Følg One Decision her:

Pia Norup

Pia Norup er læge, sundhedsekspert, forfatter og tv-vært.

I hendes foredrag sætter hun fokus på sundhed både som mål og middel og på, hvordan vi kan leve et godt, langt og lykkeligt liv.

Hun har tidligere arbejdet i sundhedsvæsenet og biotech-brancen, men siden 2006 har hun valgt at dedikere sit lægelige virke til forebyggelse, sundhedsfremme og personlige forandringsprocesser.

Målet er at opnå øget sundhed, trivsel og velvære. Vejen dertil er masser af bevægelse, indsigt i og bevidsthed om, hvad sund mad er, og så en god portion sund fornuft.

Udover sin lægelige baggrund har Pia Norup uddannet sig som personlig træner og coach.

Hun er endvidere certificeret Functional Medicine Practitioner gennem Institute for Functional Medicine (IFM), som er en videreuddannelse, hvor især kostens betydning for dit helbred er central.

Forespørg på Pia Norup

Foredrag du kan booke

Foredrag om trivsel, sundhed og arbejdsglæde. Se flere foredragsholdere her.  

Trivsel og sundhed – på arbejdspladsen og i fritiden

Sunde og raske medarbejdere der trives både på arbejdspladsen og i fritiden kan i den grad betale sig for virksomheden og aflæses direkte i regnskabet. Få lægens 3-trins plan til øget trivsel og sundhed blandt medarbejdere og ledere. Med konkrete input fra læge og sundhedsekspert Pia Norup vil I opdage, at der ofte kun skal små ting til at gøre den store forskel.

Mange erhvervsledere og medarbejdere har en presset hverdag og skal præstere optimalt på arbejdspladsen samt have overskud til familie og fritid. Så hvordan skaber vi en hverdag med livskvalitet og energi til at alt det, vi gerne vil og skal?

Pia Norup holder et tankevækkende foredrag med veldokumenteret fokus på sundhed og trivsel. Hun udfordrer jeres syn på sundhed, når hun deler ud af sin sundhedsfaglige viden samt giver konkrete og simple råd, som inspirerer til gode vaner.

Det drejer sig om at holde sig skarp både fysisk og mentalt og om at sikre trivsel og arbejdsglæde. Sunde vaner i fritiden afspejles på arbejdspladsen – og omvendt.

Få input til hvordan I med små justeringer i kost og fysisk aktivitet kan finde energi og balance, som skaber trivsel, der kan aflæses på bundlinjen – både hos virksomheden og hos den enkelte.

Foredraget er oplagt til alle virksomheder, som ønsker fokus på sundhed, trivsel og arbejdsmiljø, og for ledergrupper som gerne vil sikre den bedste mulige performance.

 

Kronisk Sund – Spis og lev dig rask

Hvad er hemmeligheden bag et godt og langt liv? Overraskende for mange er der langt flere faktorer end blot næringsstoffer og kolesterolmålinger, der spiller ind på et liv med velvære, trivsel og livskvalitet.

Pia Norup holder et tankevækkende foredrag, hvor du vil gå hjem med ny viden og måske en ny opfattelse af, hvad sundhed egentlig er, og hvordan du opnår det. Også på den lange bane.

Hør om Pias syn på sygdom og sundhed. Hun går i dybden med emnerne ”hvad er sundhed?”, ”hvorfor bliver vi syge?” og især ”hvordan kan vi spise og leve os sundere og mindre syge?”. Hun giver også konkrete og simple råd, som inspirerer til gode vaner.

Pia fortæller levende og inspirerende om sin personlige tilgang og bruger eksempler og cases, som underbygger hendes tilgang om det hele menneske og gør den let tilgængelig.

Testosteron – Mand, krop & performance

Kender du dit testosteronniveau? Og ved du, hvad det betyder for din krop og performance?

Testosteron er det kønshormon, der fysisk adskiller mænd fra kvinder, og din mandighed og psyke hænger uløseligt sammen med hormonet.

Pia Norup tager dig på en guidet tur gennem mandekroppen med øvelser og gode råd om, hvordan du kan øge din maskulinitet og sundhed og samtidig undgå de klassiske livsstilssygdomme.

Med stor faglighed fortæller hun, hvordan indre og ydre sundhed påvirker alt fra arbejde og livsglæde til fertilitet og selvtillid.

Søger du inspiration til det helt rette foredrag? Se flere spændende foredragsholdere her.

Se pressebilleder af Pia Norup
Arrow
1000 tak. Mange af mine kollegaer var til dit foredrag, og de roser dig alle.
Kia Bertelsen
Koordinator, Kulturhøjskolen

Andre foredragsholdere

Jesper Vollmer

Jesper Vollmer

Fra kongehus til iværksætterliv

Læs mere
Leif Carlsen

Leif Carlsen

Energiboost, salg og ledelse

Læs mere
Sara Naseri

Sara Naseri

Fremtidens sundhed og teknologiske muligheder

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!