Følg One Decision her:

Rune Green

Humor, arbejdsglæde og trivsel

Rune Green er humorist. Han ved alt om humorens virkemidler, og de uendelig mange positive tilbagemeldinger taler deres eget tydelige sprog. Rune er en af landets absolut bedste foredragsholdere indenfor humor, trivsel og arbejdsglæde.
Han ved om nogen, hvordan man bruger humor til at håndtere både små og store frustrationer i dagligdagen, og han er fantastisk til at formidle det.

Rune Green er uddannet fra Aarhus Universitet, hvor han har forsket i humor og komik. I snart 30 år har han arbejdet med humor på alle tænkelige måder og deler ud af sin store viden som en særdeles morsom foredragsholder, formidler og konsulent.

Hør hvordan arbejdsdagen bliver sjovere ved bevidst brug af humor, når Rune deler ud af sin humor-værktøjskasse. Han kan finde det sjove i enhver situation og overrasker med pointer, som du ikke så komme.

Rune Green holder flere forskellige foredrag med humor som omdrejningspunkt. Det er oplagt, hvis du skal bruge et fagligt oplæg, som også er sjovt. Sæt fokus på arbejdsglæde og trivsel med et humørfyldt foredrag med en yderst intelligent og morsom mand!

 

Sæt fokus på mental sundhed med Rune Green

I forbindelse med Danmarks Mentale Sundhedsdag i uge 41 kan du booke et foredrag med Rune Green til din arbejdsplads. Du har mulighed for at søge tilskud på 10.000 kr. gennem Vellivforeningen. Kontakt os i dag og hør mere.

 

Forespørg på Rune Green

Foredrag du kan booke

Humor og arbejdsglæde – for begyndere og let øvede

OM HUMOR, ARBEJDSGLÆDE OG TRIVSEL

Vil du også gerne styrke arbejdsglæden og de gode relationer på din arbejdsplads – og øge den sociale kapital, så er det her helt klart noget for dig…

Rune byder på et sjovt og tankevækkende foredrag om, hvordan vi hjælper os selv og vores kollegaer med at få et arbejdsmiljø med høj trivsel, humor og stærke relationer.

Få blandt andet svar på…

  • – Hvordan vi styrker vores relationer – og sammenhold på arbejdspladsen.
  • – Hvordan humor påvirker vores mentale sundhed.
  • – Hvilken betydning vores humoristiske sans og gode humør har for stemningen i teamet.

 

Rune Green italesætter konkrete hverdagssituationer på arbejdspladsen på sin helt egen skarpe, lune og selvironiske måde.
I et oplæg, der er fyldt med sprudlende, sjove og relevante historier, er der lagt op til både masser af grin, selvindsigt og brugbare værktøjer.


Trivsel og arbejdsglæde – med humor

Gode og stærke relationer er af afgørende betydning for høj trivsel og arbejdsglæde.

Rune Green deler ud af konkrete værktøjer til at styrke relationerne til vores kollegaer, kunder, patienter, elever, medarbejdere, og hvem vi ellers har med at gøre i vores dagligdag.

Humor har stor betydning for vores relationer. Det er for eksempel meget sjældent, vi har venner, vi ikke kan grine sammen med.
Det samme gælder på arbejdspladsen. Det er simpelthen bare vigtigt, at vi kan grine og have det sjovt sammen.
I foredraget får du værktøjer til at styrke arbejdsglæden med humor som omdrejningspunkt.


Humor til at håndtere udfordringer

Humor står højt på listen over det som medarbejderne sætter pris på i deres arbejdsmiljø. Det hænger sammen med, at kollegaer som har evnen til at tackle arbejdsdagens udfordringer med humor og godt humør, ofte er mere behagelige at arbejde sammen med.
Den gode nyhed er, at det kan læres.

Rune giver konkrete værktøjer til, hvordan du kan udvide og styrke din humoristiske sans og blive bedre til at håndtere hverdagens udfordringer med humor, godt humør og kreativitet.

 


Glæd dig til masser af humor, konkrete værktøjer og inspiration til din arbejdsdag

Bliv forbløffet over hvor stor indflydelse humor og godt humør har på vores arbejdsliv. Så hvis du tror, at du ved, hvad der er at vide om humor – så kan du godt tro om igen.

