Følg One Decision her:

Morten Larsen

Morten Larsen er internet pioneer og har stået i front for mange af Danmarks stærkeste online brands siden sidst i 90’erne. Han har været salgs-produktchef på dba.dk, direktør i Just Eat, og CEO i Miinto Group. I 2012 stiftede han Hungry.dk, som han solgte til den globale virksomhed Delivery Hero tilbage i oktober 2021 for et trecifret millionbeløb.

Morten har en eminent forretningsforståelse og ved, hvad der skal til for at skabe en succes. Oplev en inspirerende iværksætter fortælle om sin rejse med Hungry.dk – fra idé til exit. Morten fortæller om, hvordan han sikrede kapital til sit projekt, hvilke strategier han arbejdede med - og om de mange op- og nedture undervejs.

 

Forespørg på Morten Larsen

Foredrag du kan booke

Fra idé til exit

Morten Larsen stiftede i 2012 den danske online takeaway-platform Hungry.dk. Han havde tidligere været direktør i Just Eat, og han havde opbygget et solidt markedskendskab og erfaring til at søsætte en ny online platform for det voksende marked af takeway til danskerne.

Morten og hans team brugte især de sociale medier til at bygge kendskabet til Hungry.dk op – og med stor succes. Morten fortæller med stor entusiasme omkring rejsen med Hungry.dk. Han tager os med bag om nogle af de største beslutninger og mest skelsættende øjeblikke, fra de første tanker tog form, over årene som CEO og til han solgte til Delivero Hero for et treciftret millionbeløb i 2021.

Et foredrag med Morten Larsen giver et spændende indblik i en iværksætters kamp for succes på et nyt og ukendt farvand. I 25 år har Morten Larsen arbejdet med digitale ”market places”, hvilket gør ham til én af de allerdygtigste på sit felt. Han kender alt til drift, strategi, ledelse og hvordan man rejser kapital.

Morten Larsens foredrag er oplagt for erhvervskonferencer, erhvervsklubber, organisationer og virksomheder.

Andre foredragsholdere

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Jesper Buch

Jesper Buch

Iværksætterikonet - "Fra kælder til milliard"

Læs mere
Anne Stampe Olesen

Anne Stampe Olesen

Direktør og medstifter af Nordic Female Founders

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!