Følg One Decision her:

Mikkel Beha

Mikkel Behas liv og arbejde har bragt ham rundt i alle lag af såvel ind- og udland og givet ham evnen til at komme ind på livet og tale godt med alle mennesker. Med en opvækst på Nordkaperen var fundamentet lagt til et liv, hvor han som skipper har sejlet store dele af verden tynd med kone og børn.

Han har bevæget sig rundt i alle hjørner af dansk TV. Fra Kanal 2’s start i midten af 80’erne til børne og ungdomvært på DR B&U. Han har været producer på prisbelønnede dokumentarprogrammer, værtsvikar på Robinson, redaktionschef, og TV2- redaktør på de helt store underholdningsshows. Han har endvidere været serieproducer for Discovery Channel International og vært på både Go´Aften Danmark og Go’ Morgen Danmark.

Mikkels arbejde har bragt ham fra Tahiti til Bangladesh, fra USA til Rusland og i det meste af Europa. Han er en levende fortæller og populær foredragsholder, der kan give sine tilhørere et sus fra enten den store vide verden, eller den danske TV-verden.

Forespørg på Mikkel Beha

Foredrag du kan booke

Mere om eventyr – Se foredrag med Lars Brygmann

 

Mikkel og den store verden

Enhver rejse starter med en drøm. På et tidspunktet vågner man af drømmen, og så er det på med arbejdstøjet, inden eventyret kan blive til virkelighed. I foredraget ”Mikkel og den store verden”, fortæller Mikkel om familiens rejser og de mange valg og prioriteringer, der ligger forud for hver eneste af dem.

Siden Mikkel kunne tage sine første skridt, har mange af de skridt være på jordens fjerneste egne, og køjesækken er blevet fyldt med erfaringer, betragtninger og historier fra en klode, vi alle skal passe bedre på.

Når Mikkel går på scenen, er det ikke bare med postkortskønne billeder og glade sømands-anekdoter, men også med en personlig og nærværende fortælling om uretfærdighed, gæstfrihed, nysgerrighed og egen tvivl om at være dygtig nok til at slå til som far, Kaptain og fortæller.

Den røde tråd i en foredragsaften med Mikkel – og i hans eget liv – er FRIHED. Friheden kommer ikke af sig selv, den skal der kæmpes for. Mikkel fortæller om, hvordan han og familien har gjort op med autoriteter, på papiret taget mange ufornuftige beslutninger og er gået i mod strømmen, for at holde fast i friheden.

Friheden har ingen omkostninger, men er for mig at se ren og klog investering i det gode liv.” Citat, Mikkel.

I foredraget løfter Mikkel også sløret for familiens nye planer, og fortæller om drømmen om at sejle i den hvide nordlige verden i familiens nye skib Wallenberg.

Med en aften med Mikkel er der garanti for nærvær, grin og eventyr – og lidt at spekulere videre over når man går hjem.

 

Til søs med Mikkel Beha

Siden Mikkel var helt lille, har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv. En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden, og alle de udfordringer der følger med, når man slipper fortøjninger til den velkendte hverdag og tager på eventyr.

Mikkel fortæller om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid, det indimellem kan være, for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Se billeder fra et langt liv på verdenshavene og klip fra TV-serien ”Kurs Mod Fjerne Kyster”, når Mikkel fortæller om alt det, man ikke ser på TV. Mikkel er en engageret og levende fortæller, der med stor glæde deler ud af de mange oplevelser køjesækken er fyldt med efter at have rejst verdenen tynd med sin familie.

 

Tal ordentligt – om kommunikation

I dette foredrag fortæller Mikkel om og viser både gode og dårlige eksempler fra sit arbejde med at interviewe små 2000 mennesker årligt, og skulle få dem alle til at levere deres bedste på direkte TV.

Alt lige fra Statsministre til generte vestjyske børn, krukkede internationale popstjerner, flirtende sexologer og mennesker i deres livs sorg eller krise. Hvordan får man folk til at føle sig trygge? Hvordan skabes en fælles kontrakt om samtalens forløb? Hvordan får man mennesker til at åbne op og fortælle? Hvordan bliver man en god lytter? Og hvor går grænsen mellem at være personlig og privat.

Mikkel inviterer folk op til en samtale og viser konkrete eksempler på, hvad der virker, og hvilke spørgsmål eller metoder man skal undgå. Oplev eksempler på god og dårlig spørgeteknik, godt og dårligt kropssprog og alt det andet man skal huske på, når man skal vinde et andet menneskes fortrolighed og give dem lysten til at dele deres historie.

En aften med Mikkel Beha inspirerer og motiverer til at få det bedste ud af sine medarbejdersamtaler, kundemøder eller jobsamtaler, eller bare vække nysgerrigheden og lysten til at tale godt med hinanden i hverdagen.

Mikkel er en humoristisk og levende fortæller, der ikke er bange for at give eksempler på sine egne bommerter eller pinlige episoder fra eget liv.

“Ledelse til søs” og andre skræddersyede foredrag kan bookes efter aftale.

 

Ordstyrer/Moderator

Mikkel Beha er en særdeles rutineret moderator, der kan matche et hvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen. Uanset om I har brug for en konferencier, en ordstyrer til en debat, en interviewer eller måske en kombination af det hele, er Mikkel Beha et virkelig stærkt kort at have på hånden.

Se pressebilleder af Mikkel Beha
Arrow

Andre foredragsholdere

Jimmy Jørgensen

Jimmy Jørgensen

Om den vilde tid og om at bryde den sociale arv

Læs mere
Lars Brygmann

Lars Brygmann

Den ultimative udfordring "Artic challenge"

Læs mere
Paprika Steen

Paprika Steen

Humor og kommunikation

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!