Følg One Decision her:

Morten Larsen

Morten Larsen er internet pioneer og har stået i front for mange af Danmarks stærkeste online brands siden sidst i 90’erne. Han har været salgs-produktchef på dba.dk, direktør i Just Eat, og CEO i Miinto Group. I 2012 stiftede han takeaway platformen Hungry.dk, som han solgte til den globale virksomhed Delivery Hero tilbage i oktober 2021 for et trecifret millionbeløb.

Få hele iværksætterhistorien om Hungry.dk i et inspirerende foredrag med Morten Larsen. Han fortæller bl.a. om, hvordan han sikrede kapital til sit projekt, hvilke strategier han arbejdede med - og om de mange op- og nedture undervejs. Hvad fik ham til at udfordre én af de største spillere på markedet? Hvordan lykkedes han med det, som ingen troede på? Og hvordan får man succes, selvom man ikke lige var den bedste i skolen eller er gået den lige vej?

Der er masser af læring, gode råd og sjove anekdoter i et foredrag med Morten Larsen. Han har en eminent forretningsforståelse og ved, hvad der skal til for at skabe en succes. Med sin lange erfaring kender han alt til drift, strategi, ledelse, og hvordan man rejser kapital.

Morten er en fremragende taler med stort nærvær og god energi. Han brænder virkelig igennem med sin charme, humor og "likeability".

 

Vil du se andre profiler inden for iværksætteri og ledelse?

 

Forespørg på Morten Larsen

Foredrag du kan booke

Rejsen med Hungry.dk – Fra idé til exit

Morten Larsen stiftede i 2012 den danske online takeaway-platform Hungry.dk. Som tidligere direktør i Just Eat havde han et solidt markedskendskab og stor erfaring fra branchen og det blev startskuddet til at søsætte en ny online platform for det voksende marked af takeway til danskerne.

I foredraget fortæller Morten med stor entusiasme om rejsen med Hungry.dk. Han tager os med bag om nogle af de største beslutninger og mest skelsættende øjeblikke fra de første tanker tog form, over årene som CEO og til han solgte til Delivero Hero for et trecifret millionbeløb i 2021.

Morten Larsens foredrag er oplagt for erhvervskonferencer, erhvervsklubber, organisationer og virksomheder.

"Meget spændende indlæg, der gav stor indsigt i hvordan Hungry.dk blev skabt og udviklet. Mange fine detaljer om starten, der var præget af iværksætteri og kapitalfremskaffelse. De næste bump på vejen inden konceptet for alvor blev flyvefærdig var også en del af Mortens indlæg, der blev serveret ydmygt og humoristisk. En god oplevelse rigere."


Jørgen Lindhardt Steffensen,
Erhverv Lystrup

Andre foredragsholdere

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Jesper Buch

Jesper Buch

Iværksætterikonet - "Fra kælder til milliard"

Læs mere
Anne Stampe Olesen

Anne Stampe Olesen

Direktør og medstifter af Nordic Female Founders

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!