Følg One Decision her:

Mikkel Beha Erichsen

Mikkel Beha Erichsen er søfarer, tv-vært og tidligere tv-redaktør og producer.

Mikkels liv og arbejde har bragt ham rundt i alle lag af ind- og udland. Med en opvækst på Nordkaperen var fundamentet lagt til et liv, hvor han som skipper har sejlet store dele af verden tynd med kone og børn. Han har set, oplevet og rejst fra Tahiti til Bangladesh, fra USA til Rusland og i det meste af Europa. Det har givet ham evnen til at komme ind på livet og tale godt med alle mennesker, uanset baggrunde, kulturforskelle og livssyn.

Mikkel har bevæget sig rundt i alle hjørner af dansk TV. Fra TV2’s start i midten af 80’erne til børne og ungdomvært på DR B&U. Han har været producer på prisbelønnede dokumentarprogrammer, værtsvikar på Robinson, redaktionschef, og redaktør på de helt store underholdningsshows. Han har endvidere været serieproducer for Discovery Channel International og vært på både Go' Aften Danmark og Go’ Morgen Danmark. Og så er han kendt fra den populære tv-serie Kurs Mod Fjerne Kyster.

Et foredrag med Mikkel Beha er fyldt med eventyr og perspektiver fra verden. Mikkel er en levende fortæller og populær foredragsholder, der kan give sine tilhørere et sus fra enten den store vide verden, eller den danske TV-verden.

Søger du efter andre inspirerende foredragsholdere?

 

Forespørg på Mikkel Beha Erichsen

Foredrag du kan booke

Nysgerrighed, motivation og det gode liv

For mange er Mikkel Beha billedet på det gode liv. På hvad vi kan udrette, når vi tør følger vores nysgerrighed, eller det der motiverer os allermest og gå efter vores drømme.

Med afsæt i familiens seneste rejse fortæller Mikkel om styrken ved at kunne omstille sig hele livet, hvordan de utraditionelle veje ofte er de sjove veje og glæden ved at være en del af et forpligtigende fælleskab

Mikkel tager os med på en rejse ind i eventyrets verden. På en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard. Mikkel tager os med ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

Glæd dig til, når Mikkel sætter kurs mod nogle af hans eventyr og giver sit bud på, hvordan du sætter kurs mod dine drømme og øger din daglige motivation.

 

Klima og bæredygtighed – En klode under forandring

Et foredrag med Mikkel er både en rejse ind i eventyrets verden, men også en påmindelse til os alle, om at vi skal passe bedre på vores fælles klode.

Mikkel tager os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

En rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed, hvor stigende temperaturer får isen til at smelte, og vejret bliver mere og mere ekstremt.

 

Mikkel og den hvide verden

Denne aften tager Mikkel Beha os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord, som de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårslavtrykkene viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Mikkel Beha vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

Dette Mikkel Beha foredrag er både en rejse ind i eventyrets verden, men også en påmindelse til os alle om, at vi skal passe bedre på vores fælles klode.

 

Til søs med Mikkel Beha

Siden Mikkel var helt lille, har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv. En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden, og alle de udfordringer der følger med, når man slipper fortøjninger til den velkendte hverdag og tager på eventyr.

Mikkel fortæller om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid, det indimellem kan være, for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Se billeder fra et langt liv på verdenshavene og klip fra TV-serien ”Kurs Mod Fjerne Kyster”, når Mikkel fortæller om alt det, man ikke ser på TV. Mikkel er en engageret og levende fortæller, der med stor glæde deler ud af de mange oplevelser køjesækken er fyldt med efter at have rejst verdenen tynd med sin familie.

 

Tal ordentligt – om kommunikation

I dette foredrag fortæller Mikkel om og viser både gode og dårlige eksempler fra sit arbejde med at interviewe små 2000 mennesker årligt, og skulle få dem alle til at levere deres bedste på direkte TV.

Alt lige fra Statsministre til generte vestjyske børn, krukkede internationale popstjerner, flirtende sexologer og mennesker i deres livs sorg eller krise. Hvordan får man folk til at føle sig trygge? Hvordan skabes en fælles kontrakt om samtalens forløb? Hvordan får man mennesker til at åbne op og fortælle? Hvordan bliver man en god lytter? Og hvor går grænsen mellem at være personlig og privat.

Mikkel inviterer folk op til en samtale og viser konkrete eksempler på, hvad der virker, og hvilke spørgsmål eller metoder man skal undgå. Oplev eksempler på god og dårlig spørgeteknik, godt og dårligt kropssprog og alt det andet man skal huske på, når man skal vinde et andet menneskes fortrolighed og give dem lysten til at dele deres historie.

En aften med Mikkel Beha inspirerer og motiverer til at få det bedste ud af sine medarbejdersamtaler, kundemøder eller jobsamtaler, eller bare vække nysgerrigheden og lysten til at tale godt med hinanden i hverdagen.

Mikkel er en humoristisk og levende fortæller, der ikke er bange for at give eksempler på sine egne bommerter eller pinlige episoder fra eget liv.

“Ledelse til søs” og andre skræddersyede foredrag kan bookes efter aftale.

 

Ordstyrer/Moderator

Mikkel Beha er en særdeles rutineret moderator, der kan matche et hvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen. Uanset om I har brug for en konferencier, en ordstyrer til en debat, en interviewer eller måske en kombination af det hele, er Mikkel Beha et virkelig stærkt kort at have på hånden.

 

Mikkel og Den Hvide Verden – Online

I en tid, hvor verdenskortet er farvet orange af rejserestriktioner, oplever mange, at rejsefeberen tager til. Mikkel ved af erfaring, at netop den lidelse kan være svær at få bugt med, når den først har bidt sig fast.

Et online foredrag med Mikkel er helt sikkert IKKE opskriften på fuld helbredelse, men kan virke lindrende og bekræfte håbet om, at den store forunderlige verden stadig findes, og venter på os derude i fremtiden.
I Mikkels nye online-foredrag vil tilhørerne komme med ombord på familiens skib, Wallenberg. Mikkel viser rundt og fortæller historier, med masser af klip og billeder fra togtet til Svalbard.

Online foredraget sendes live, med Mikkel ved skærmen fra starten, klar til at tale direkte til sit publikum, til at svare på spørgsmål og gå i dialog med publikum efter ”den båndede” rundtur på Wallenberg.

Foredraget kan varieres i længde fra omkring en til halvanden time.

Se pressebilleder af Mikkel Beha Erichsen
Arrow
"Mikkel er en helt forrygende foredragsholder, hvor man bliver inspireret af hans fortælling.
Foredraget gav masser inspiration til at rejse og udforske vores planet, men også stof til eftertanke om, hvordan vi bliver bedre til at passe på den og konsekvenserne, hvis vi ikke gør."

Jens Henriksen,
TJM Forsikring
"Super godt foredrag med Mikkel Beha Erichsen, der var enormt entusiastisk, allesteds nærværende og god til at interagere med publikum – også når spørgsmålene blev af kritisk karakter. Mikkel virkede enormt autentisk og historierne blev fortalt i en kontekst, hvor familiens personlige oplevelser blev sat i et større perspektiv. En super oplevelse."
Tine Vejnø Risager,
Sparekassen Kronjylland

Andre foredragsholdere

Jimmy Jørgensen

Jimmy Jørgensen

Om den vilde tid og om at bryde den sociale arv

Læs mere
Lars Brygmann

Lars Brygmann

Prisbelønnet skuespiller

Læs mere
Paprika Steen

Paprika Steen

Humor og kommunikation

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!