Følg One Decision her:

Rune Green

Humor, arbejdsglæde og trivsel

Rune Green er humorist. Han ved alt om humorens virkemidler, og de uendelig mange positive tilbagemeldinger taler deres eget tydelige sprog:

Rune er en af landets absolut bedste foredragsholdere indenfor humor og arbejdsglæde.

Han ved om nogen, hvordan man bruger humor til at håndtere både små og store frustrationer i dagligdagen, og han er fantastisk til at formidle det.

Hør hvordan arbejdsdagen bliver sjovere ved bevidst brug af humor, når Rune deler ud af sin humor-værktøjskasse. Han kan finde det sjove i enhver situation og overrasker med pointer, som du ikke så komme.

Rune er uddannet fra Århus universitet, hvor han har forsket i humor og komik. Han har i 25 år arbejdet med humor på alle tænkelige måder og deler ud af sin store viden som en særdeles morsom foredragsholder, formidler og konsulent.

Rune holder flere forskellige foredrag med humor som omdrejningspunkt. Oplagt hvis du skal bruge et fagligt oplæg, som også er sjovt.

Oplev Rune sammen med kollegerne til åbent julearrangement.
Læs mere her. 

Hør mere om Rune Green

Vi svarer altid hurtigt!

Foredrag du kan booke

Åbent julearrangement med Rune Green – læs mere her

”Humor for begyndere og let øvede”

Det bedste foredrag om arbejdsglæde og om hvordan du sikrer et humoristisk arbejdsmiljø! Vi ved det godt – et humoristisk arbejdsmiljø giver gladere medarbejdere og øget trivsel. Men hvordan bliver man endnu bedre til at være humoristisk? Det er måske ikke lige nemt for alle, men i denne peptalk åbner vores populære foredragsholder Rune Green op for humoristens værktøjskasse.

Med udgangspunkt i sin store viden om og erfaring med humor giver Rune sine tilhørere kendskab til humorens virkemidler. Ved hjælp af morsomme eksempler giver han redskaber og inspiration til, hvordan man kan bruge humor til at håndtere de store og små frustrationer i dagligdagen og ikke mindst på arbejdspladsen.

Hvis du kan lære at se det sjove i din dagligdag, så kan du også lære at tænke kreativt. Du kan blive bedre til at vende en arbejdssituation “på hovedet” og se den fra nye spændende vinkler. Det kan give ny energi til at løse de problemer, der opstår på din vej, mens du oven i købet gør det med et smil på læben.

”En for alle – Og alle for sjov”

Vil du også gerne styrke arbejdsglæden og de gode relationer på din arbejdsplads – og øge den sociale kapital, så er det her helt klart noget for dig…

Vores kloge og sjove humorspecialist Rune Green sætter fokus på, hvad humor betyder, når du vil styrke dine relationer til kollegaer, kunder, patienter etc. og styrke den sociale kapital.

Runes populære foredrag kortlægger hvordan humor kan være en af de afgørende faktorer for, om vi skaber en god eller dårlig relation til vores medarbejdere, kunder, patienter eller kollegaer. Er der f.eks. god humor eller dårlig humor på en arbejdsplads? Hvad med humor, når der er kulturelle udfordringer på arbejdspladsen? Hvordan skaber vi en god ”humor-relation”?

Alt dette og meget mere giver Rune svar på. Det gør han på sin helt egen skarpe, lune og selvironiske måde, hvor han kombinerer sprudlende sjove og relevante historier med en enkelt øvelse eller to, som vil få medarbejderen til at grine lidt mere af sig selv.

Bliv igen forbløffet over hvor stor indflydelse humor har på vores arbejdsliv. Så hvis du tror, at du ved, hvad der er, at vide om humor – så kan du godt tro om igen. I hvert fald indtil du har taget imod Runes humor-tips til gode relationer.

”SJOVT DU SIGER DET”

Et praktisk foredrag om humor i formidling. Foredraget er for jer som underviser, holder oplæg eller foredrag og gerne vil være sjovere, når I står der overfor tilhørerne. Bliv bedre til at komme igennem med et budskab, som de skal huske. Rune Green deler ud af sin store viden om humor og alle de tips og tricks, som kan være gode at have i værktøjskassen, hvis man gere vil være en sjovere formidler.

Find ud af hvorfor humor er et godt formidlingsværktøj for seriøse formidlere. Rune Green har hjulpet flere erhvervschefer, foredragsholdere og politikere med at blive sjovere formidlere uden at deres seriøse budskab er gået tabt. Han har skrevet humor ind i adskillige taler til medarbejdere – ligesom han også selv er en af Danmarks sjoveste foredragsholdere.

Foredraget er mere teknisk end Runes andre foredrag. I får alle staldtipsene til, hvordan man bruger humor i en seriøs sammenhæng. Oplægget er velegnet til fx konferencer, temadage eller lignende, hvor der er fokus på formidling og på at komme igennem med et budskab overfor en gruppe mennesker.

Varighed: Ca. 75 min.

 

Se video(er) om Rune Green
Arrow


”Det var super godt. Rune kan bare det der med at tale samtidigt til både akademikeren ved skrivebordet og manden med skovlen.

Super sjovt og indholdsrigt. Vi grinede meningsfuldt og fik en masse at tænke over på samme tid.”

Rune Asmussen, Chef for Teknik og Miljø
Syddjurs Kommune
"Vi er meget tilfredse med vores arrangementer, i så høj grad, at det faktisk stadig var rigtig sjovt for os der deltog begge aftener.

Rune var spot on i forhold til målgruppen som var butiksansatte, og formåede at holde dem i gang selvom de fleste deltagere kom til arrangementet efter en lang arbejdsdag."

Tansu Sabedin, Sales Coordinator
Nespresso Denmark
Vi var meget glade for Rune Greens medvirken. Det var langt mere end ”kun sjovt”. Rune havde gjort meget ud af at tilpasse oplægget til målgruppen.

Han var med til at give en sjov, brugbar og tankevækkende afslutning på vores kursus.

Niels Kristian Villumsen, Koncern HR - Center for Kompetenceudvikling
Region Midt

Andre foredragsholdere

Lars Brygmann

Lars Brygmann

Den ultimative udfordring "Artic challenge"

Læs mere
Kaya Brüel

Kaya Brüel

Trivsel, relationer og kommunikation

Læs mere
Anette Baunhøj

Anette Baunhøj

Knivskarp indenfor service og kommunikation

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!