Følg One Decision her:

Nana Bule

Nana Bule er én af Danmarks største profiler inden for tech og ledelse. Hun er tidligere CEO for Microsoft i Danmark og Island. Her har hun igennem 20 år arbejdet i forskellige dele af den globale koncern og spillet en central rolle i at lede transformationen og styrke diversiteten. Hun har bestyrelsesposter i Arla, Energinet og Novo Nordisk Fonden, og er formand for regeringens Digitaliseringsråd. Her er hun for nyligt udpeget til at lede en taskforce under den nationale energikrisestab, der skal sætte fart på udbygning af grøn energi i Danmark.

I dag arbejder hun som rådgiver for den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs. Med sin viden om teknologi og grøn omstilling skal hun hjælpe med at sikre, at der investeres i de mest banebrydende løsninger på globalt plan. For Nana vil være med til at drive en stor forandring. Være med til at påvirke, hvilke virksomheder der går forrest i at skabe bæredygtige løsninger på globalt plan. For der sker ikke nogen udvikling, medmindre der er nogen, der investerer.

Oplev et inspirerende og tankevækkende foredrag med Nana Bule. Hun er en fantastisk formidler, der med stort nærvær og engagement giver sit perspektiv på aktuelle emner i erhvervslivet både på nationalt og internationalt plan. Hun er især optaget af ledelse, mangfoldighed og grøn omstilling, men kan vinkle sit foredrag i mange retninger.

Se flere inspirerende foredragsholdere indenfor forskellige emner her.

Lyt også til Podcasten Foredragsholderne med Nana Bule!

 

Forespørg på Nana Bule

Foredrag du kan booke

Nana Bule er en målrettet, passioneret og nærværende person, der med sin store indsigt og drivkraft inspirerer mange på sin vej. Hun er vokset op i Herlev med sine forældre, der kom til Danmark fra Kroatien i 1970erne. Der var ikke meget at gøre med i det lille hjem, men der var masser af kærlighed og opbakning, og Nana voksede op med en stærk tro på, at hun kunne blive lige, hvad hun ville.

Som leder er hun meget bevidst om sit ansvar for at hjælpe og udvikle mennesker og supportere dem i deres succes og karrierer. Hun har spillet en afgørende rolle i at styrke diversiteten i Microsoft, både i forhold til køn, alder og baggrund, og det er vigtigt for hende at være en synlig og tydelig leder – altid med en åben dør. Hun tror på, at vi skal lade os drive af nysgerrighed, og at vi skal gøre os umage i alt, hvad vi gør.

 

Fremtidens arbejdsplads – om ledelse, mangfoldighed og drivkraft

Hvordan skal man som leder agere i en omskiftelig verden, præget af kriser, finansiel ustabilitet, krig i Europa, inflation, klimaudfordringer mv?

I dette foredrag giver Nana Bule sit perspektiv på fremtidens arbejdsplads i en kompleks verden, hvor intet er som før. Hør hende fortælle om de kompetencer, vi skal se efter hos ledere og medarbejdere for at sikre en bredere mangfoldighed på arbejdspladsen og skabe innovative teams, der stiller de rigtige spørgsmål.

Det stiller store krav til lederne, der både skal skabe en inkluderende kultur og samtidig forholde sig til en kompleks verden, hvor der stilles store krav fra både medarbejdere, kunder og omverdenen. Foredraget kan også vinkles både på globale udfordringer og ledelse – og på selve arbejdspladsen og de tendenser, der er opstået blandt medarbejdere efter corona.

Med sin store udstråling og ro er Nana Bule en fantastisk formidler, der med stor indsigt formår at italesætte komplekse udfordringer – og komme med bud på, hvordan vi kan løse dem. Hun fortæller om de erfaringer, hun selv har gjort sig i sin karriere, og hvad hun har lært af at stå i spidsen for en stor koncern gennem både kriser og transformation. Hun er optaget af at finde løsninger på, hvordan vi i fællesskab kan hjælpe hinanden og den verden, vi lever i.

Et foredrag med Nana Bule kan ligeledes vinkles inden for emner som ligestilling og de strukturer og stereotyper i vores samfund, der spænder ben for at sikre lige muligheder.

Nana har et ambitiøst velgørenhedsprojekt i støbeskeen, som hun gennem sine foredrag samler penge ind til. Vi glæder os til at kunne dele mere om det konkrete projekt.  

 

"Det var en fornøjelse at have Nana Bule til at holde et oplæg for vores kvindelige medarbejdere på kvindernes kampdag!
En god blanding af samfundsrelevante emner indenfor kønsdebatten, Nanas egne erfaringer i hendes karriere samt gode råd gjorde, at vi alle gik derfra fulde af inspiration og ikke mindst motivation.
Vi giver Nana de bedste anbefalinger!"

Ida Svendsen,
British American Tobacco A/S
"Vi har haft fornøjelsen af Nana Bule til events for Private Banking+ kunder i Aalborg og København, hvor overskriften var muligheder og udfordringer i en verden i forandring.
Nana delte ud af sin store viden og erfaringer inden for bæredygtig ledelse, grøn omstilling og teknologi. Nana er retorisk stærk, rolig og skarp - en person, der virkelig er værd at lytte til – og så svarer hun præcist på spørgsmål. Kunderne var imponerede og talte længe om Nana Bule, og de refleksioner hendes inspirerende foredrag havde sat i gang."

Tina Simoni,
Direktør, Spar Nord Private Banking+

Andre foredragsholdere

Lars Matjeka

Lars Matjeka

Skab positiv forandring i arbejdslivet

Læs mere
Margrethe Dal Lehrmann

Margrethe Dal Lehrmann

Få dit team til at elske mandag morgen!

Læs mere
Christian Arnstedt

Christian Arnstedt

Iværksætter og entreprenør kendt fra Løvens Hule

Læs mere
Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!