Følg One Decision her:

Paprika Steen

Paprika Steen er en af Danmarks dygtigste skuespillere og har et hav af store produktioner og anerkendelser bag sig. Hun er vinder af Robert Prisen 2024 og Bodilprisen 2024 for sin kvindelige hovedrolle i filmen ”Toves Værelse”.

Oplev en inspirerende talk med skuespiller og instruktør Paprika Steen, som med stort nærvær deler ud af sine livserfaringer og tanker om karriere og arbejdsliv. Med lige dele seriøsitet og sjov fortæller Paprika om de knubs og roser, hun har høstet i sit arbejde ved at tage ansvar for at være den, hun er.

Få et indblik i Paprikas imponerende karriere inden for film- og teaterbranchen i både Danmark og internationalt. Du kender hende fra film og tv-serier, hvor hun mestrer alt fra drama til komik. Hun har samarbejdet med nogle af de mest betydningsfulde navne i branchen og har opnået anerkendelse fra både kritikere og publikum for hendes arbejde som både karakterskuespiller og instruktør.

Med sin stærke karisma og fremragende kommunikationsevner formår hun at fange opmærksomheden fra publikum og skabe en levende og interaktiv atmosfære med plads til masser af grin.

Book Paprika Steen til en anderledes og underholdende talk, hvor en moderator stiller spørgsmål.
Paprika elsker at svare på spørgsmål fra publikum. Hun taler gerne om emner som kommunikation, personlig udvikling, arbejdsglæde, motivation og trivsel.

 

Forespørg på Paprika Steen

Foredrag du kan booke

Book Paprika Steen til en anderledes og underholdende talk, hvor en moderator stiller spørgsmål. Paprika elsker at svare på spørgsmål fra publikum. Talk-formatet er med til at gøre budskaberne endnu mere relevante for tilhørerne, som netop kan få svar på lige det, de gerne vil høre om. Desuden er det meget livligt og levende – og dermed også underholdende at opleve en talk.
Paprika Steen er yderst underholdende at lytte til, og med hendes stærke budskaber og perspektiver på samfund og mediebranchen er der lagt op til en spændende og anderledes oplevelse med et væld af anekdoter.
Et oplagt valg til medarbejderdage, shows, årsmøder, kundeevents mv.

Moderator

Vi kan hjælpe med at finde en moderator til dit event. Du kan også vælge selv at finde en moderator.

Andre foredragsholdere

Birgitte Hjort Sørensen

Birgitte Hjort Sørensen

Skuespiller og podcastvært

Læs mere
Lars Brygmann

Lars Brygmann

Prisbelønnet skuespiller

Læs mere
Jimmy Jørgensen

Jimmy Jørgensen

Om den vilde tid og om at bryde den sociale arv

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!