Få konkret inspiration og værktøjer til mere trivsel og stærkere relationer på din arbejdsplads – med humor som omdrejningspunkt.

Sammen får I et energiboost, griner og bliver klogere.

Velegnet til:

En temadag/medarbejderdag med fokus på at styrke relationerne medarbejderne imellem, og hvor I skal tale om emner som f.eks. social kapital, arbejdsglæde og trivsel på arbejde. Det er et fagligt foredrag med en masse humor og sjove historier, som tilpasses målgruppen. Rune er det oplagte valg, hvis du skal bruge et fagligt oplæg, som også er sjovt.

Varighed: Ca. 75 min.

 

Sjovt du siger det

Et praktisk foredrag om humor i formidling. Foredraget er for jer som underviser, holder oplæg eller foredrag og gerne vil være sjovere, når I står der overfor tilhørerne. Bliv bedre til at komme igennem med et budskab, som de skal huske.
Rune Green deler ud af sin store viden om humor og alle de tips og tricks, som kan være gode at have i værktøjskassen, hvis man gerne vil være en sjovere formidler.

Find ud af, hvorfor humor er et godt formidlingsværktøj for seriøse formidlere. Rune Green har hjulpet flere erhvervschefer, foredragsholdere og politikere med at blive sjovere formidlere uden at deres seriøse budskab er gået tabt.
Han har skrevet humor ind i adskillige taler til medarbejdere – ligesom han også selv er en af Danmarks sjoveste foredragsholdere.

Foredraget er mere teknisk end Runes andre foredrag. I får alle staldtipsene til, hvordan man bruger humor i en seriøs sammenhæng.
Oplægget er velegnet til f.eks. konferencer, temadage eller lignende, hvor der er fokus på formidling og på at komme igennem med et budskab overfor en gruppe mennesker.

Varighed: Ca. 75 min.

 

Humors indflydelse på ALT

OG SÅ ER DER ALT DET ANDET…

Hvis du ikke lige fandt den vinkel, du søgte, så kontakt os. Rune kan altid vinkle sit oplæg, så det også passer ind i din sammenhæng.

Ved jeres arrangement har I måske mere fokus på kommunikation, branding, service eller foreningslivet.

Rune Green har arbejdet med humor i over 30 år. Han skriver blandt andet humor-taler til forretningsfolk og er ghostwriter for forfattere. Ligesom han også selv er en af Danmarks sjoveste foredragsholdere.

Rune har en sjælden og skøn kombination af stor teoretisk viden og årevis af praktisk erfaring. Han har selv skrevet hundredvis af jokes – men ved også hvilke ”knapper”, de trykker på.

Rune er uddannet fra Aarhus Universitet og er medlem af International Society of Humor Studies. Han er et af de mennesker i Danmark, som ved mest om humor og hvordan humoren påvirker vores arbejdsliv og arbejdsglæde. Men også hvilken betydning humor har indenfor branding, kommunikation, reklame og service.

Læs aktuelle nyheder fra One Decision. 

 

”Det var super godt. Rune kan bare det der med at tale samtidigt til både akademikeren ved skrivebordet og manden med skovlen.

Super sjovt og indholdsrigt. Vi grinede meningsfuldt og fik en masse at tænke over på samme tid.”

Rune Asmussen, Chef for Teknik og Miljø,
Syddjurs Kommune

____________________________________________________
"Vi er meget tilfredse med vores arrangementer, i så høj grad, at det faktisk stadig var rigtig sjovt for os, der deltog begge aftener.

Rune var spot on i forhold til målgruppen som var butiksansatte, og formåede at holde dem i gang selvom de fleste deltagere kom til arrangementet efter en lang arbejdsdag."

Tansu Sabedin, Sales Coordinator,
Nespresso Denmark

____________________________________________________
"Vi var meget glade for Rune Greens medvirken. Det var langt mere end ”kun sjovt”. Rune havde gjort meget ud af at tilpasse oplægget til målgruppen.

Han var med til at give en sjov, brugbar og tankevækkende afslutning på vores kursus."

