Følg One Decision her:

Pernille og Christina Rosendahl

Søstrene Pernille og Christina Rosendahl er begge kendte i det danske mediebillede som henholdsvis sangerinde/komponist og filminstruktør.

Begge har opnået stor succes og anerkendelse, og de er i den grad et godt eksempel på mønsterbrydere.

Bag facaden gemmer sig nemlig en hård opvækst præget af vold og skam.

Hvordan går man fra at være offer til at være handlekraftig og ressourcestærk? Og er det muligt at vende en hård opvækst til noget positivt?

De fleste af os har været igennem noget svært eller kæmper med social arv. Få en øjenåbnende og inspirerende foredragsoplevelse i selskab med de to søstre og find det positive i det svære.

 

Forespørg på Pernille og Christina Rosendahl

Foredrag du kan booke

Sig det ikke til nogen – om en opvækst med vold og misbrug samt vejen ud

Et åbenhjertigt og ærligt foredrag om at vokse op i et hjem som var præget af vold. Pernille og Christina Rosendahl har prøvet på egen krop, hvad det vil sige at vokse op i en dysfunktionel familie.

Det hele kulminerede, da de som henholdsvis 10 og 11-årig flygtede til den anden ende af landet sammen med deres bror og mor. Flugten satte en stopper for den fysiske vold, men oplevelserne fulgte med og kunne stadig mærkes på krop og sind. Så hvordan kom de videre?

Med hjælp fra hinanden og en mor, som altid insisterede at sige tingene ligeud, fandt de styrke til at vende deres opvækst til noget positivt.

For hvad får man med sig fra en opvækst med vold? Hvad skal der til for at bryde noget, der er et tabu? Og hvordan forvandler man sig fra at være offer til at blive et stærkt og handlekraftigt menneske?

Flere end man skulle tro vokser op under svære kår. Ved at tale åbent om deres egen baggrund og opvækst vil de gerne åbne op for dialogen, og det tabu det stadig er at vokse op med vold og misbrug.

De fleste mennesker har været igennem noget svært og kan blive inspireret af søstrenes tilgang til, hvordan man kan vende det negative til noget positivt.

Vi ved i dag, hvor vigtigt det er med gode relationer og netværk, som er afgørende for vores trivsel. Trivsel er gudskelov noget som er kommet mere i fokus, privat såvel som på arbejdspladsen.

Det er et gribende og inddragende foredrag med en åbenhjertig dialog om skam, moral og viljestyrke.

Se pressebilleder af Pernille og Christina Rosendahl
Arrow
Aftenens foredrag med søstrene Christina og Pernille Rosendahl og deres beretning om en barsk barndom præget af vold og misbrug var virkelig ét af de foredrag der gør stort indtryk.

Det var enormt stærkt, at de to fantastiske og modige kvinder på en stilfærdig måde fortalte om barndommens rædsler, men også om at vende det negative til noget positivt og at komme ud på den anden side som et helt menneske.

Et foredrag der virkelig gav de mange tilhørere noget at tænke over.

Tina Kragelund, Bibliotekar
Hjørring Bibliotekerne

Andre foredragsholdere

Jimmy Jørgensen

Jimmy Jørgensen

Om den vilde tid og om at bryde den sociale arv

Læs mere
Lars Brygmann

Lars Brygmann

Den ultimative udfordring "Artic challenge"

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!