Følg One Decision her:

Morten Larsen

Erhvervsmanden Morten Larsen har stået i front for flere af Danmarks stærkeste online brands siden sidst i 90’erne. Han har været salgs-produktchef på dba.dk, direktør i Just Eat og CEO i Miinto Group.
I 2012 skiftede han topposterne ud med en hverdag som iværksætter og stiftede takeaway platformen Hungry.dk, som han senere solgte for et trecifret millionbeløb.
Morten Larsen er i dag investor i adskillige start-ups og løve i Løvens Hule fra 2024.

Få hele iværksætterhistorien om Hungry.dk i et inspirerende foredrag med Morten Larsen. Hør om, hvordan han sikrede kapital til sit projekt, hvilke strategier han arbejdede med - og om de mange op- og nedture undervejs. Hvad fik ham til at udfordre én af de største spillere på markedet? Hvordan lykkedes han med det, som ingen troede på? Og hvordan får man succes, selvom man ikke lige var den bedste i skolen eller er gået den lige vej?

Der er masser af læring, gode råd og sjove anekdoter i et foredrag med Morten Larsen. Han har en eminent forretningsforståelse og ved, hvad der skal til for at skabe en succes. Med sin lange erfaring kender han alt til drift, strategi, ledelse, og hvordan man rejser kapital.

Morten er en fremragende taler med stort nærvær og god energi. Han brænder virkelig igennem med sin charme, humor og "likeability".

 

Vil du se andre profiler inden for iværksætteri og ledelse?

 

Forespørg på Morten Larsen

Foredrag du kan booke

Rejsen med Hungry.dk – Fra idé til exit

Morten Larsen stiftede i 2012 den danske online takeaway-platform Hungry.dk. Som tidligere direktør i Just Eat havde han et solidt markedskendskab og stor erfaring fra branchen, og det blev startskuddet til at søsætte en ny online platform for det voksende marked af takeway til danskerne.

I foredraget fortæller Morten om rejsen med Hungry.dk. Kom med bag om nogle af de største beslutninger og mest skelsættende øjeblikke fra de første tanker tog form, over årene som CEO og til han solgte til Delivero Hero for et trecifret millionbeløb i 2021.

Morten fortæller også hudløst ærligt om, hvordan det egentlig er at gå fra at have et stort team, kæmpe ansvar, altid noget at lave til – fra den ene dag til den anden – at have masser af penge på bogen, men ikke noget at give sig til. For ER det lykken at opnå drømmen om et stort exit? Hvorfor taler alle om, at man skal huske, at rejsen er det vigtigste? Og hvordan navigerer man i et hav af nye muligheder?

Bliv klogere på iværksætteri, motivation, arbejdsglæde og meget andet (herunder et par historier fra Løvens Hule), når Morten Larsen holder sit inspirerende, ærlige og underholdende foredrag.

Foredraget er oplagt for erhvervskonferencer, erhvervsklubber, organisationer og virksomheder.

"Meget spændende indlæg, der gav stor indsigt i hvordan Hungry.dk blev skabt og udviklet. Mange fine detaljer om starten, der var præget af iværksætteri og kapitalfremskaffelse. De næste bump på vejen inden konceptet for alvor blev flyvefærdig var også en del af Mortens indlæg, der blev serveret ydmygt og humoristisk. En god oplevelse rigere."


Jørgen Lindhardt Steffensen,
Erhverv Lystrup
Det siger deltagerne på iværksætterkonferencen Seedster i marts 2024:

"Det var fantastisk at høre Morten fortælle. Virkelig et af de bedste oplæg."

"Dejligt med ærlighed og konsekvenserne af succes."

"God historiefortælling - vild historie."

"Fantatisk historie og noget man kan lære af, penge giver dig ikke alt!"

"Charmerende fortælling. Og sjovt at høre om indersiden af de ting, man har gået og læst om. Fin perspektivering til det personlige for Morten."

"Indsigtsfuldt."

"Spændende, inspirerende og menneskelig person med gode værdier."

"Fantastisk mand."

"Legende!"

"Fedt indslag med god energi!"

Danske iværksættere på konferencen Seedster
"Morten Larsen levererede en rigtig spændende præsentation og var en rigtig fanfavorit. Han var med til at tage imod gæsterne og fik også serveret nogle drikkevarer til dem. Det betød meget for os, at han ikke blot kom og holdte oplæg, men også deltog aktivt blandt deltagerne til foredraget."
Emma Dahl Rasmussen
AC Horsens

Andre foredragsholdere

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Jesper Buch

Jesper Buch

Iværksætterikon, investor og tidl. løve

Læs mere
Christian Arnstedt

Christian Arnstedt

Iværksætter og entreprenør kendt fra Løvens Hule

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!