Følg One Decision her:

Sara Lygum

Du kender nok Sara Lygum fra TV-programmet 3xBeliggenhed, men nu kan du også booke Sara til foredrag. Hendes fantastiske imødekommende personlighed oplever du også til foredraget. Uhøjtidelig, velforberedt og med plads til mange gode grin og ikke mindst glimt i øjet får Sara givet deltagerne noget at tænke over.

Det populære foredrag er for alle, som er nysgerrige på, hvordan vi mennesker tænker og agerer i forhold til valg af bolig. Og ikke mindst, hvordan vores vaner kan spænde ben for os.

Sara Lygum er uddannet ejendomsmægler, har tidligere stået i spidsen for fem butikker, og er i dag kendt som vært på “Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” på TV2 gennem hele 13 sæsoner. Hendes store indsigt i bolig­markedet og viden om danskernes hjem er baggrund for Saras foredrag om vaner gene­relt og i forhold til vores hjem - og hvordan man bryder dem.

 

Forespørg på Sara Lygum

Foredrag du kan booke

Er dit hjem blevet en ”vane”?

Vores hjem er vores base, vores ”helle” – men hvordan og hvor bor vi?

Sara Lygum fra det populære TV-program ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”, er foredragsaktuel. Hun tager os med bag om programmet, hvor hun og Christian Borregaard hjælper boligsøgende danskere med at finde drømmeboligen.

Bor vi uden personlighed – uden noget der bringer et smil frem på læben og hvorfor? – fordi vi har ”set” det på fx Instagram, boligmagasiner, hos vennerne, at sådan ”bør vi bo”?

Sara Lygum dykker ned i en af de ting, som optager mange danskere i dag, nemlig boliger.

Saras oplevelse er, at mange ”dyrker deres hjem” på samme måde som de dyrker deres sundhed og helbred. Hvorfor fylder det så meget hos os? Det dykker hun ned i og giver sit bud på.

Vi mennesker er fyldt med vaner og Saras påstand er, at det er vi også, når det gælder boliger.

Sara tror på, at det er sundt at se på vores vaner på en ny måde, også når det gælder vores bolig. Gennem sine erfaringer som tidligere ejendomsmægler og nu vært på det populære tv-program ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” deler Sara sine oplevelser og håber på, at det kan skubbe lidt til os alle og give os lyst til at se på, hvorfor vi gør tingene på lige præcis den måde, vi gør.

Med afsæt i Saras mange års erfaringer fra livet som ejendomsmægler, får du indsigt I de erfaringer hun har gjort sig med boligsøgendemennesker. Sara går bag om programmet og fortæller, hvorfor det kan være så svært, hvad går vi op i og hvordan finder vi ud af, hvor vi skal bo?

Foredraget er skabt med et ønske om at øge vores bevidsthed i den måde vi bor på. Gøre op med gamle vaner/mønstre og se hvor det positivt kan ”flytte” os hen.

Et foredrag som er oplagt, hvis I arbejder med temaet ”vaner”, hvis I skal bruge et fagligt indspark i den finansielle sektor eller hvis I bare er nysgerrige og vil give medarbejderne et anderledes foredrag, hvor der er substans og samtidig et hyggeligt afsæt med plads til et par gode grin… Måske vil du kunne genkende dig selv i nogle af beskrivelserne?!

Andre foredragsholdere

Jens Romundstad

Jens Romundstad

Bæredygtig ledelse

Læs mere
Flemming Dybbøl

Flemming Dybbøl

Rock'n'roll leadership

Læs mere
Mia Wagner & Johannes Langkilde

Mia Wagner & Johannes Langkilde

TV-duo om danmarks største iværksættere

Læs mere
Christina Nørby Ibsen

Christina Nørby Ibsen

Skuespiller og sygeplejerske om livskrise og sorg

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!