Følg One Decision her:

Morten Wagner

Morten Wagner er serieværksætter og har med en række populære websites og portaler i den grad præget det danske erhvervsliv.

Den populære kæresteportal Dating.dk er blot en af de mange portaler, som Morten står bag, og som haft stor indflydelse på mange danskeres privatliv.

Han har en baggrund som jurist og pilot, og vi kender Morten som en mand, der har prøvet det meste.

Det betyder, at Morten som foredragsholder har mulighed for at vinkle sine foredrag i den retning, som deltagerne ønsker.

Morten er helt nede på jorden, han har en god portion selvironi og er en rigtig god fortæller. Et foredrag med Morten Wagner glemmer du ikke!

 

Forespørg på Morten Wagner

Foredrag du kan booke

Søger du foredrag om iværksætteri og ledelse – Se flere gode bud her.

”Datingkongen”

Et foredrag med Datingkongen Morten Wagner er et foredrag, du ikke lige glemmer. Morten er en hudløs ærlig, sjov, sympatisk og inspirerende mand, som har imponerende meget at berige os andre med. Han er helt nede på jorden til trods for, at de fleste kender ham som Datingkongen – en moderne Simon Spies og Danmarks svar på Hugh ”Playboy” Hefner.

Morten har bragt hundredtusindvis af danskere sammen via den uhørt populære kæresteportal, Dating.dk, og han har ikke selv holdt sig tilbage.

Foredraget er befriende ucensureret og bramfrit, og han tager dig med på eventyr med både business, dating og dejlige damer.

I foredraget afslører Morten Wagner tips og tricks til, hvordan man charmerer kvinder og bliver en gennemslagskraftig iværksætter og erhvervsmand/-kvinde.

Foredraget tegner også et portræt af en af IT-generationernes pionerer, der gjorde en drengedrøm til virkelighed. En historie om en knægt fra Viborg, der blev mobbet intenst som dreng men alligevel endte på toppen af verden som datingkonge og millionær.

Morten står bag Freeway-koncernen, som tæller mange af de største danske sociale netværk, herunder Arto.dk, Virtual Manager, Trendsales, spigo.dk og DKBN. I alt er Freeway involveret i lidt over 20 forskellige sider og vokser hurtigt. Morten bor i Schweiz og arbejder med internationaliseringen af Freeway sites. I 2007 vandt Freeway juryens ærespris på New Media Days.

Morten Wagner vinkler gerne sine foredrag, så det tilpasses formålet.

Morten leverede et personligt og medrivende foredrag. Ingen tvivl om at Morten nyder/ har nydt iværksætterrejsen, og lever produktet fuld ud.
Hele salen var fanget og godt underholdt i den time foredraget varede.

Mikael Oddershede, Erhvervskonsulent
Kultur og Erhverv | Erhverv og Turisme - Holstebro

Andre foredragsholdere

Jesper Buch

Jesper Buch

Iværksætterikonet - "Fra kælder til milliard"

Læs mere
Peter Michael Oxholm Zigler

Peter Michael Oxholm Zigler

Innovation og digitalisering

Læs mere
Casper Blom

Casper Blom

Iværksætter som 12-årig. "Just f*ing do it"

Læs mere
Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!