Niels Kristian Villumsen, Koncern HR - Center for Kompetenceudvikling,
Region Midt

____________________________________________________
”Jeg er super glad for, at vi bookede Rune Green. Han kontaktede mig forud for eventet og spurgte ind til vores forretning og aktuelle fokuspunkter. Han mødte veloplagt op og fik hele salen med 70 konsulenter med fra første minut. Det satte gang i gode tanker og dialoger i løbet af resten af vores medarbejderdag. Kort og godt en rigtig god måde at få kickstartet en faglig dag, og særligt efter en lang nedlukning efter corona. Meget anbefalelsesværdigt!”

Jeppe Ostersen,
Landedirektør / Director, Rambøll

____________________________________________________
"Et meget nærværende og humørfyldt foredrag. Rune Green formåede at få os til at grine og samtidig fik vi en masse god viden med hjem, idet han åbnede vores øjne for hvor vigtigt det er at vi alle bidrager med humor, venlighed og nærvær på arbejdspladsen og i andre sammenhænge senere i livet."

Karin Fredskild,
Frie A-kasse og fagforening

____________________________________________________
"Rune leverede et dejligt humoristisk foredrag, som virkelig fik lattermusklerne i gang, samtidig med at han formåede at få emner med, nemlig kommunikation og samarbejde, som fylder i hverdagen.
Jeg kan klart anbefale Rune, foredraget giver et frisk og inspirerende pust."

Zette Kofod,
Plejecenter Aabo
____________________________________________________
"Vi havde Rune Green til et seminar med 38 medarbejdere. Temaet var humor og arbejdsglæde. Rune Green var simpelthen fantastisk. Folk havde siddet og hørt på foredrag i 3 dage, og alligevel fik han salen til at skrige af grin og tårerne til at trille ned af kinderne. Midt i det sjove, var der mange alvorlige budskaber, som vel mest kan skrives ned til, at vi bestemmer dybest set selv, om det skal være sjovt at gå på arbejde. Tak for nogle fantastiske timer."

Martin Rasmussen, Sekretariatschef,
3F

____________________________________________________
"Vi havde en helt igennem hyggelig og fornøjelig aften i selskab med Rune Green.
De tilbagemeldinger jeg har fået fra deltagere har været så positive, de har fået noget både til hjertet og til hjernen.
Der var den spontane latter, men også noget at tage med hjem og tænke over.
En helt igennem forrygende aften."

Hanne Christensen,
FOA

____________________________________________________
"Vi havde en god oplevelse. Rune ringede til os inden mødet for at afstemme hans oplæg med vores forventninger. Vi havde på dagen en oplevelse af, at Rune havde sat sig ind i, hvem han skulle holde oplæg for, hvad udfordringerne på vores arbejdsfelt kunne være, relationers betydning, så som ” det vi har sammen gør vores relationer” – samtidig med at han også have et generelt show, som fundament for selve oplægget. Han brugte humor til at få os til at se på vores rutiner og bryde dem, samt fik os til at indse, at travlhed ikke skal overskygge interesse og venlighed og nærvær for hinanden som kolleger."

Hanife Tiryaki Özyigit,
Jobcenter Haderslev

____________________________________________________
"Rune fik en stemning bragt frem i medarbejdergruppen, som vi var meget glade for at opleve sammen. Vi/ gruppen består af medarbejdere fra 2 afdelinger der er slået sammen, og er afsted for første gang sammen. Rune lavede nogle små øvelser, som gav god effekt, og samtidig var de ikke grænseoverskridende ift. den enkelte. VI fik nogle tanker med os og især et fokus på at have øje på hinanden, kære sig for hinanden og være ansvarlig for at skabe glæde og løfte hverdagen. Det var både lærerigt og sjovt og levede op til vores forventninger."

Lone Aunsbjerg Jensen
Region Midtjylland

____________________________________________________

Andre foredragsholdere

Lars Brygmann

Lars Brygmann

Prisbelønnet skuespiller

Læs mere
Julie Lindegaard

Julie Lindegaard

Kommunikatør, foredragsholder & moderator

Læs mere
Lars Matjeka

Lars Matjeka

Skab positiv forandring i arbejdslivet

Læs mere
Lars Jørgensen

Lars Jørgensen

Ledelse, motivation og talentudvikling

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!