Følg One Decision her:

Mike Radoor

Mike Radoor er en af grundlæggerne af den internationale succes Miinto, som han var med til at starte i 7 lande.

Han stammer oprindeligt fra Odense, hvor han i 2009 var med til at grundlægge modeportalen Miinto, som i 2016 havde nået en omsætning på mere end 300 millioner kroner.

Samme år solgte Mike sine sidste aktier i virksomheden, og han har siden været med til at starte flere nye virksomheder, heriblandt andet Ocast, som i april 2017 fik en seed-investering på to millioner kroner af venture-firmaet Wellstreet.

Mike har med succes solgt 2 af sine 3 virksomheder, før han blev 30 år, og han har vundet flere entreprenørpriser for hans progressive mindset.

Som foredragsholder er han autentisk, energisk og hudløs ærlig.

Se flere inspirerende foredragsholdere indenfor forskellige emner her.

Hør mere om Mike Radoor

Vi svarer altid hurtigt!

Foredrag du kan booke

 “All in” – Bagsiden af medaljen

Iværksætterhistorier er ofte fyldt med vækstkurver, dyre biler og glamour. Mike Radoor til gengæld deler sin upolerede historie og den transparente sandhed om den rejse, han viede sit liv til i 20’erne, da han tilbragte årevis på farten med verdenssuccesen Miinto.

Det er en inspirerende fortælling, som motiverer til at gå efter sine mål og samtidig huske egne begrænsninger. Det er let at glemme sig selv, når man er målrettet og dedikeret, men i sidste ende er der en regning, der skal betales. For Mike betød det, at stress og angst tog plads i hans liv, indtil han slog bremserne i og heldigvis kom godt ud på den anden side.

Bliv inspirereret af Mikes stærke drive og lærdomme fra hårde tider med utallige flyrejser, og hvor “hjem” var hoteller. Hør hvilken pris det havde, og hvad han lærte, imens han formåede at levere toppræstationer på trods af alarmerende stressende miljøer.

Man skal gå efter sine drømme og sigte højt, men man skal også nyde rejsen. Det fandt Mike ud af, da det gik op for ham, at han ikke var blevet mere lykkelig, da han havde økonomisk frihed til at købe blandt andet den bil og lejlighed, han havde drømt om. Netop der gik det nemlig op for ham, at det materielle kun var goder, og at følelsen af ægte lykke for ham fandtes et helt andet sted.

Mike har en evne til at få ting at ske, hvilket udover Miinto har udmyntet sig i fitness app’en Playbookapp i USA og Ocast samt schoolparrot.com i Sverige. I dette foredrag kommer du helt tæt på en inspirerende og stærk iværksættersucces, som siden starten har været ALL IN.

Mike har en utrolig karisma og ærlighed når han fortæller om sin rejse igennem livet. Han fastholder publikums opmærksomhed med hans udstråling og refleksioner omkring livets prøvelser og de svære valg vi nogen gange står over for – det er svært ikke at fordybe sig i hans ord.

Oplægget var fyldt med refleksion, latter og gode råd til publikum og man kan ikke andet end at have respekt for ham.

Stephanie Abi Khalil, Marketingkonsulent
Erhvervshus Sjælland

Andre foredragsholdere

Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidt

En tidligere statsministers liv i dansk politik

Læs mere
Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Mia Wagner

Mia Wagner

Direktør og løvinde i Løvens Hule

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!