit liv til i 20’erne, da han tilbragte årevis på farten med verdenssuccesen Miinto.

Det er en inspirerende fortælling, som motiverer til at gå efter sine mål og samtidig huske egne begrænsninger. Det er let at glemme sig selv, når man er målrettet og dedikeret. I sidste ende er der dog en regning, som skal betales. For Mike betød det, at stress og angst tog plads i hans liv, indtil han slog bremserne i og heldigvis kom godt ud på den anden side.

Bliv inspirereret af Mikes stærke drive og lærdomme fra hårde tider med utallige flyrejser, og hvor “hjem” var hoteller. Hør hvilken pris det havde, og hvad han lærte, imens han formåede at levere toppræstationer på trods af alarmerende stressende miljøer.

Man skal gå efter sine drømme og sigte højt, men man skal også nyde rejsen. Det fandt Mike ud af, da det gik op for ham, at han ikke var blevet mere lykkelig, da han havde økonomisk frihed til at købe blandt andet den bil og lejlighed, han havde drømt om. Netop der gik det nemlig op for ham, at det materielle kun var goder, og at følelsen af ægte lykke for ham fandtes et helt andet sted.

Mike har en evne til at få ting at ske, hvilket udover Miinto har udmyntet sig i fitness app’en Playbookapp i USA og Ocast samt schoolparrot.com i Sverige. I dette foredrag kommer du helt tæt på en inspirerende og stærk iværksættersucces, som siden starten har været ALL IN.

Tag ansvar og nå dine mål

Er du bevidst om, at det du gør på ét punkt i dit liv, afspejler sig i resten af dit liv?

Dine handlinger i livet vil altid vise, hvor meget ansvar og kontrol du har taget over dit liv. Dette foredrag handler om selvaccept, som vejen til at nå dine mål, og om din indre dialog. Ikke hvad den siger, men hvad den lyver og bedrager dig med.

Ikke sjældent lyver vi for os selv og lægger ansvaret fra os ved at skyde skylden på alt andet end os selv. Har du fx prøvet at se dig selv i spejlet og sige: ”Jeg er okay med det, jeg ser”, men inderst inde tænker du noget helt andet?

Kraften ligger i at være ærlig og sige: ”Jeg er 100% mig, og jeg har modet til at arbejde med personlige mål, som får mig tættere på selvaccepten.”

I foredraget tager Mike Radoor udgangspunkt i, hvordan en daglig checkliste driver dig fremad i jagten mod selvaccept.

Det handler ikke om, hvordan du ser ud, hvad andre synes om dig eller hvor stor en bankkonto, du har. Det handler om, at være ærlig overfor dig selv og turde handle. Dét er vejen mod selvaccept.

I princippet kan én dag afgøre resten af året. Når du tør tage fat og arbejde med checklisten, så kan du, når dagen er slut, sige: ”Jeg gav alt, jeg havde i mig.”

Mike har en utrolig karisma og ærlighed når han fortæller om sin rejse igennem livet. Han fastholder publikums opmærksomhed med hans udstråling og refleksioner omkring livets prøvelser og de svære valg vi nogen gange står over for – det er svært ikke at fordybe sig i hans ord.

Oplægget var fyldt med refleksion, latter og gode råd til publikum og man kan ikke andet end at have respekt for ham.

Stephanie Abi Khalil, Marketingkonsulent
Erhvervshus Sjælland

Andre foredragsholdere

Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidt

En tidligere statsministers liv i dansk politik

Læs mere
Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Mia Wagner

Mia Wagner

Direktør og løvinde i Løvens Hule

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!